Sziasztok nektek mi a tapasztalatotok a TZR olajpumpával /a 2T olajpumpa / érdemes megcsináltatni, újat venni vagy öntsem a tankba az olajat ?! köszi :Fecó
1000 hála rg500! Azt tudtam h a 2 ütemű olaj hova kell csak azt nem tudtam h milyen motorolaj kell bele és az mit olajoz(mert ilyet még sose csináltam, főleg nem a robogónál:D az aprilia meg nem volt meg sokáig)
Hát igen elég hülye! de segítek ! ezért van ez a fórum!
A blokkba azaz a váltóba 10W40 es motorolaj kell aszthiszem 750ml de ez rá van irva a betöltőjéhez!
A különolajzó tartályába kell a 2T olaj !
azt egy szivatyú pumpálja a motorba ! az olajozza a főtengelyt és a hengert!
amit a blokkba öntessz az csak a váltó és a kuplung kenését biztosítja! A főtengely és a motor többi része (ahova a 2T olaj kell ) ettől a résztől teljesen el van zárva!
Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz!
majd belejössz idővel!
Császtok most szeretnék a motoron olajat cserélni de én ehez hülye vagyok és az érdekelne h milyen olaj kell bele( milyen viszkozitású) ja és egy nagyon hülye kérdés:D a motorba és a váltóba külön olaj kell?( vagy kell egyáltalán a motorba olaj vagy olajozza a benzinbe kevert 2 t olaj) Válaszokat előre kösz. És bocs a hülye kérdésért!
Hát ja
én ismerek egy gyereket aki jött boldogan h vett egy 2001 es DT 125 öt megyünk megnézni és na mi volt ?
egy KB 80 as levegős dobfékes
de még el sem hitte addig amig meg nem mutattuk neki h mien a 2001 es DT!
Köszi az infot! Még nem vette meg mert mondtam neki h várjon mert vmi sántít az ügyben, azt láttam h 50-est gyártanak csak a 125-re nem akartam hülyeséget mondani!
Még1x köszi!
Hali!
Nem ismerem a Yamahát de egyik barátom most akar venni gy 125-ös TZR-t, az eladó szerint 1 éves, nekem úgy rémlik h a 125ös TZReket már nem gyártják, vagy igen? Valaki tudna mondani pontosabb információkat?
Előre is köszi!
Széles utat!
Hy! Akinek van vmi rajza vagy robbantott ábrája a banán lengővillás tzr 125-höz (pont a lengővilla érdekelne)az légyszi küldje el vagy bármi féle manual(user,owner,service)jöhet.Sürgős lenne!
Hello, nekem is van egy komplett blokkom, most bontok egy svájci gépet, teljesen működőképes körülbelül 16-17ezer km van benne(4HE-s motorblokk,ami uaz mint a 4HX), vmi szalonban is állt még kint, én direkt bontásra vettem meg, semmi baja nincs,pöcc-röff, én lényegesen olcsóbban adnám neked, az email cimem az adatlapomon van, ha gonold irj, vagy akár ide a fórumba is
ja akkor tudom! Az az enyémen is csak egy van.Úgyhallottam azért van rajta kettőnek hely mert attól függ melyik országba gyártották,arra a felére tették a power szelep cuccait,ezis valami féle folytás volt.Képeket majd csinálok és küldök!Nemtudnál a motorblokkról küldeni pár képet?Főleg a felfogatásokról hogy passzolnának e
A blokkba azaz a váltóba 10W40 es motorolaj kell aszthiszem 750ml de ez rá van irva a betöltőjéhez!
A különolajzó tartályába kell a 2T olaj !
azt egy szivatyú pumpálja a motorba ! az olajozza a főtengelyt és a hengert!
amit a blokkba öntessz az csak a váltó és a kuplung kenését biztosítja! A főtengely és a motor többi része (ahova a 2T olaj kell ) ettől a résztől teljesen el van zárva!
Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz!
majd belejössz idővel!
Xpresz
olcsóbb lett a blokk!
csak a blokk külön 50 ezerbe
én ismerek egy gyereket aki jött boldogan h vett egy 2001 es DT 125 öt megyünk megnézni és na mi volt ?
egy KB 80 as levegős dobfékes
de még el sem hitte addig amig meg nem mutattuk neki h mien a 2001 es DT!
Még1x köszi!
Szomorú, hogy így el tudnak adni bármit
Nem ismerem a Yamahát de egyik barátom most akar venni gy 125-ös TZR-t, az eladó szerint 1 éves, nekem úgy rémlik h a 125ös TZReket már nem gyártják, vagy igen? Valaki tudna mondani pontosabb információkat?
Előre is köszi!
Széles utat!
Előre is köszi!
Széles utat!
Nem akarok én nagyon rontani az üzleten
Nyugi én is kiárultam már egy tzr-t
mert HA JAPÁN akkor AZ IDOMJAI ÉRDEKELNÉNEK!
AZT MENYIBE ADNÁD?
te menyibe adnád?
csak a henger t adják 30 45 ért!
ne vidd le az árakat!
adj emilcímet
és küldök róla este
!
meg ha jössz hozd el a te blokkodat is és öszetudjuk hasonlítani !
kipufogoszelep!
pover valve
nem nagyon változtattak 94 után már! tudtommal
küldj képet a tiédről
taller@citromail.hu
A hengere nicasilos nem átperselyezett!