Szia, nekem 4DLeshez van, nem tudom jó e hozzá dobok fel képet meg vmi szaki biztos megmondja h használható e hozzá
nem volt oan kép amin együtt vannak sorry
Sziasztok! Nincs valakinek 89 körüli évjáratú bontott tzr-e? Nagyon sürgősen kellene egy feszszabályzó és egy irányjelző relé! Vagy ha valaki tud segíteni, hogy hol tudnék ilyet találni, azt nagyon megköszönném! Békéscsabán nem találtam...
Üdv.:VeBa
Okés, helyes! Most Jennyke lett beteg. Elszállt a jobb telószárban a szimeringem és köpi ki az olajat. Elszakadt a ford. szám mérő spirálom. Kéne benne olajat cserélni, direkt szűrő és rá kéne nézni a blokkra, kimérni a kompressziót, mert lehet, hogy nem okés. Hja és lehet előre kéne gumi, mert ez túragumi ami most fent van és pályára nem biztos, hogy jó lesz. Szóval lesz vele meló, pénz meg jelen pillanatban 3k huf. A ruháról nem beszélek, kéne gerincprotektor, gatya, csizma, kesztyű.
Húú gyerekek, nagyon áll a topic! Össze kéne hozni áprilisban egy TZR 125 találkozót. Valami olyan helyen ahol pl. össze is mérhetjük a gépeket vagy valami.
Hát jah a fene tudja mié, de egész jó hangja van, am yamaha az tuti,mert bele van irva, meg vmi száma is van 4HE..., am volt a dobba vmi folytás, mert kiherélték, és összeheggesztették, csak pont a rögzítő bilincs takarja
Az is megvan hozzá, sőt a blokkot a hétvégén be is raktuk, ez a blokk pedig nagyon bika? vertex dugó,komplett főtengelyt cseréltük egy fasza japán hajtókarral, meg szimeringek,csapágyak, tömitések, stb szal teljes generál
Jah és egy kis nyalánkság,kipuff rendszer:
Köszi chevy az infót, nekem csak a blokk van meg, (de a forgalmival együtt) és nem tudtam hogy ugymond hova tegyem, mert 4DL,4FL,stb ezekről már hallottam csak ez a 4HX fura volt,köszi az infót
De azért kösz szépen Majd én is dobok fel képet róluk...
Üdv.