Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem van minden meret.
Helló Mindenki!

Nincs valakinek szügsége idomokra? Pár nap alatt utánnajártam és Angliában van egy cég akik idomok javításával foglalkoznak. Komplett farokidom fényezésre kész állapotban 4FL/3XV-re 70 GBP ami nem olcsó, de megvenném, mert sehol máshol nem találok. Csak a bibi ott jön, hogy a szállítás is 39 GBP és ennyiért már nem érné meg nekem. Azt írta a csávó, hogy tök mind1 hány idomot rendelek a szállítási költség az fix. Tehát jött az 5let, hogy ha esetleg valakinek szügsége van idomkra akkor rendelhetnénk közösen és a szállítási költség osztódik.
Akit érdekel az nézze meg: http://www.alkamoto.co.uk/
mindenféle méretet tudsz szerezni? mert nekem a gyáriak vannak benne, de nagyon ócskák, plusz még most rakok majd rá sportlégszüröt, sport kipufrendszert, ugyhogy kéne pár, hogy variáljak :)
Én tudok hozza fuvokat az enyem is vizhutesu szerintem ugyan az nem nezned meg a mereteit?
és ha kell fuvoka ird meg mekkora
nekem ilyen van (Dellorto 32 vizhütéses) kettö is :) a fuvóka méreteket most meg nem mondom, de már szedtem szét nem egyszer (sajnos)... ha esetleg tud valaki bele fuvókákat, az jó lenne mert én nem találtam hozzá :(
Sziasztok
gyarilag mekkora a főfuvoka a dellorto vhsa 32 karbikba amit a tzr125 r olasz szerelésü motorokba raktak? valaki motorjan van ilyen karbi es pucolta mar ki?
köszi elöre is
Helló!
Attól függ, hogy milyen évjáratú/típusú a motorod. 4FL/4DL-be 100% hogy H4 60/55W. A régebbi kerek/kocka és a trapéz lámpásba nem tudom milyen kell, de csak egy tipp, hogy a trapézba is H4-es kell. Én nem javaslom, hogy 100/90-es izzót tegyél bele. Ha egy picivel több fényt akarsz akkor több gyártónak is vannak +%-os izzói, igaz azt mondják nem bírják addig mint a normál, de mindenképpen jobb, mint egy nagyobb teljesítményű, mert az jobban beterhel az elektromos rendszernek.
Majosházán semminincs ami kellene bontóba lementem mondom mindent viszek ami TDR250-hez van...persze néztekrám mert semmi sincs hozzá ..oldalukon persze van alkatrész hozzá...OFF-Skacok van 1 utángyártott fejidomom elvileg 250esé,de szerintem ráfaragható a kicsire is pályázni jó(amugy +van a barátomnak is 250es alulcsöveshez -1kt-2ma-komplett szintén utángyártott idomzat "kicsit lelakott" de pályázni az is tökéletes)Olcsóért ha kell....
A 4DL is nagyon hasonló csak ott nem kívül vannak a csavarok, az eleje egy picit más a váz különbségei miatt és neked az idom jobb elején van egy kis külön darab ami az akksit takarja. Ezek a különbségek! :-)
Ja amúgy Majosházában csalódtam. Egyrészt fenn van neten, hogy 5500 Ft-ért megcsinálják, másrészt nem kell aggódni, mert bármit megcsinálnak akár egy képről is. (Ez az oldal szövege). Na hát nekem úgy jött össze, hogy nincs nekik sablon, tehát az 5500 Ft azt nem tudják, hogy került oda és így nem tudják nekem legyártani se képről se semmiről. Ja és aki akar venni ott idomot annak mondom hogy TZR idomoknál (fej, bal, jobb) 11000 Ft az ár, arra azt mondták hogy most már 15000, mert régen volt frissítve. Na szóval nem lehúzni akarom Majosházát, mert gondolom tényleg sok tapasztalatuk van és sok embernek tudnak segíteni, de sajna nekem nem jött össze és csak a tapasztalataimat írtam le.
http://www.hasznaltmotor.hu/ha... ezt nézzétek meg!aha persez 92es mikor 91től tárcsafékkel szerelték a tzreket.meg a lámpa sem ilyen
Kössz a segítséget. Valszeg ott rontottam el hogy csak a Német eBay-en próbálkoztam. Amúgy azon vettem a mocit is! :-)
enyém is igy néz ki, bár az enyém 1996-os olasz 4DL :)
nah irták hogy lehet csapágy golyó kell bele...és tényleg...Ugyvan kiképezve h telenítő csavar alján van egy homrú üreg meg magán a féken is van egy homorú..és az a kis csapágy golyó zárja el és engedi ki az olajat.....nah mostmárcsak egy golyó kellene
Hello.
E-bay-en van mindig eladó, csak a leirásban nem akar küldeni mo.-ra, de szerintem irj az eladónak hátha bejön, egy probát megér.
Majosházán gondolom már probálkoztál.

e-bay
első fényszóróba?
Vki megtudja mondani hogy milyen izzó/égő (w) kell kell a fényszóróba?
Nem sajnos ez sem az! Teszek fel képet a 4FL típusról is meg az idomról is. A képen egy darabba van az idom, de már láttam olyat is amin bal és jobb oldalból rakódik össze.
ezekre gondoltál? :) van még bontott TZR alkatrészem, ha köll :]
tudja valaki mi a kulonbseg az ngk 9ecm és az ngk 9es kozott
94es yamahamba 9ecm-et tettem mert a boltban azt adtak hozza 4200ft ér
de most neztem egy leirast hozza amiben pedig 9es van irva
akkor most jo lehet bele? nem lessz töle baja?
Köszi, de eredeti állapotba szeretném összehozni.
Szia!
Nekem van egy 4DL-es farkidomom hátha valahogy rá lehet rakni annyi a baj hogy pár kis hegesztés kell rá a fel fogatásnál és a végén itt van pár kép rola.. ha érdekel irj..
Helo meg van mind a 2ő hát én egy 18at gondoltam a 2őért
Sziasztok!
Eléggé nagy segítségre lenne szügségem és csak ti jöhettek szóba. Van egy TZR 125 4FL-em, de farokidom nélkül vettem. Gondoltam hogy bontóban sec-perc alatt szerzek hozzá, de sajna nem így lett. Már lassan egy éve járom és hívogatom a bontókat de sehol sincs. Szóval abba szeretném kérni a segítségeteket hogy valaki légyszi adjon kölcsön egy 4FL(125) vagy 3XV(250) (mind a 2 ugyanaz) farokidomot amíg levesszük róla a sablont ami alapján üvegszálból le lehetne gyártani az enyémre is. Persze ha kell akár egy baráti összeget is fizetek érte és az sem próbléma ha az ország másik felén van (én Veszprémi vagyok).
Szóval van valaki közületek akivel ezt össze lehetne hozni?
Köszi a válaszokat!
a tied is jól néz ki
Hello
300000 ba lesz atirva a nevemre
eredetileg apriliat akartam venni de meglattam hogy milye allaoptban van és muszály volt megvennem
2eve keresek motort es nagyon sok szart megneztem ezen minden gyari es mukodik