sziasztok tud valaki segiteni nekem power szelep kérdesben?
a power szelepnek jobbra vagy balra kell elmozdulnia mikor a gyujtast bekapcsolom?A bowden feloli oldalrol nezve
köszi!
Sziasztok!
Van egy tzr 125.mocim.Eladó!Sikerült megcsinálnom az alaplap volt a hunyó.Csere is érdekel!Laptop+kp...........Játékkonzol+Kp................
..Simson+kp....................vagy valami+kp..........Irányár 150000
Bene sértödj ugysincsen spirálod,nemtudok játszani vele mostvan abban a korban mikor ciki neki a fater(ha kell valami akkor jó ) ez a korosztály már másvilág mint mi voltunk ....tudod chat világa,számgép,csajozás..stb
Spirál- motorinfo ujságban találsz 1hirdetést minden tipushoz utángyártott hirdetnek.(keretes kishirdetés)postáznak 2000ft körüli összeg a spirál+postaköltség.
Van egy bontódó TZR125 , elöl-hátúl tárcsafékes, dupla körlámpás, de még hátúl vékony idomos.
Ha valakinek kell valami alkatrész írjon! - Ami nincs: index, tükör, fejidom+konzol, e. lámpa, gy.kapcsoló.
Nem a képen láthatóról van szó, de színben és tipusra megeggyezik.
Én is igy2vagyok vele mondjuk a motorokat megtalálom(1itthon-2 titkos helyen )de az alkatrészek,szerszámoknál már fejvakarás megy..multkor 1patentszemet 3napig kerestem a haver adott 1et,persze másnap meglett
Henger felé, tehát jobbra zár, balra nyit.
nem keresztezi
de majd más kijavit ha nem így van
a power szelepnek jobbra vagy balra kell elmozdulnia mikor a gyujtast bekapcsolom?A bowden feloli oldalrol nezve
köszi!
Van egy tzr 125.mocim.Eladó!Sikerült megcsinálnom az alaplap volt a hunyó.Csere is érdekel!Laptop+kp...........Játékkonzol+Kp................
..Simson+kp....................vagy valami+kp..........Irányár 150000
nem tudja valaki mennyi egy kuplungbovden?
Van egy bontódó TZR125 , elöl-hátúl tárcsafékes, dupla körlámpás, de még hátúl vékony idomos.
Ha valakinek kell valami alkatrész írjon! - Ami nincs: index, tükör, fejidom+konzol, e. lámpa, gy.kapcsoló.
Nem a képen láthatóról van szó, de színben és tipusra megeggyezik.