Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, egyszer felgyújtottam, de csak picit
Sok bajom volt, nem tudtam vele szórakozni...
De most majd jővőhéten szerintem lepucolom fémtisztára a vázat...
Meg elkezdek ilyen apróságokat(amihez nem kell pénz)
hello termosztÁt nÉlkÜl mehetek a motorral ?csak lasabban fog melegedni nem?
Rólad is rég hallani...

Hogy áll a veterán rozsdatojás? (Csak vicc vót )
Megnéztem a képeidet a bikepics.com-on, azért sok hiányzik róla. Alkottál azóta vele valamit?

Üdv.: Géza
Kúrva nagy kindertojás leírás nélkül
Rgt raktam össze kosárból, amit nem én szedtem szét... na az tényleg szar dolog... csak rghez még rajz sincs...
Hali!

Jó nagy fába vágtad a fejszét (villáskulcsot:). Szerintem bármit q. nehéz összerakni, ha nem te szedted szét, és nincs egy összerakott mintád.
Ha 4DL-hez van valahol neten service manual, akkor azért nyert ügyed van.
Amúgy 4DL manual engem is érdekelne, csak kívácsiságból. 4DL-esek, valaki?
Üdv!
Nemrég vettem egy 4DL-es 92es tzr-t, csak annyi a bibi, h kosárban hoztam el hozzá a blokkot.
Szépen lassan meg is szerzek hozzá minden alkatrészt ami szükséges, de mielőtt nekiállnék összelegózni gondoltam megkérdezem, hogy van-e olyan rész, művelet, amire különös figyelmet kell fordítanom.
Ha valaki legózott már össze robbantottábra és egy kosár alkatrész segítségével működőképes, felújított TZRblokkot és vannak tapasztalatai, megköszönném, ha leírná.
Termosztát, vagy csak szimplán a vízhőfokmérő.
A termosztát a legvalószínűbb, valszeg beszroult valami retek, és nem tud kinyitni, esetleg vízkő, ha csapavizet töltenek bele. Itt egy kép a service manualból, hogy hogy kell tesztelni a termosztátot, bár ez még a 2RJ/2RH TZR, de hasonló szerintem a mostani is.
Hello vki tudna segiteni vasárnap kb 3 órát motoroztam és egy nagyobb gyorsitás után a vizhőfokmérő órám kiakadt kb 10kmt 1 óra alatt tettem meg , mikor piros előtt volt a mutató leálitottam és hagytam hogy hülljön a motor.hidegen inditom kb 10 perc mulva maxon van.a hütőben a viz nem zavaros csak ha leállitom akkor lehet a hütőnél vmilyen hortyogást hallani ? szerintetek
jimykeee89@freemail.hu
Ha vki tud komplett hátsó zárat(az ülés alatti) 4DL-hez az szóljon lécci
Mondj egy e-mail címet és a többit ott megbeszéljük
Nem sajna..
akko nem tudsz valahonnan?
Ja tényleg, bocs, már írtad...
dellorto vhsa 32 karbiba kellene nagyobb főfúvóka..asszem ami rá volt írva(262)ha az-az
nagyobb kellene hogy többet kapjön
Milyen tipusú karbid van, melyik, és mekkora fúvóka kell? - van nekem egy hiányos Dellorto 28 -am.
Érdekes élményem volt ma a Pásztoy gumisnál...gondoltam leírom.

Kinéztem a kecsémbe való fékpofát a webáruházban, na mondom van, király. Elmegyek, viszem a fékpofát mintának, felírva a típusszámát stb.
Bemegyek az irodába, ahol egy középkorú ambíciózus, lendületes, motivált, segítőkész néni fogadott. Inkább úgy mondanám, hogy szart rám... Előtte van egy 80*25-ös karakterkijelzős 15-20 éves adatbáziskezelő, amibe elkezdi a fékpofán lévő számot bepötyögni.
Ó bazdmeg...ez így nem lessz jó...
Lám-lám, nem talált semmit a száámitttóógép. Néni közli velem, hogy ilyenük nincs...pont.
Nedeizé azért nézzük már meg kicsit jobban, messzirőljött balfasz vagyok...
(Próbálom fáradtságos adatbányászatra rávenni őméltóságát...)
A webshopban lévő terméket ha megkeresnénk, ott szerintem látszik a cikkszám mellette, csak megtaláljuk.

Néni felhívja a nagykert, ahol fél másodperc alatt válaszolnak, hogy nincs "FDB377P" Milyen alkatrész? légszűrő vagy fényszóró... Milyen márka? Mibe való? Az a nagykeres számára nem derült ki. Valszeg unja, hogy egy fogyatékos hívogatja, így nem is kérdez, csak "nincs"...
Veeebshóóóp? Inteeernet? Há mé nem rendelte meg!
Hát megrendelném akár most is személyesen basszameg...de szegény néni szerintem azt se tudta, hogy egy fékpofa van előtte.

Amúgy a weboldal alapján nagyon szimpatikus bolt, korrekt árakkal, meg nagy választékkal. Csak úgy tűnt aznap valami nem jött össze a néninek.

Na mind1, hál istennek versenyhelyzet van a legtöbb piacon, így kicsit drágábban, de szakmailag, és emberileg is jó szolgáltatást kapva megrendeltem Nagyvastól.
fúvókát honna lehet szerezni? az esztergályos csinál ilyet?vagy az nem az ő asztala?
pls valaki
Köszi szépen!
Ja...
Az első fékem eltántorítóan szar Veszek bele új pofát, sztem hatékonyabb lessz, mint a telóolajba áztatott.

Ja meg jobb tükröm hiányzik, az is kelleni fog gondolom.
Na hali.5-6eFt(a hivatalos aztmondják annyi ) világitó/jelzö berendezések müködjenek,gumit,féket ,és váz/blokk számot néznek.Pl-mozaik utca
De rég írtam ide...

El kell vigyem a kecskét vizsgáztatni, mert május elején lejár a műszaki, de gőzöm sincs hová, meg hogy mennyibe fáj ma egy műszaki.
Illetve aki csinált már motorra műszakit, el tudná ,mondani, hogy miket néztek meg pontosan, esetleg mik a követelmények, mert sehol sem találtam erre vonatkozóan semmit.

Üdv.: Géza
Ez csak 28-as dellorto.
dellorto 32 víz.
a fúvókára rá van írva 142,de még azon lecsavarom a tetejét ara meg rá van írva hogy 162
nme tom méket kell nézni..
Sziasztok!

Van egy bontódó TZR125 , elöl-hátúl tárcsafékes, dupla körlámpás, de még hátúl vékony idomos.
Ha valakinek kell valami alkatrész írjon! - Ami nincs: index, tükör, fejidom+konzol, oldalidom, e. lámpa, gy.kapcsoló.
Nem a képen láthatóról van szó, de színben és tipusra megeggyezik.