Ja...sajnos van ilyen.
Nálam se volt nagy a kár, de én elvből nem hagytam a dolgot.
Kijött a kárszaki, elmondtam neki mi sérült, és mi mibe kerül, stb. Kárszaki rávágta, hogy ez akkor anyagi totálkár, mert nem ér annyit az egész, és ad 20 rongyot max. Ekkor begurultam, hogy összetörtnek, és ennyivel kisemmizni kicsit arcátlan...erre aszonták, hogy vigyem el egy szervízbe, és kérjek árajánlatot a javításról.
Megtettem: 35ezer valamennyi lett. A telefonomat, ami összetört azt korrektül kifizették, akkor 15ezret ért.
Még kicsit huzakodtunk, de az utólsó fillérig kitapostam, ami jár.
Kapják be az összes faszomat legyenek boldogok a pénzemmel.
Volt némi levelezés is, válaszra sem méltattak,a telefont nem veszik fel.
Két éve volt, túl vagyok rajta, betudtam mint veszteséget.
Nem kell arra munkanapot áldozni. Levelezni kell velük...
Ha személyesen odamész, akkor azt mondanak amit akarnak, csak koptassanak már le gyorsan. A hivatalos levélre viszont érdemben válaszolniuk kell. továbbá ha elhagyták az aktád, az nem neked kéne gondot okozzon, hanem az ő bajuk. Ha erre hivatkoznak, akkor a bízd az ügyintézést a biztosításfelügyeletre.
Nekem kilépett a biztosítótól a velem foglalkozó ügyintéző, és az aktám leveszett:)
Már több munkanapom ráment(az ekem minusz napi bér) szóval gondoltam basszák meg az 50 rugójukat, nekem nem ér meg még akérhány munkanapot mire megint végigmegy az eljárás.
Sziasztok.
Ki milyen véleménnyel van a Yamaha 125R-ről?Arról,amit pl összetörtek.Az a fajta érdekelne.
Adatok is érdekelnének.Fogyasztás,sebesség,alkatrészek stb..
Úúúúú, az "gyönyörű"! Szegény moci még vérzik is a bal idomon a légnyílás mögött. :( Pedig milyen szép moci... Hát én drukkolok a biztosításhoz! Remélhetőleg szebb lesz mint újkorában! ;)
Arra várhatsz...nekem 1,5 hónap volt, egy olyan esetnél, ahol a helyszínen 100% egyértelmű volt, hogy a tilosban parkló autós volt a hibás, aki rámnyitotta még az ajtót is. Aztán a biztosító meg akarta magyarázni, hogy nekem kelett vonla másképp esni!
De ha ütköztél, akkor rohadtnagy mákod van, hogy a villa nem hajlott rögtön el...
A kárt méresd fel a biztosítóval már most, a kárfelméréshez nem kell meglegyen a rendőrségi hatázorat. Bemész az autós biztosítójához, és ki kell tölteni egy papírt, aztán 1 héten belül megnézi a kárszaki a helyszínen, lefotózza stb. aztán mond egy összeget. Te meg a rendőrségi határozat előtt fel tudod újítani, és tudsz motorozni, a lé meg jön a határozat után, márha a határozat neked kedvez.
meg akartam előzni egy autót már át is soroltam a másik sávba amikor az autós kitette az idexet és már le is akart fordulni előttem,fékeztem de már láttam h nem fog megállni próbáltam kitérni de már bele is mentem..
a motor bele ment a kocsi bal hátsó ajtajába én meg befejeltem az üveget,,nagyábol ennyi.
a motorra fejidom lámpa apróságok első sárhányó,+ a hasidomból felfogatásnál kitört a müanyag van ott is gond:S..még várok a rendőrségre h végül kinek is fizet majd a biztosító...
sziasztok! nem tudja valaki véletlenül hogy miért van az hogy megyek a moccossal kb 1 km ert azt megáll utána csak szivatóval indul és megint kb annyit megy amenyi a karbiba van , azt megint megál szétszedtem a karbit de nem találtam dugulást.
Kösz szayerg! De mind a két oldalt néztem már, de gondoltam használtan tudok olcsóbban venni... Indexeket akkor lehet, hogy csabán veszek az egyik imet boltban. Plexit pedig sztem a www.szatuna.hu -ról fogok rendelni.
Hát az enyém már nem egyszer közép felett volt. Szerintem 100-110 körül, bár még nem lőtte a seggembe a kupakot. Motoros felvonuláson egyesben araszolgatásnál, dugóban, 110es utazónál 40fokban. Mostanában a nagy melegben jobban felmegy. Nem félek tőle, hogy besül a dugó, mivel nagyon sok olajat kap. Most akarom kiszámolni pontosan mennyit, de olyan 1:50 lehet az arány vagy annyi sem.
Szisztok! Mostanra sikerült elintéznem az összes papírmunkát a motoromra, így már van pénzem a hiányzó alkatrészek pótlására... Ami kellene: plexi és két index. Amúgy egy 89-es TZR-ről van szó!
Előre is kösz! Üdv.:VeBa
Ma voltam kint hungaroringen a köridőmérőket teszteltük, amiket gyártani készülök.
Elvileg 14-én megyek ki megint. Te ha jól emléxem nem lax messze az Őrs Vezér tértől, addig teszek egy kis kitérőt, és onnét kimotorozhatunk Kerepesen át Hringre, azt ott meg maradsz míg meg nem unod, vagy késő délután jössz velem vissza a kerepesin.
Azt megerősíteném, hogy a kis fogyasztás nagyobb hőterhelést jelent! Figyeld a hőfokmérőt, nekem eddig egyszer túlmelegedett (bár akkor szerpentíenen felfelé), de a városban gyökketővel guruló kocsisorban való ugrabugrálás 40 fokban is hevíti rendesen. Viszont marha sokat motorozok kora tavasszal, meg ősszel is, amikor 40 helyett csak 20 fok van, és akkor azért nem tud túlhevülni bármit csinálsz. Esetleg lehet egy téli-nyári beállítás, mint a zsigulin a szívócsonkkal.
Osztom az elötte szóló véleményét, bár szayerg ért hozzá. Szóval én nem kételkedem abban, hogy a jövő héten már tip-top lesz a vas. Szavadon folgak, tényleg számolj be róla! Aztán mehetnénk valamikor gurulni is.
Ja mégvalami. Ugy a subertűt lejebb toltuk és azóta nem volt alkalmam kipróbálni mennyit is eszik a masina, csak hozzávetőlegesen és úgy is 5 litert számoltam. Egy hete szombaton viszont tankoltam bele 14L-t és elmentem vele 365km-t. Tehát ha jól számoltam 3.8liter -t eszik most a masina és ebben volt tartósan 8-9000res fordulat 100-110es utazóval egy 50km tuti. Városi használat sokszor kipörgetve, szóval elég gyakran nyitva volt a power. Ráadásúl, hogy mindent tetőzzem 80%-ban 2személlyel. Szóval kezd meggyógyúlni Jennyke! :D Tessék együtt örülni velem! :D Széles utat, ingyen benzin! ;)
"Tavaly ősszel vettem bele az aksit"semmit nem jelent én akkumsem volt öreg és az is zselés volt.12xx-V van benne most is,és se kép se hang vele,örülj ha igazunk van minden más csak drágább lesz
Nem nem srácok...
Tavaly ősszel vettem bele az aksit, és zselés, és nekem a műszer egyértelműen azt mutatta, hogy a töltés a kakukk. De jövőhéten a végére járok, azt majd nagyon beszámolok róla.
Nálam se volt nagy a kár, de én elvből nem hagytam a dolgot.
Kijött a kárszaki, elmondtam neki mi sérült, és mi mibe kerül, stb. Kárszaki rávágta, hogy ez akkor anyagi totálkár, mert nem ér annyit az egész, és ad 20 rongyot max. Ekkor begurultam, hogy összetörtnek, és ennyivel kisemmizni kicsit arcátlan...erre aszonták, hogy vigyem el egy szervízbe, és kérjek árajánlatot a javításról.
Megtettem: 35ezer valamennyi lett. A telefonomat, ami összetört azt korrektül kifizették, akkor 15ezret ért.
Még kicsit huzakodtunk, de az utólsó fillérig kitapostam, ami jár.