Ha van vontatóköteled, dobd fel az ülést és majd húzlak. Megoldjuk okosban, hétvégéig ötvenes kamatra. (régi reklámszöveg, remélem vágjátok ) Azért Jenniferen is van mit szerelni. Be kéne állítani rendesen a keverékképzést, mert szerintem sok neki a benzinből. Bár ha így maradnak a benzinárak le is szarom. Majdnem rárántottam a épára, mikor 2k-ból teletankoltam .
Legalább a te moccod faja és mehetsz vele, én tegnap-ma a festés előkészitésével szórakoztam, csiszolás, szórógittezés, stb, ha jönne még egy kis jó idő lehetne fújni is, jah meg nem is az idom a gond anélkül még megy, de blokk sincs még benne, szóval most van egy vázam ami alatt van két kerék
Mi is csapattunk volna ,ha haver gixxerét nem kellett volna szerelni indításkor 1 nagy durranás és a yoshimura dob vége lerepült szétszedtük, megnéztük a gyertyákat és nem adtak szikrát, estére el is készült de sajna mocizásból semmi se lett
Ohhh yeeeee baaabyyy! Megvolt 2009 első gurulása. Toltunk egy M0-Szentendre-Hungária-Hősök-M3-XVI karikát. Kis tüzérem pöccre indult, bár 10000nél elfogyott a lendület és bedadogott majd egy durranással visszajött a kraft. Szerintem sok benzint kap. Lehetséges?
Én 186cm vagyok és 92es tüzérem van, de semmi gond a kényelemmel. Túráztam is már vele és azon kívül, hogy elültem a pici seggem semmi bajom nem volt. Ráadásul az utas sem panaszkodott, pedig lemotoroztunk úgy 400km-t. Hidd el, kényelmes a vas! Csak ajánlani tudom.
Időjárásra visszatérve, úgy néz ki meleg frontunk van és holnapra elvileg 10 fokot mondanak. Ha szárazak lesznek az utak akkor valószínűleg kimegyek gurulni egy kört. Pesten vagy környékéről csatlakozna valaki?
Helló! Nekem egy 89-es TZR-em van, én is csak pár centivel vagyok nagyobb, mint 170, de semmi gondom nincs vele. Minden a helyén van, és kis termetem miatt jobban le tudok bújni a szél elől....
Sziasztok:)
Most egy 2001-es Derbi Sendám van, és év végén szeretném lecserélni, 100% önerőből, nyári munka után. Azt szeretném kérdezni, hogy egy normális emberi alkatnak hány cm magasan kényelmes a motor? Mert én 170 vagyok, de mikor röpke pillanatban felültem haveroméra, elég furcsa volt:D
Remélem segítetetk:)
Na csá all! Na ma kicsit megmutogatta sugarait a napocska és mára kicsit feljebb emelte a fűtést. Ezt sok motoros ki is használta. Én is gondoltam rá, hogy kigurulok egy karikára, de letettem róla idő és termosztát hiányában. Így egy szezon utána vízcserénél kiderült, hogy nincs termosztátom vagy rossz. Ennek még nem jártam utána, tavasszal szétkapom és meglesem. Addig is az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék bele termosztátot szerezni (új) és kb. mennyiért. Előre is köszi szépen.
hol lehet talalni 125ös TZRhez manual-t?
kössz valaszotokat előre