Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello én a tzr-be most Csak Castrol R2 őt rakok vagy az újabb tipusát, az előző gazdájánál viszont csak Repsolt kapott .De mintha a Castroltól kicsit jobban füstölne De kit érdekel hogy egy kicsit füstöl azért 2T
Esetleg adj pénzt olajra és rakok bele jobbat. Másrészről nem lesz ám sokkal hosszabb az élettartam... Azért olaj és olaj között nincs akkora különbség mint ahogy a reklámokban mondják.
Ezért van annyi vacak állapotú gép magyarországon... hogy lehet ilyen olajat beletölteni a gépbe, ilyen sok ember van aki nem becsüli meg a gépét
Van hozzá jolly meg arrow dob is... direkt 2tre való...
Megnéztem pontosan. MOL Dynamic Sprint 2T 1L Ez a neve és elvileg 1350huf.
Na akkor beszéljünk kicsit a 2T motorolajakról is ne csak a váltóolajokról. Némi tapasztalat. Általában esti motorozásoknál OMV kúton tlaálkoztunk haverokkal így az OMV kúton kapható 1L-es 2T olajat használtam eddig (1300huf). Szegény tüzérem nagyon fütölt tőle, de nem tudtam eddig mitől. Ebből raktam bele talán 5L-t. Aztán nemrégiben egy MOL kúton vettem MOL 2T Dynamic olajat. Ez is 1Les kiszerelésben kapható, azt hiszem ez sem vol sokkal drágább. Miután ezt beletöltöttem a rohadt nagy füstöt mint ha elfújták volna, már közel sem ömlik belőle úgy a füst, viszont teljesítményben meg hangban nem látok különbséget. Szóval ezek az eddigi tapasztalataim motorolaj téren.
köszi! én is inkább a gyári fele hajlottam, csak nem voltam bizti..
Csak gyári, 4T-vel kiröhögnek, teljesen leesik a teljesítmény.
Hello én már egy éve keresek olajtartályt de nem találtam ahol találok bontott motort mindig azt mondják ha ezer db lett volna se lenne
továbbá a véleményeteket szeretném kérni hogy vegyek e gyári kipszit vagy csak egy fasza 4t sport dobot mert kivan herélve a kipszi és így nagyon gyerekes hangja van mint egy 50 es é:S:S
csetény i motorbontóban biztos van olajtartály.. tel..:06 30 855 76 33 itt a számuk..
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy egy 4t kipufogó mennyire fogná vissza a masinát , mert mondták hogy szép hangot lehet vele varázsolni.
Sziasztok tudnátoki segíteni nekem? Győr moson sopron megyében lehetőleg valami motorbontót tud valaki? a 125ös tzrhez kellene olaj tartály(repedezik:S) valami telefonszámot tudnátok adni? a tzr 1994 es évjáratú. Köszi
Hello most akarom lecserélno a váltóból az olajat , milyet rakjak bele eddig Repsol volt.
Nah, helló mindenki!
DJRoli! Nekem a Honda előtt volt még egy Rometem és egy Star-om. Most pedig még muszályból használom a Hondát, mert csak szeptember elején lesz meg az A1-es jogsim... De amúgy nagyon jó kis gép, nagyon szeretem, de azért a TZR komolyabb... Bár ezt nektek sem kell bemutatni
ja BOCS én amugy Repsolt tettem a váltóba
Hali!

Én Motul Transoil-t használok 10W30-ast. Az enyém 98-as évjárat, de a váltó az ugyanaz ami a tiedben is van. Nekem a használati utasítás írja a 10W30-at. Ezek a blokkok a híg olajat szeretik! Amúgy látom közös motoron kezdtünk!
Nah, sziasztok megint! Hát, vettem olajat... Rheinol 80/90-eset, madj meglátjuk, hogy milyen lesz...
az 2t olaj, nem váltóolaj, a gtx váltóolaj... valami azt súgja arra gondolt...
Amúgy csakis motul akármilyen olajról is van szó
Hello én Castrol r2 használunk.
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy Ti milyen motorolajat használtok... Nekem két haverom is Castrol GTX-et használ a 25-ös Hondájába. EZ elég olcsó és sztem jó olaj.
Előre is kösz! Üdv.: VeBa
Én se mennék most ki motorozni, most nekem megfelel a bkv is
Már elhoztam, mert mentem be a városba délután, és pont elállt az eső.
De a franc akar esőben bárhová is menni. Mire kiérek a buszmegállóba itt Lőrincen, már el is áztam.
Meg nincs csizmám, és ha beázik a csukám, akkor letörnek a lábujjaim.

Szóval lájtos napsütéssel, fodros kis felhőcskékkel 22,5 fokot szeretnék a motorozáshoz.
nem értem. Mi akadályoz meg abban hogy esőben hazahozd? Nem vagy cukorból se te se a motor, feltételezem nem ázik be a motorod leállító elektronikája, vagy ilyesmi :)
Én tegnap kifejezetten jót motoroztam az esőben, és a bőrruhám át sem ázott..
Ezt a mocskos szar időt ami van.
3. napja nem tom hazahozni a motoromat, amit egy ismerősömnél hagytam a szakadó eső miatt.