Értem, csak a szakszerviz ha nem adott papirt akkor marad a KPM, az se nagy dolog beviszed ránéz a manusz hogy jó és ad neked egy papirt amivel mehetsz az okmányirodába, de ha van a szervizből a papir akkor semmi gond.
Hello, én is megmondom neked,kell a KPM-től egy műszaki adatlap, ami tanusitja hogy tipusazonos a blokk, igy az okmányirodában kiadják az új törzskönyvet, ugy tudom újra kell műszakiztatni is.(nem 100%)
Egyébként a blokkcseréhez szükséged van a cserélt blokk forgalmijára, vagy bontói igazolás+adásvételi. De ha ezek megvannak akkor elég a KPM től a műszaki adatlap ami egyébként kb 1500Ft körül van, vagy ha szakszervizben cserélték esetleg a blokkot akkor annak a papirja is elég ugy tudom.
Szia a segitségedet szeretném kérni, hogy én vettem egy motort, de a blokkot ki kellett cserélni ezért változott a motorszáma is... és hogy ezt hogy tudnám átiratni hivatalosan? Ha kérhetem akkor a hell-boy@vipmail.hu cimre küld a választ. Köszi szépen
Hello, eladó a mocim, ha vkit érdekel egy 125ös 4DL-es teljesen felújitott moci, az irjon, it a link amiben részletesen leirtam mik vannak cserélve, de szivesen válaszolok mindenre.
Sürgős lenne, kis mértékben alkuképes az ár, csere csak autóra érdekel.
Üdv:Mindenkinek
Szia Márk!
nem kell a váz !
De sztem nem érdemes leadnia méhbe! mert kapsz érte kb 2000 et!
Én 4évig örizgettem egy mitó vázat mire elvitték 10000 ért!
sztem kaját nem kér! tartsd csak meg!
Van egy eladó tzr blokkos nagyon jó kis mocim.