Yamaha DT 125 R (4BL) motorblokk eladó . Főtengely és dugattyú cserés illetve felújítandó. Gyújtással ! 25 000Ft
Mikuni karburátor 10 000Ft
Miskolc környékén lakom- utánvétel megoldható.
Érdeklődni lehet a 06-30/738-8462 vagy szabadospeti@parisat.hu címen.
Hello!szükségem lenne tzr 125 ra láncra fogas kerékre hátsóra meg elősre ha vlaki tud olcson lehet használt is csak idei szezont birja ki!Meg 1 kérdés mekkora a legnagyob gumi amit hátra lehet rakni?
Hello mindenkinek vannak eladó cuccaim 4DL-es géphez: hátsó kulcsos ajtó, farokidom,bal oldalidom, lámpakapcsoló, első hátsó lámpák,indexek,gázkar,kuplung bowdenek,műszerfal stb vannak még cuccok ha vkinek kell vmi az szóljon.
Heló!Van egy honda nsr 125 ös motorom 160 as malossi hengerrel.jó állapotban minden működik rajta csak egy hengerfejtömítés kellene bele mert az kiment belőle!Érdekelne bármilyen motor csere kivéve robogó és minimum 125 ös legyen.leginkább speed és krossz csere érdekelne.
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni abban,hogy a főtengely bal oldaláról hogy lehet leműteni a csavart? Sima kulcsokkal, belehet akasztani valahova hogy ne mozduljon? Valaki nagyon rászaggatta törne el a keze valami 5let jól jönne ! Amúgy a főtengelyt kéne kiszedni csak ez a híja már. Előre is köszi Fecó
Ui.: itt egy kép még mikor megvettem!
császtok! Van egy problémám (ismét:D) ha beindítom a motort és be rakom egyesbe egyszerűen lefullad, ha magasabb fordulaton próbálom berakni sebességbe ugyan az, ha már sikerült egyesbe berakni akkor utána már a többi sebességet szépen veszi, de ezt nem mindig csinálja csak ha rájön az 5 perc , csinálta már hideg és meleg motornál is
Keresek : TZR 125 idomokat,1996os tipusra,minden idom kéne.Power elektronikát,müszerfalat,fék és kuplungkart,indexeket.Ha esetleg lenne valakinek jó gumija az is érdekelne!Első és hátsó is.Sajnos a moci előbb egy szép baleset áldozata lett :(
Mikuni karburátor 10 000Ft
Miskolc környékén lakom- utánvétel megoldható.
Érdeklődni lehet a 06-30/738-8462 vagy szabadospeti@parisat.hu címen.
Szar a lánckerekem, de erre tényleg olcsó az ujj is!
nekem 125 ös rd re 4000 ért csináltak ujjat!
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.
Van egy eladó blokkom, ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ui.: itt egy kép még mikor megvettem!
nekem vanak cuccaim
felvettelek msn re csak nem vagy hajlandó beszélni!