sziasztok.van egy eladó vagy cserélhető tzr 125 r em ha valakit érdekel.elektromos power e-h tárcsa de aki ismeri annak nem kell bemutatni,csuszás nyom van az idomon de nem vészes.mindene működik kivéve a fordszáméröt mert a spirál szakadt,és a plexi hiányzik.50ccm fiatal motor érdekel
szia! nem tom hogy eléág lenne e de neekm van egy 28 as dellorto elég szépen megy vele , szinte úgy mint a 32 essel és megáll 4-5 literbe a fogyasztás , amúgy eladó..a kabi.
Az enyém, de mostanság nem leszek fent, mert garanciális szervizben van a saját laptopom(Acer) a cseheknél még vagy 1,5 hétig. Persze ha sokat fizetek, kapok cseregépet. Mintha én b...tam volna tönkre a gépet...
Addig egy kőrégi laptopom van kölcsön egy havertól, azt meg nem kínoznám MSN-el, mert így is lassan látom a betűket miután lenyomom a billentyűket.
HElló Géza!
Köszi szépen az infókat ha nem baj felvettelek msn-re mert kérdezni akarok tőled pár dolgot találtam egy freeemail-os msn címet remélem az a tied köszi heló!
Tsö!
Igen ezek kellenek! postai utánvétellel megfelelő neked, ár nekem jó.
itt a mail cím erre válaszólj: kcs.adam@freemail.hu
és akkor megírom a címemet!
Köszönöm
Szerintem:
a:
Állás miatt össze vannak tapadva a kuplunglamellák. Tedd sebességbe egy kis gázfröccsel.
b:
Ha nem állt a motor, de a jelenség folyamatos, akkor lehet, hogy olajat kell cserélni a váltóban, mert folyamatosan összetapad egy picit a kuplung. ( Nekem akkor volt ilyen, amikor 10W40 helyett 10W30-at tettem a váltóba. Hidegen jó volt, de ha bemelegedett, akkor összetapadt. )
c:
Ha jó az olaj, jó a kuplung, és használatban a gép, akkor csak a motor gyenge alapjáraton. Alapjáratot kell emelni, vagy beállítani az egészet.
üdv ! valószínüleg beszorult a sztendernél a jeladót ami leállítja hogyha lent marad asztender nekem is volt már ilyen probléma , de kipiszkáltak egy beletört darabot és működött is rendesen. szeritnem nézesd meg.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni van egy 125-ös tzr-em 4dl-es. Ha sebességbe rakom akkor egyszerűen leáll. Mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm.
Szükségem lenne pár cuccra a mocihoz, kellene mindkettő jobboldali index első-hátsó. Meg esetleg,ha volna valakinek jobb oldali fékkar.
Cosmo esetleg vannak még alkatrészeid? Régi kockalámpás a tzr.
Valaki tudja, h lehet lejebb állítani ezen a fényszórót, meg az eget világítja éjszaka, én meg semmit sem láttok!
http://hallgatokaradioert.com/...
NE HAGYJUK, HOGY MEGSZŰNJÖN A SLÁGER RÁDIÓ!
HA NEM ÉRTESSZ EGYET A DÖNNTÉSSEL ÍRD ALÁ!