Hello én a tzr-be most Csak Castrol R2 őt rakok vagy az újabb tipusát, az előző gazdájánál viszont csak Repsolt kapott .De mintha a Castroltól kicsit jobban füstölne De kit érdekel hogy egy kicsit füstöl azért 2T
Esetleg adj pénzt olajra és rakok bele jobbat. Másrészről nem lesz ám sokkal hosszabb az élettartam... Azért olaj és olaj között nincs akkora különbség mint ahogy a reklámokban mondják.
Na akkor beszéljünk kicsit a 2T motorolajakról is ne csak a váltóolajokról. Némi tapasztalat. Általában esti motorozásoknál OMV kúton tlaálkoztunk haverokkal így az OMV kúton kapható 1L-es 2T olajat használtam eddig (1300huf). Szegény tüzérem nagyon fütölt tőle, de nem tudtam eddig mitől. Ebből raktam bele talán 5L-t. Aztán nemrégiben egy MOL kúton vettem MOL 2T Dynamic olajat. Ez is 1Les kiszerelésben kapható, azt hiszem ez sem vol sokkal drágább. Miután ezt beletöltöttem a rohadt nagy füstöt mint ha elfújták volna, már közel sem ömlik belőle úgy a füst, viszont teljesítményben meg hangban nem látok különbséget. Szóval ezek az eddigi tapasztalataim motorolaj téren.
továbbá a véleményeteket szeretném kérni hogy vegyek e gyári kipszit vagy csak egy fasza 4t sport dobot mert kivan herélve a kipszi és így nagyon gyerekes hangja van mint egy 50 es é:S:S
Sziasztok tudnátoki segíteni nekem? Győr moson sopron megyében lehetőleg valami motorbontót tud valaki? a 125ös tzrhez kellene olaj tartály(repedezik:S) valami telefonszámot tudnátok adni? a tzr 1994 es évjáratú. Köszi
Nah, helló mindenki!
DJRoli! Nekem a Honda előtt volt még egy Rometem és egy Star-om. Most pedig még muszályból használom a Hondát, mert csak szeptember elején lesz meg az A1-es jogsim... De amúgy nagyon jó kis gép, nagyon szeretem, de azért a TZR komolyabb... Bár ezt nektek sem kell bemutatni
Én Motul Transoil-t használok 10W30-ast. Az enyém 98-as évjárat, de a váltó az ugyanaz ami a tiedben is van. Nekem a használati utasítás írja a 10W30-at. Ezek a blokkok a híg olajat szeretik! Amúgy látom közös motoron kezdtünk!
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy Ti milyen motorolajat használtok... Nekem két haverom is Castrol GTX-et használ a 25-ös Hondájába. EZ elég olcsó és sztem jó olaj.
Előre is kösz! Üdv.: VeBa
Már elhoztam, mert mentem be a városba délután, és pont elállt az eső.
De a franc akar esőben bárhová is menni. Mire kiérek a buszmegállóba itt Lőrincen, már el is áztam.
Meg nincs csizmám, és ha beázik a csukám, akkor letörnek a lábujjaim.
Szóval lájtos napsütéssel, fodros kis felhőcskékkel 22,5 fokot szeretnék a motorozáshoz.
nem értem. Mi akadályoz meg abban hogy esőben hazahozd? Nem vagy cukorból se te se a motor, feltételezem nem ázik be a motorod leállító elektronikája, vagy ilyesmi :)
Én tegnap kifejezetten jót motoroztam az esőben, és a bőrruhám át sem ázott..
DJRoli! Nekem a Honda előtt volt még egy Rometem és egy Star-om. Most pedig még muszályból használom a Hondát, mert csak szeptember elején lesz meg az A1-es jogsim... De amúgy nagyon jó kis gép, nagyon szeretem, de azért a TZR komolyabb... Bár ezt nektek sem kell bemutatni
Én Motul Transoil-t használok 10W30-ast. Az enyém 98-as évjárat, de a váltó az ugyanaz ami a tiedben is van. Nekem a használati utasítás írja a 10W30-at. Ezek a blokkok a híg olajat szeretik! Amúgy látom közös motoron kezdtünk!
Amúgy csakis motul akármilyen olajról is van szó
Előre is kösz! Üdv.: VeBa
De a franc akar esőben bárhová is menni. Mire kiérek a buszmegállóba itt Lőrincen, már el is áztam.
Meg nincs csizmám, és ha beázik a csukám, akkor letörnek a lábujjaim.
Szóval lájtos napsütéssel, fodros kis felhőcskékkel 22,5 fokot szeretnék a motorozáshoz.
Én tegnap kifejezetten jót motoroztam az esőben, és a bőrruhám át sem ázott..
3. napja nem tom hazahozni a motoromat, amit egy ismerősömnél hagytam a szakadó eső miatt.