Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, figy megvan annak a srácnak az elérhetősége aki árulja a lábtartót, az email cime van meg, gondoltam szólok ha nem akarsz vaterázni, adj egy email cimet és elküldöm
Hali, tudom rájöttem azért is irtam oda a nevem
Hát hálistennek az ára visszajött, meg egy picivel több, szóval épp arra volt jó hogy visszanyerjem az árát és igy nem vesziutettem rajta, illetve még nyertem is mert vettem egy leamortizált rendszámosat és sok cuccom megvolt ami kellett ahhoz
hát látod
de azért nem gondoltam h ilíen hamar szétkapkodják a tiedét!
Én Hívtalak délután!
egyébként menyit sikerült kiárulni belőle?
Szeva, hát hallod jól bevásároltál, sok sikert az alkatrészek felkutatásához, de tényleg!
Üdv:Márk,Miskolc
Üdv
TZR 125 4dl hez kellene
ball oldali komplett lábtartó!
kiegyenlítő tartáj
csomagtér ajtó
helyeztjelző lámpa!
ajánlatokat kérnék ha tud valaki segíteni megköszönném
az a dolga
minek akarod agyonforgatni szegényt? pörög az eleget
csáó! annyit szeretnék h tudtok-e valami tuningot ill. vami "rejtett" folytást amit ki lehetne iktatni pl: vmelyik yamaha robogónál van egy sárga drót a fordulatszámmérő mögött amit csak el kell vágni és sokkal jobban fog pörögni a gép. na vmi ilyesmire gondoltam, ha bárki tud bármit lécci írjon. köszi üdv: Slapi
Szia(sztok)A pinkmotors valszeg a legolcsobb mert ök a magyarországi képviselet,de nagy különbség árban nemlesz..
Sziasztok!

Nem tudtok ajánlani helyet ahonnan olcsón lehet szerezni Prox dugót? 1998-as a gép 4FU00 NiCaSil-os hengerrel. Egyik boltba nekem 25-öt mondtak, de csak van olcsóbban!

Köszi!
szia
a 2t motor nem azért eszi az olajat mert kopott a henger
ha a váltóbol eltűnik akkor vagy kifolyik a blokkbol vgy tényleg szimeringes és bejut az olaj a karterba!
Sziasztok!

Lenne 1 jópár kérdésem...
tavaly vettem egy '91es felujítandó TZR125-öst, és ugyan tavaly kapott egy 1 új villát-keret-féket-lámpát-mindent... idén a motorfelújítás a projekt..
igazándiból annyi fix hogy az olajat eszi..
azt mondták hogy a főtengelyszimeringet kellene cserélni, de persze ezt kb ráolvasással mondták.
a lényeg hogy szeretném kiszerelni és megvizsgálni, hogy ugyan-kell e felfúrni, vagy tőmítéseket cserélni..
mire figyeljek?mik a kritikus pontok?csinlt már valaki ilyet?
jah és 1 jó alkatrészbolt Bp.-en tud valaki?

Üdv, mrdrulez
üdv
kellene nekem tzr szívató kar japánhoz!
olyan ami bal oldalon az idom nál van !
TZR 250 3xv re kell
elvileg ugyan az !
köszi
Nah, sziasztok itt az ígért kép... Remélem, így többre jutunk
Üdv.: VeBa
Ok, de ez újabb. Nem tudom mennyire egyezik a villa, villahidak, váz... Lehet ezen alapból volt rá lehetőség és meglehet, hogy az enyémen nincs. Azért köszi!
Tessék, itt a gépem.
És mikor TZR volt és hogy volt megoldva? Tudsz mondani típust és árakat?
az én tzr-emen volt anno, de nem olcsó mulatság
Kösz szépen srácok a segítséget! De nem gyújtáselektronika kell nekem... Hanem még mindig a feszszabályzó. De majd hétvégén otthon leszek és dobok fel képet róla. Hátha úgy több sikerrel járok
Üdv.: VeBa
Sziasztok!
Idén pályázni szeretnék menni és az jutott eszembe, hgoy lehet nem lenne hátrány egy kormánygátló, tehát, hogy ne tudjon beszitálni a cucc. Fel lehet azt valahogy rakni az én gépemre? '92-es masina, kép adatlapomon.
TZR
Ha valakit komolyan érdekel akkor beszélhetünk az árról.
Gyújtáselektronikát mennyiért adod amúgy?
Üdv!
Igen, nekem van eladó cuccom TZR-hez! Van egy gyújtáselektronika(új), erről találtok képet az alkatrészek között vagy az apróban. Valamint van még 2db gyújtásalaplap (amin a tekercsek vannak), mind a kettőn a rossz a jeladó a többi ok. Ha valakit érdekel valami nyugodtan írjon.
Szép napot.
Csáó!
Alkatrészek topic, 225ös lap:
Robee [5603] február 16. 12:26
Eladó benzincsap GS500-hoz és gyújtáselektronika TZR125-höz.

(ott van kép is) Szerintem az kell neked!
Okés, vagyis sajnálom nekem csak ez van gondoltam hátha stimmel valamelyik