Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem azt hiszem van kuplung bovdenem ha érdekel!
én is úgy gondoltam
Így kell működnie: http://www.youtube.com/watch?v...

Henger felé, tehát jobbra zár, balra nyit.
jobbra húzza le!sztm ,,,
nem keresztezi
de majd más kijavit ha nem így van
Még annyit hogy a bovdenek keresztezik egymast?
sziasztok tud valaki segiteni nekem power szelep kérdesben?
a power szelepnek jobbra vagy balra kell elmozdulnia mikor a gyujtast bekapcsolom?A bowden feloli oldalrol nezve
köszi!
Sziasztok!
Van egy tzr 125.mocim.Eladó!Sikerült megcsinálnom az alaplap volt a hunyó.Csere is érdekel!Laptop+kp...........Játékkonzol+Kp................
..Simson+kp....................vagy valami+kp..........Irányár 150000
Be k...tod Én fitt vagyok és csak fiatalodok és szépülök és halhatatlan vagyok Amugy bagoly mondja
Öregszem? Vagy 20 évvel így is előtted járok! Te olyan 50 fölötti vagy nem?
Régen voltál nálam vagy örexel
De van spirálom, csak kell....Csajozás? Hány éves a fiad? Amikor ott voltam még csak kisbicajon ült, vagy nem jól emlékszem?
Bene sértödj ugysincsen spirálod,nemtudok játszani vele mostvan abban a korban mikor ciki neki a fater(ha kell valami akkor jó ) ez a korosztály már másvilág mint mi voltunk ....tudod chat világa,számgép,csajozás..stb
A kuplungkart eltörtem, spirál kell másra...
Köszi a konkurenciának, a segítséget! Nem kéne annyit ülni a gép előtt, játsz inkább a fiaddal!
Spirál- motorinfo ujságban találsz 1hirdetést minden tipushoz utángyártott hirdetnek.(keretes kishirdetés)postáznak 2000ft körüli összeg a spirál+postaköltség.
se kuplung kar se spirál? :(
És crossmotorod Szia helyzet?
Nincs sajna.
kilóméteróra spirálod megvan még? esetleg kuplung kar? mondasz rájuk egy árat? :) elöre is köszi!
hello!

nem tudja valaki mennyi egy kuplungbovden?
Sziasztok!

Van egy bontódó TZR125 , elöl-hátúl tárcsafékes, dupla körlámpás, de még hátúl vékony idomos.
Ha valakinek kell valami alkatrész írjon! - Ami nincs: index, tükör, fejidom+konzol, e. lámpa, gy.kapcsoló.
Nem a képen láthatóról van szó, de színben és tipusra megeggyezik.
Ugy legyen ÁMEN
Most már tényleg jön a jóidő, majd összefutunk...
Én is igy2vagyok vele mondjuk a motorokat megtalálom(1itthon-2 titkos helyen )de az alkatrészek,szerszámoknál már fejvakarás megy..multkor 1patentszemet 3napig kerestem a haver adott 1et,persze másnap meglett
Annyi felé van , hogy én sem tudom mit hol keressek.