Hát én Miskolc mellet vagyok egy pár kilóméterre, kicsit messze lenne. Ha keresték akkor odaadhatod, mert annyira nem olyan sűrgős, majd nézek más megoldást
kössz az eddigieket.
Szia
hát nekem ok! hogy mindennel?
a váz a papirokkal? kb 50.000de malyd megbeszéljük!
tudom küldeni postán is mert a segédváz csavarozható!
a motorszám átíráshoz csak egy papir kell ami igazolja h a csere szakszervizbe történt! és indok kell!
nekem az volt annó RD 350 nél h szétugrott a váltó, és széttörte a blokkot! Ez gyerekkjáték!
meg kel egy kpm tipusazonossági szemle? ez anyi hogy egy fickó ránéz és megállapítja h a blokk beleillik a vázba és kész!
és az átírásnál már az ujj szám kerül bejegyzésre!
Ha akarod és igényt tartassz rá, akkor átépítem és átís íratom a mocidat a te nevedre! de ez plusz lóvé!
keress meg !
30 512 9874
Hát nekem még nem lenne annyira sürgős mert még az anyagiak nem álnak úgy de két-három hét után biztosat tudok mondani. ha még addigra meg lesz. Amúgy mennyi lenne az ára? kompletten mindennel?
Hello!
Én azt tanácsolom neked hogy nagyon gyorsan felejtsd el az 50es papiros dolgot, én saját tapasztalatból beszélek sajnos, és az okos a más kárán tanul,remélem te az vagy!
Lehet ha megállit a rendőr elhiszi h 50es, ez más tészta, rendőrtől függ!
Enegem nem állított meg soha DE ELÉG VOLT EGYSZER EGY BALFASZ AUTÓS(EZEKBŐL VAN ELÉG) ÉS MÁRIS RENDŐR, MENTŐ STB JÖN HA BALESET VAN.
Itt már nem magyarázod ki, jah és a TUDATLANSÁG NEM MENTESÍT A FELELŐSSÉGRE VONÁS ALÓL, nem tudsz a jóhiszeműségre hivatkozni sajnos.
Ráadásul ez MAGÁNOKIRATHAMISÍTÁSNAK MINŐSÜL, amiért lehet h csak dádá van levélben de sztem nem kell az neked h a rendőrségre járj mert beidéznek okirathamisitásért!
Ja persze e mellett kapsz büntit ami lehet pénz, eltiltás, stb.
A mocit a KPM kérheti ezek után vizsgára.
A biztositód se biztos h fizet mert BIZTOSÍTÁSI CSALÁST CSINÁLTÁL, ez is a szerencsén múlik.
Ezenkívül ha nem te vagy a hibás akkor is te vagy a hibás mert csaltál.
A rendszámozást pedig halogatják de egyszer bekövetkezik, és a teszem föl 250ezerért vett mocid semmit nem fog érni, és csak alkatrésznek lesz jó.
Én nagyon nem ajánlom, de ez a te döntésed
Most készülök venni egy 125ösöet, viszont csak M-es jogsim van :S Az lenne a kérdésem, hogy ha 50es papírokkal veszem már, akkor lehet-e gond belőle a rendőrrel, vagy lehet-e bajom belőle? Azt mondták nem, mert hogy papíron én 50esként vettem és én "abban a hitben" is vagyok :D Szerintetek?
Csá, kell a váza a tzr nek?
magyar forgalmi
törzskönyv
rendszám
műszaki is!
motorszám átírás hivatalos uton is gyors és egyszerű! az átírással (akár vállalom is)
Sziasztok!
hát edig ugy éz ki h elviszik a cuccokat elég hamar mert tanultak az emberek! már inkább felhívnak !
Remálem elhordják mert kella zs!
mert motort veszek! elcserélem a 250 es tzr tmeg kell rádobnom lóvét!
azért kellene!
de adtam volna 160 ba kompletten is!
csak hát nem kell senkinek ! peddig tényleg csak idomhibái vannak a gépnek már! mert gondoltam h megcsinálom és ugy adom el!de nem érdemes!MEg aztán vannak ugye az ojanok akiknek ingyen kellene meg eljönnek okosítani meg köpkölődni ! és még eből az árból is huzni akarnak! nem jönnek rá h igy is megérné!
Szevasz, nah látom mégid csak szétbontod a mocit, nem sikerült megcsinálni?
Talán könnyebb dolgod van alkatrész ügyileg azzal hogy papiros a vas, de hiába keresett cucc az alkatrészei, nekem novembertől idáig tartott hogy szétáruljam, és még igy is van belőle amit nem tudok hogy elmegy e egyáltalán. Csak jótanácsnak irtam, az elején biztos sokan keresnek majd a "népszerűbb" alaktrészekért, de utána pangás lesz szerintem.
Ráadásul egyik srác most bontja meg a vasát szintén, mondjuk az nem papiros(uaz a tipus)
Sok sikert hozzá! Az irogató, komolytalankodó f@szokon meg ne húzd fel magad, nem éri meg!
Reggelt.Azért mert igy sporol és ráér az okos ezek általában komolytalanok(tapasztalat)csak kiváncsiskodó/alkudozók.Én azért is imádom amikor email hegyekben kérdezget,képetkér és a végén visszasem ir a köcsög ..Mondjuk azisjó amikor eljön vásárolni pénz nélkül......
Tudom csak azért vok ideg mert othon bedöglött a gépem igy csak ritkán tudok irni ide!
meg Ma irt egy scávó h ne bontsam szét mert neki kell egybe ! irtam h hívjon fel mert ha nem akor szétszedem !
ere VISSZA ÍR h akor boncsad!
enyi esze h lehet valakinek ?
nem bírom felfogni!
Ha komoly szándékom van motort venni akor veszem a fáradságot és felhívom!
Meg direkt megkértem ! DE NEM !
Ő NEKI FELTÉTLEN ÍRJAK VISSZA! DE HA KÁÉREM H HIVJON AKOR INKÁBB NEM IS KELL A MOCI ! BIZTOS NINCS PÉNZE HÍVNI ! AKOR VAJON MOTORRA TUTI VAN !
miért van az
hogy ki van irva a hirdetésemben NAGY BETÜVEL H NE IRJ HANEM HÍVJ ÉS MINDENKI ÍR ! SZAR A NETEM OTTHON IGY RITKÁN TUDOM MEGNÉZNI UGYHOGY AKINEK KOMOLYAN KELL ALKATRÉSZ AZ HÍVJON
AKI IR ANNAK NEM ADOK EL SEMMITSEM INKÁBB
30 512 9874
A motor magyar rendszámos és müszakis is! törzskönyve is van!
A motorszám átírása is egyszerű! hívatalos uton !
de eladom a számos dekliket is! hívj fel!
30 512 9874
kössz az eddigieket.
de siess ha kell mert hévizről keresték már!
Köszi a választ, megfontolom.
hát nekem ok! hogy mindennel?
a váz a papirokkal? kb 50.000de malyd megbeszéljük!
tudom küldeni postán is mert a segédváz csavarozható!
a motorszám átíráshoz csak egy papir kell ami igazolja h a csere szakszervizbe történt! és indok kell!
nekem az volt annó RD 350 nél h szétugrott a váltó, és széttörte a blokkot! Ez gyerekkjáték!
meg kel egy kpm tipusazonossági szemle? ez anyi hogy egy fickó ránéz és megállapítja h a blokk beleillik a vázba és kész!
és az átírásnál már az ujj szám kerül bejegyzésre!
Ha akarod és igényt tartassz rá, akkor átépítem és átís íratom a mocidat a te nevedre! de ez plusz lóvé!
keress meg !
30 512 9874
Én azt tanácsolom neked hogy nagyon gyorsan felejtsd el az 50es papiros dolgot, én saját tapasztalatból beszélek sajnos, és az okos a más kárán tanul,remélem te az vagy!
Lehet ha megállit a rendőr elhiszi h 50es, ez más tészta, rendőrtől függ!
Enegem nem állított meg soha DE ELÉG VOLT EGYSZER EGY BALFASZ AUTÓS(EZEKBŐL VAN ELÉG) ÉS MÁRIS RENDŐR, MENTŐ STB JÖN HA BALESET VAN.
Itt már nem magyarázod ki, jah és a TUDATLANSÁG NEM MENTESÍT A FELELŐSSÉGRE VONÁS ALÓL, nem tudsz a jóhiszeműségre hivatkozni sajnos.
Ráadásul ez MAGÁNOKIRATHAMISÍTÁSNAK MINŐSÜL, amiért lehet h csak dádá van levélben de sztem nem kell az neked h a rendőrségre járj mert beidéznek okirathamisitásért!
Ja persze e mellett kapsz büntit ami lehet pénz, eltiltás, stb.
A mocit a KPM kérheti ezek után vizsgára.
A biztositód se biztos h fizet mert BIZTOSÍTÁSI CSALÁST CSINÁLTÁL, ez is a szerencsén múlik.
Ezenkívül ha nem te vagy a hibás akkor is te vagy a hibás mert csaltál.
A rendszámozást pedig halogatják de egyszer bekövetkezik, és a teszem föl 250ezerért vett mocid semmit nem fog érni, és csak alkatrésznek lesz jó.
Én nagyon nem ajánlom, de ez a te döntésed
Most készülök venni egy 125ösöet, viszont csak M-es jogsim van :S Az lenne a kérdésem, hogy ha 50es papírokkal veszem már, akkor lehet-e gond belőle a rendőrrel, vagy lehet-e bajom belőle? Azt mondták nem, mert hogy papíron én 50esként vettem és én "abban a hitben" is vagyok :D Szerintetek?
Előre is köszi a választ,
Jegestea.
magyar forgalmi
törzskönyv
rendszám
műszaki is!
motorszám átírás hivatalos uton is gyors és egyszerű! az átírással (akár vállalom is)
Bocsi a késői válaszért, de már nem aktuális!
Köszi!
hát edig ugy éz ki h elviszik a cuccokat elég hamar mert tanultak az emberek! már inkább felhívnak !
Remálem elhordják mert kella zs!
mert motort veszek! elcserélem a 250 es tzr tmeg kell rádobnom lóvét!
azért kellene!
de adtam volna 160 ba kompletten is!
csak hát nem kell senkinek ! peddig tényleg csak idomhibái vannak a gépnek már! mert gondoltam h megcsinálom és ugy adom el!de nem érdemes!MEg aztán vannak ugye az ojanok akiknek ingyen kellene meg eljönnek okosítani meg köpkölődni ! és még eből az árból is huzni akarnak! nem jönnek rá h igy is megérné!
Talán könnyebb dolgod van alkatrész ügyileg azzal hogy papiros a vas, de hiába keresett cucc az alkatrészei, nekem novembertől idáig tartott hogy szétáruljam, és még igy is van belőle amit nem tudok hogy elmegy e egyáltalán. Csak jótanácsnak irtam, az elején biztos sokan keresnek majd a "népszerűbb" alaktrészekért, de utána pangás lesz szerintem.
Ráadásul egyik srác most bontja meg a vasát szintén, mondjuk az nem papiros(uaz a tipus)
Sok sikert hozzá! Az irogató, komolytalankodó f@szokon meg ne húzd fel magad, nem éri meg!
meg Ma irt egy scávó h ne bontsam szét mert neki kell egybe ! irtam h hívjon fel mert ha nem akor szétszedem !
ere VISSZA ÍR h akor boncsad!
enyi esze h lehet valakinek ?
nem bírom felfogni!
Ha komoly szándékom van motort venni akor veszem a fáradságot és felhívom!
Meg direkt megkértem ! DE NEM !
Ő NEKI FELTÉTLEN ÍRJAK VISSZA! DE HA KÁÉREM H HIVJON AKOR INKÁBB NEM IS KELL A MOCI ! BIZTOS NINCS PÉNZE HÍVNI ! AKOR VAJON MOTORRA TUTI VAN !
miért van az
hogy ki van irva a hirdetésemben NAGY BETÜVEL H NE IRJ HANEM HÍVJ ÉS MINDENKI ÍR ! SZAR A NETEM OTTHON IGY RITKÁN TUDOM MEGNÉZNI UGYHOGY AKINEK KOMOLYAN KELL ALKATRÉSZ AZ HÍVJON
AKI IR ANNAK NEM ADOK EL SEMMITSEM INKÁBB
30 512 9874
nekem 3TY-os az alváza, viszont AF-es a motorszám... ;)
és papírjaim is vannak!+rendszám+törzskönyv...
4dl az alvázszámja
A motorszám átírása is egyszerű! hívatalos uton !
de eladom a számos dekliket is! hívj fel!
30 512 9874