sziasztok tzr-esek!van az utolsó szériára való idomtartó vasam,a két tükörrel,együtt,extrabaráti áron megválnék tőle,ötezer az egész!ha valakit érdekel:70/6119609
Sziasztok!Van egy olasz változat tzr125-ös ami teljesen fel van újítva mind motorikusan, mind külsőleg.Most szeretnék bele egy kis morcosítást.Konkrétan:Malossi red filter méretre vágható sportlégszűrő, pollini karbon membránlapok(ha vki tudja melyik méret lehet az ideális a 0,25-0,4mm-ből az jó lenne),Gianelli teljes típusazonos rendszer,gyorsgáz. A karbi a gépen dellorto 32-es 148-as fúvókával,a henger, főtengely új, proxx dugóval.Bármilyen véleményt,tapasztalatot szívesen fogadok mind az alkatrészekről egyenként, vagy az egész konfigról.
3eFt(ha alkudozól akkor4eFt én Bp-i vagyok de postázom(persze az a költség még rámegy) ha kell,msn nincs/nem/nemis lesz... (az nekem NASA technikának számit . )Ha kell ideküld a neved/cimed: tzr250rc@citromail.hu
Csőcső Húú hallod ez életmentő volt Ez első képen a menetes kellene! Mikor hol tudjuk megütni? mondj árat és tejelek! Am msn-re vegyél már fel és ott megbesz! Starman017@hotmail.com
Nagyon Thx!
Hello skacok új Yamaha tulajdonos lettem!
Csak nincs rajta hátsó lábtartó ha tudtok segiteni lécikeh irjatok! Link vagy ha van vkinek felesleges ÉRDEKEL!
Köszi szépen az ajánlást Am aki akar ugy is megtalál,de tényleg köszi!
A volt tulaj kicsit keresztbetett,lehet h csak kommunikációs gondok voltak, nem tudom,de megegyeztünk h nem adja le a papirt az adásvételről,dec-ben vettem, és mind a mai napig ugy tudtam h nem lesz ezzel gond irunk egy másikat(jópárszor beszéltünk telón) és a végén kiderült h le lett adva papir, most mehetek átiratni, ugy h fél éve kellett volna,fizethetek rá,nah mind1 ezt igy is ugy is elkell intéznem
hát az olasz tzr elég sportos!(üléspozíció)
futómű szerintem frankó!
A japán az kényelmesebb
én 184cm magas vok és nincs gond vele
igaz h 250 es de méretileg ugyen az mint a 125 ös!
simán lehet vele 200 km eket menni
Köszönöm a választ! Az az igazság ,hogy 98 körüli tzr-t szeretnék venni!Ha jól tudom abban az évben történt meg az hogy a hátsó lámpát bele tették a far idomba és az oldal idom területe meg nőt, a sebességváltó és a hátsó féknél!Teccik a tzr ben hogy sportos váza van és ahogy elnéztem annyira nem olyan drága hozzá az alkatrész mint egy rs hez!Az rs 50-embe egy feszültség szabályzó 12 ezertől kezdődik 5 ezer egy fék lámpa jel adó ami egy kis kapcsoló a fék karoknál!Gondolom ez a motor is magas fordulaton érzi jól magát!? Az rs 125 végsebessége 160-170 körül mozog ami nagyon okos dolog csak az élettartam nem annyira hosszú úgy gondolom!Az rsel még annyi problémám van hogy egy hosszabb túra után az embernek szüksége van egy here masszázsra hiszen vibrál a motor és az ülés is kemény!De ez egyéni vélemény számomra kemény!Ki mihez van szokva!És ugy láttam hogy a tzr nél nem kell egy állandó hasalós testtartás!Még anyi kérdésem lenne , hogy durván 100 km-en mennyi a fogyasztása egy 80-90 km/h állandó sebességnél!
Túrázási élmények!(jo lenne tudni rolla!
És a legfontosabb az erőforrás és a futómű összhangja!
A válaszokat nagyon köszönöm!üdv:.Zsolt
Valaki írja le légyszíves ,hogy milyen váltóolajat rakjak a 4DL-be ,de ne motult ,mert azt a környéken nem tudok venni.
A válaszotokat előre is köszönöm.
Széles utat!
Grat hozzá!
Nagyon Thx!
Am. nincs az az első sárvédő nagyon közel a kerékhez?
Csak nincs rajta hátsó lábtartó ha tudtok segiteni lécikeh irjatok! Link vagy ha van vkinek felesleges ÉRDEKEL!
Most ez komoly?
Ha tudsz vegyél már fel msn-re, ha jó a neted.
Köszi
csak megbüntetnek 5000ft re! olcsóbb mint átiratni
én ár soxor csánáltam
!
A volt tulaj kicsit keresztbetett,lehet h csak kommunikációs gondok voltak, nem tudom,de megegyeztünk h nem adja le a papirt az adásvételről,dec-ben vettem, és mind a mai napig ugy tudtam h nem lesz ezzel gond irunk egy másikat(jópárszor beszéltünk telón) és a végén kiderült h le lett adva papir, most mehetek átiratni, ugy h fél éve kellett volna,fizethetek rá,nah mind1 ezt igy is ugy is elkell intéznem
4fl
62 ló
210km/h
futómű szerintem frankó!
A japán az kényelmesebb
én 184cm magas vok és nincs gond vele
igaz h 250 es de méretileg ugyen az mint a 125 ös!
simán lehet vele 200 km eket menni
Túrázási élmények!(jo lenne tudni rolla!
És a legfontosabb az erőforrás és a futómű összhangja!
A válaszokat nagyon köszönöm!üdv:.Zsolt