Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen tipusú a karbid? Mekkora fúvóka van benne most? - csak mert van egy hiányos karbim, lehet hogy van benne fúvóka...
Igen arra való! én 3ra gondoltam!ha érdekel küldj emailt és megbeszéljük
valaki nem tudja hogy a karbiba nagyobb fúvókákat honna lehet szerzni?
Sziasztok!
Én motort szeretnék venni!
De nagy bajba vagyok!
A dolog a következő! Jelenleg egy 95 Aprilia Rs 50-esem van tuningal stb. Én szereltem mindet, rajta és sajna elég sokat kell költenem rá.
A kérdés meg az lenne, mit vegyek nekem, ami kell az, hogy 125-ös legyen jól nézzen ki egy egy oda rántás erejéig azért 140-160 bírja de átlagosan 90-120 között mászkálok a mostanival is. Egyelőre ez elég lenne nekem. Nos én szeretem az Apriliát és kinéztem egy 2002-es évjáratú gépet. Nos van egy érzésem hogy ezek a betegsége a fordulat és a jelentős teljesítmény miatt ennél is meg van. De mivel 125-ös és nem hajtom hülyére talán tartósabb lenne mint 50-es társa. Néztem Japán gépeket is elsősorban a hondákkal szemezgetek, de ott meg azt hallottam, olvastam, hogy letapad a henger, tehát lényegében ugyan ott vagyok.
segítség gyanánt adhatnátok pár típust, amit szerintetek érdemes lenne meg venni.
Erről a jamaháról mondjatok nekem valami infót

Én ezt a 2 néztem:
Aprilia RS 125 32Le
Honda NSR 125 15Le
Hát akinek van tapasztalata azt kérem írjon nekem lehetőleg e-mailt de jó ide is!
garamka.@freemail.hu a garamka után van 1db pont
csáó
én fel raktam a sportdobot rendeset :D
power szelephez nyultatok ?
haverom DT-jébe az zörgöt ugyan az a blokk :)
hello kb 700km bejáratás után kicsit pörgettem a gépet, és azóta a henger felől nagyon csörög vmi , gyűrű nemhiszem akkor hajtókar ?mennyibe lenne kb. egy hajtókar csere? vki járt már igy?
Vki meg tudná mondani , mi a típusszáma a 4DL indexének?
Hello engem érdekel az olajtartály,ha ez 4DL-é,mondhatnál rá egy árat!
Esetleg indexed van?
Az sajnos nincs
hello kipufogod nincs?
érdekel vkit olajtartály? oldala kicsit javított de nem erszt4
sziasztok
nem tud valaki hatso sportdobot yamahara 125os
óhh reggelre megjavult kimentbelőle a levegő
én is úgy csináltam,de a tartájba nyomja a levegőt valami nem jó.. pedig már eccer csináltam akkor nem volt semmi gond még régen........
majd holnap leengedem még 1 szer,és felöntöm
azé kössz a választ
Hello én most raktam ossze a blokkot ugyan ilyen motorom van és a hutot felontottem majd visszacsuktam a kupakot utanna a tartalyt is és nem volt vele semmi gond.
vedd le a huto sapkat es nezd meg hogy tele legyen.
valaki tudna segiteni?
leengettem a hútővizet mert tiszta kosz volt,meg a tártáj trucsis....és vissza felöntöttem meg minden,amikor beinditom pörög felfele a gép,(levegős)nyomja is kifele magából a levegőt a tártájba bugyborékol mint az állat,csak nem akar beálni normálisan
mi csináltam rosszul?mit csináljak vele?vagy madj kijárja,ki megy belőle?
tomio14@freemail.hu
erre küld
Ha van vkinek eladó olajtartálya az lécci jelezze!
nincs valakinek elado kipufogoja 125r 94es tipushoz?
Köszi az infot a powerrol
Helo!
Csináltam képet róla! az az email címed ami kint van az adatlapodon ha nem akkor írd le aztán elküldöm a képeket rá!Meg megkérdeztem a szerelőm mennyi be kerülnek!Ő azt mondta 8ért mennek kb!Neked mennyit ér meg aztán megdumáljuk!
oks,
thx
délután megnézem meg utána járok h mennyibe kerülnek h képben legyek!meg csinálok róla képet is!
érdekelne!most úgyis csak egy ideiglenest használok !
mondj rá egy árat!