Helló! Én tegnap vásároltam egy 89-es évjáratú Yamaha TZR 125-öt. De sajnos nem sokat tudok ezekről a motorokról. Ha esetleg valaki(k) írnának róla néhány technikai adatot vagy olyan dolgot, amivel jó, ha tisztában vagyok, azt nagyon megköszönném!
Előre is kösz!
Üdv.: VeBa
nincs valakinek a vízszivatyúnál a belső oldalon ahol a kuplunkkosár, meg ezek vannak (ilyen müanyag fogaskerék) van ott kettő a nagyobbik kellene..
nem nagyon tudom pontosan leírni....
HELP
Az a baj hogy a motor nem az enyém és nem ismerem egy napja babrálom nem tudom hogy mi lehet még ezen kívül valahol szivárgás én erre gyanítok a szervíz könyv képeit nézegetve.
sajna csak ennyit tudok segíteni.
Amivel én küszködök azzal meg az a baj hogy nem én szedtem szét és raktam össze. Egy furást és egy új dugót kapott lehet hogy valamit elrontottak a haveromék és rosszul rakták össze. Azt mondták hogy mindent átmostak vízzel és dugulás nem volt na majd kiderül.
Majd a nagyok is írnak rá valamit!
A henger fej tömítésnek semmi köze sincsen hozzá mert onnan a hengerbe és forgattus házba juthatna esetleg a víz. Az meg a kipofogón távozna. Ha négyütemű lenne akkor esetleg elképzelehető de ez nem az. Szerintem a szivattyúnál mehetett ki a szimering más ötletem nincs, egyébként a hűtővizedbe nincs olaj?
hát én nem nagyon tom,nem keringeti a vizet(beinditod leveszed a hűtősapkát meglátod sztm.
nekem meg olyan gondom van hogy a zsír új hajtómű olajat(váltoolaj)300 km útán fehérnek vágta
mitől lehet? hengerfej alatta a tömitás átengedne és belemenne egy kicsi és attól?őttlet?más nem jut ezsembe
Helló mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy miért forralhatja fel a vizet a motor, teljesen feltöltöttük vízzel és álló motornál le is légtelenítettük, a termosztát házban lévő csavarral. Nem tudom hogy valahol máshol van e ilyen légtelenítő csavar így esetleg maradt-e benne levegő.
Ja és még annyi hogy a termosztát is kivettük mert rossz volt benne.
Segítségeteket előre is köszi!
Mit jelent az a mifelénk? Ill mit tud tenni a rendör ilyenkor ha már eleve igy irták nekünk az adásvételit?
Majd megkérdezek vmi rendör havert inkább h ez minek minösül
Amugy a motorral kapcsolatban bármiféle infot, tanácsot, okosságot elfogadok, söööt, várok is.
Ha van vkinek vmi gyári leirás szerüsége rola, ill a tapasztalatokrol. Mit szeret a motor, mit nem, trükkök, praktikák minden.
Akár emailban is. Köszönöm:)
Ezt a részét értem, de nagyon baszogatnak a rendörök? ill sokat állitanak meg?
Mert párom sztem simán kimagyarázza, h hello, hát ezt vette a párom, adásvételi van csak, abban 50cm3 szerepel, honnan kéne neki tudnia pl... Egyébként kéne még vmi papirnak lenni, vagy ennyi csak?
Elöre is Köszi a válaszokat.
Ha nagyon gáz ráköltöm azt az összeget,bár tanulo motornak vettem neki
Üdv! Tegnap vettem a páromnak egy tzr 125öt, természetesen 50esnek irva az adásvételin.
Más papirom nincs rola.
Mi a tapasztalat, nagyon kiszedegetnek a rendörök? Mert ha jol hallottam rendszámositani nem nagyon ri meg, kb 60-70 rngy lenne...
Ill kéne karosszériaelem, a két elsö-oldalso. Tud vki segiteni benne?
Elöre is köszi.
Előre is kösz!
Üdv.: VeBa