Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg van egy komplett, hibátlan blokkom,4DL-es, erős blokk,gyujtással 60ér anélkül 50ér adom, vagy igény szerint+váz is van 5ér hozzá.
Yamaha DT 125 R (4BL) motorblokk eladó . Főtengely és dugattyú cserés illetve felújítandó. Gyújtással ! 25 000Ft
Mikuni karburátor 10 000Ft
Miskolc környékén lakom- utánvétel megoldható.
Érdeklődni lehet a 06-30/738-8462 vagy szabadospeti@parisat.hu címen.
Szia
Szar a lánckerekem, de erre tényleg olcsó az ujj is!
nekem 125 ös rd re 4000 ért csináltak ujjat!
nem sporolok csak gondoltam ha valaki tud bontottat ami jó nekem az is megteszi csak tudjak már menni vele:)És köszi az oldalt
Ennyire sporolsz?Kb 6ezer az uj(első/hátsó) www.nagyvas.hu (a láncis vanvagy 4-5eFt)
csáó hátsó fogas kerék mien engem az érddekelne nagyon!
Hello!szükségem lenne tzr 125 ra láncra fogas kerékre hátsóra meg elősre ha vlaki tud olcson lehet használt is csak idei szezont birja ki!Meg 1 kérdés mekkora a legnagyob gumi amit hátra lehet rakni?
megesik a férfiemberrel :D
Kabbe csáki bácsi, látom unatkoztál
komplett gép nincs óccsóér vagy enyémre ráfizetéssel? :DDD
Hello mindenkinek vannak eladó cuccaim 4DL-es géphez: hátsó kulcsos ajtó, farokidom,bal oldalidom, lámpakapcsoló, első hátsó lámpák,indexek,gázkar,kuplung bowdenek,műszerfal stb vannak még cuccok ha vkinek kell vmi az szóljon.
csáó kispuding az nsr rendszámos? ha igen engem érdekelne a csere ..rmx 250 em van ha érdekel..adatlapomon vannak képek
szevasztok nincs esetleg valakinek eladó 91es évjáratu plexije?kéne ha lenne mert az enyém sajnos eltört:S köszi előre is
Heló!Van egy honda nsr 125 ös motorom 160 as malossi hengerrel.jó állapotban minden működik rajta csak egy hengerfejtömítés kellene bele mert az kiment belőle!Érdekelne bármilyen motor csere kivéve robogó és minimum 125 ös legyen.leginkább speed és krossz csere érdekelne.
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.
Köszi szépen az lett belőle!
Légkulccsal simán, eltolod egy gumishoz, vagy autószerelőhöz, és ennyi..
Van egy eladó blokkom, ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Csáó! Vkinek nincs egy eladó alaplapja?
Jah nem is a bal oldal hanem a jobb bocs elírtam!
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni abban,hogy a főtengely bal oldaláról hogy lehet leműteni a csavart? Sima kulcsokkal, belehet akasztani valahova hogy ne mozduljon? Valaki nagyon rászaggatta törne el a keze valami 5let jól jönne ! Amúgy a főtengelyt kéne kiszedni csak ez a híja már. Előre is köszi Fecó
Ui.: itt egy kép még mikor megvettem!
Kösz Chevy tényleg az volt a gondja Kössz a segítséget
Szia.én megnézném a sztenderkapcsolót
császtok! Van egy problémám (ismét:D) ha beindítom a motort és be rakom egyesbe egyszerűen lefullad, ha magasabb fordulaton próbálom berakni sebességbe ugyan az, ha már sikerült egyesbe berakni akkor utána már a többi sebességet szépen veszi, de ezt nem mindig csinálja csak ha rájön az 5 perc , csinálta már hideg és meleg motornál is
olyankor irj mikor fentvagyok és ne offlineba
szia
nekem vanak cuccaim
felvettelek msn re csak nem vagy hajlandó beszélni!
Keresek : TZR 125 idomokat,1996os tipusra,minden idom kéne.Power elektronikát,müszerfalat,fék és kuplungkart,indexeket.Ha esetleg lenne valakinek jó gumija az is érdekelne!Első és hátsó is.Sajnos a moci előbb egy szép baleset áldozata lett :(