Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
jó mert elsőre indul vele!
hétfőn kezdem szétbontani !
ha el nem viszik egybe 165 ért
hívj fel és megbeszéljük az árat !
szia! a porlaszto érdekelne ha jo.
30 512 9874
kellene még az első fékolajtartály, a fejodomot merevítő vas cucc (ami fogja a müszerfalat is, meg az első indexeket), és még mindig van valami, csak nem jutnak eszembe..
km/h spirál, olajtartály (ha passzol az enyémhez), váltókar, kuplungkar (csak a kar része, a felfogatás nem, ha passzol), talán még van pár dolog, de így hirtelen nem jut eszembe.. merre laksz? esetleg megadnád a számod?
szia
Bontanám de lehetőleg minnél nagyobb darabokban h gyorsan elmennyen !
mi kellene?
a moci rendszámos müszakis!
RG500: bontod is a mocit? kéne pár dolog..
Csáó Fazer!

Hát igyekszem, de szerintem 9 nem fog összejönni. Még nem volt időm szétszedni mert bejött két weblap és az egyiknek május eleje a határideje. Utána tudom csak szétszedni és megnézni mi a baja. Ha már tudom, hívlak. Lehet kelleni fog alkatrész. Igyekszem kész lenni 9-re, de ha nem mennék akkor nagyon jó motorozást! És csak óvatosan a hideg gumival!
Kösz szépen mrdrulez , nekem most 1,5 van kitekerve és alsó fordulaton nehezen reagáll a gázra lehet hogy azért mer már kopott a dugó azt is most cserélem ki de majd ha nem lesz jó megpróbálom a 2,5 -et kitekerni ,az alapjáratot meg hallás alapján tudom csak belőni mert ugye ennek a típusú tzr nek 3000 től van a fordulatszámmérő
Szeva Mana,
Na mi zu' a váltóddal? Május 9 Kakucska.... ott kéne lenned!
jahmeg legutoljára úgy csináltuk faterral, hogy le kell teljesen addig csavarni az alapjáratot mígnem a motor épphogy lefullad és utána állítod a levegőzőt, úgy hogy szép egyenletes legyen a járása...
de várd meg a többiek mit szólnak.
csumára betekered és ha minden igaz akkor 2,5 fordulatot ki..
az alapjárat amúgy 1300 és 1400 között kell hogy legyen.
jaja.. így néz ki.. de miért van ez így? mire jó?
tzr 4dl rendszámos gép eladó alkatrészenek !komplett
üdv nem tudja valaki hogy a karburátor levegő csavarján mennyit kell kitekerni gyárilag ? nekem 28 as karburátor van benne de azis dellorto de meg van a gyári 32 es is
Mrdrulez arra gondol, hopgy a pánikgomb mindkét irányba elfordítható. Tudom, nekem is olyan...
Köszönöm!
csavard ki teljesen
Azmeg milyen? Van ugye a gázkar mellett(pánikgomb..)+a gyujtáskapcsoló..
senki se tudja miért van két irányú leállító gomb?
Sziasztok!
Szeretném kitisztítani a karburátort.Kérdés:az alapjárat állító vezetéket(ami kijön a vázon keresztül),hogyan tudom leszedni a karbiról?
Tegnap valaki volt komáromban?:D
ÉS ha valaki fényképezgetett motorrol, mögötte ment egy fekete XX meg egy kékfekete ZZR ment mögötte, és ha esetleg megvan a képe jelezze:P
köszi
Szeva Márk,

Ha olvasol csörgess meg a tel az adatlapon! Attila
Hello nehogy 125/50 be gondolkodj, én megjártam tudom mi van ilyenkor,
Elég ha vmi köcsög belédmegy vagy te nézel el vmit, ha rendőr jön annyi volt.
Sztem neked se kell az hogy a rendőrségre hivjanak be okirathamisitásért, meg pénzbünti, büntetópont, és ez a legjobb eset, ha nme vernek rád biztositási csalást meg nem vonják be a jogsid vagy tiltanak el a mocitól.
EZ MÁR A MULT, MOST MÁR ODAFIGYELNEK ERRE, nem véletlenül akarták a rendszámozást, amit most ideiglenesen visszavontak, most már sajnos nem olyan egyszerű ezt eljátszani, de te tudod.
lacko9008tzr és mi lett az ügyből am. meg hogy ez legyen először is meg kell állítania a rendőrnek másodszor ki kell fogni egy köcsög rendőrt harmadszor annak a köcsög rendőrnek kell annyi eszének lenni hogy lekérdezze ! De általában ha nem 120-al lát menni a rendőr, meg sem állít meg nem fog nyomozgatni