Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Én tegnap vásároltam egy 89-es évjáratú Yamaha TZR 125-öt. De sajnos nem sokat tudok ezekről a motorokról. Ha esetleg valaki(k) írnának róla néhány technikai adatot vagy olyan dolgot, amivel jó, ha tisztában vagyok, azt nagyon megköszönném!
Előre is kösz!
Üdv.: VeBa
NEm tudod véletlen honnan tudnék ilyen műanyag fogaskereket szerezni? Igazából csak a külseje lenne lényeg, a belsejét már kifaragom én...
nincs valakinek a vízszivatyúnál a belső oldalon ahol a kuplunkkosár, meg ezek vannak (ilyen müanyag fogaskerék) van ott kettő a nagyobbik kellene..
nem nagyon tudom pontosan leírni....
HELP
Örülök neki hogy megoldódott a problémád, nekünk is sikerült megoldani a baját. Egy kis dudulása volt még átmostuk az egészrendszert és fasza lett .
bocy007, jól mondtad szimering baja van,az enged át úgy láttam
én nem is tudtam hogy ott is van szimering
már csak vennem kell ojat,mindent az idejébe
Köszi megírom, neked is sok sikert aztán hagy szóljon a 2T!
kössz a segítséget,majd elválik ha szétszedem remélem
ha madj rájössz a gondodra ezé írd be hogy mi okozta(hogy főzi a vizet)sok sikert hozzá
Az a baj hogy a motor nem az enyém és nem ismerem egy napja babrálom nem tudom hogy mi lehet még ezen kívül valahol szivárgás én erre gyanítok a szervíz könyv képeit nézegetve.
sajna csak ennyit tudok segíteni.

Amivel én küszködök azzal meg az a baj hogy nem én szedtem szét és raktam össze. Egy furást és egy új dugót kapott lehet hogy valamit elrontottak a haveromék és rosszul rakták össze. Azt mondták hogy mindent átmostak vízzel és dugulás nem volt na majd kiderül.
Majd a nagyok is írnak rá valamit!
de olajos kcsit
A henger fej tömítésnek semmi köze sincsen hozzá mert onnan a hengerbe és forgattus házba juthatna esetleg a víz. Az meg a kipofogón távozna. Ha négyütemű lenne akkor esetleg elképzelehető de ez nem az. Szerintem a szivattyúnál mehetett ki a szimering más ötletem nincs, egyébként a hűtővizedbe nincs olaj?
hát én nem nagyon tom,nem keringeti a vizet(beinditod leveszed a hűtősapkát meglátod sztm.
nekem meg olyan gondom van hogy a zsír új hajtómű olajat(váltoolaj)300 km útán fehérnek vágta
mitől lehet? hengerfej alatta a tömitás átengedne és belemenne egy kicsi és attól?őttlet?más nem jut ezsembe
Helló mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy miért forralhatja fel a vizet a motor, teljesen feltöltöttük vízzel és álló motornál le is légtelenítettük, a termosztát házban lévő csavarral. Nem tudom hogy valahol máshol van e ilyen légtelenítő csavar így esetleg maradt-e benne levegő.
Ja és még annyi hogy a termosztát is kivettük mert rossz volt benne.
Segítségeteket előre is köszi!
oké, erre a címre küld a telószámod: dawidtzr@citromail.hu előre is köszi!
Hello nem vagyok otthon de kb este fele adok egy telszámot a soirál ügyben kb3-4000 ft körül van a gyári pedig 16000
Nekem, (ha Tölem kérdezted) '94 es

És minden tanácsot továbbra is sok szeretettel várok!
Ill mindenféle tapasztalatot.
Köszike:)

És vennék még egy iylen Tzr-t, ha vkinek van eladó kiabáljon

Csak papír is érdekelne ha vkinek vmi töröttje van
csao!

nem tud valaki kilóméter/óra spirált? sos kéne!
http://hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=13
http://hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=13
VAN MIBŐL KERESGÉLNI
Mit jelent az a mifelénk? Ill mit tud tenni a rendör ilyenkor ha már eleve igy irták nekünk az adásvételit?

Majd megkérdezek vmi rendör havert inkább h ez minek minösül

Amugy a motorral kapcsolatban bármiféle infot, tanácsot, okosságot elfogadok, söööt, várok is.
Ha van vkinek vmi gyári leirás szerüsége rola, ill a tapasztalatokrol. Mit szeret a motor, mit nem, trükkök, praktikák minden.
Akár emailban is. Köszönöm:)
itt mifelénk nem kötnek ilyenekbe bele,nem lessz azzal gond sztm 125/50
Ezt a részét értem, de nagyon baszogatnak a rendörök? ill sokat állitanak meg?

Mert párom sztem simán kimagyarázza, h hello, hát ezt vette a párom, adásvételi van csak, abban 50cm3 szerepel, honnan kéne neki tudnia pl... Egyébként kéne még vmi papirnak lenni, vagy ennyi csak?

Elöre is Köszi a válaszokat.
Ha nagyon gáz ráköltöm azt az összeget,bár tanulo motornak vettem neki
Ha bebux vele majd rájösz hogy megérte volna az a 60-70e...
Üdv! Tegnap vettem a páromnak egy tzr 125öt, természetesen 50esnek irva az adásvételin.
Más papirom nincs rola.
Mi a tapasztalat, nagyon kiszedegetnek a rendörök? Mert ha jol hallottam rendszámositani nem nagyon ri meg, kb 60-70 rngy lenne...
Ill kéne karosszériaelem, a két elsö-oldalso. Tud vki segiteni benne?
Elöre is köszi.