Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TZR125R 98"-ra keresek benzincsapot!Akit tud valamit írjon!Kössz
vagy várjuk meg amig kész lesz a vasam aztűn mehetünk
Végre mentem ma a géppel 1et!igen jó volt
énse most gondoltam
Most rögtön dagaszthatnánk a sarat valahol!
Sztem várjuk meg a tavaszt...
emberek nem kéne valamikor össze jönnni valahol a tzr-eseknek ? és gurulni egyet ?
én motult hasznalok, meg semmi problemam nem volt vele...söt...
mind a 2őhöz :)
de hova a blokkba? a váltóhoz vagy a benzin mellé?
*oljat=olajat! bocs!
Helosztok szerintetek milyen oljat vegyek a blokkba ? jó áron ? ti mit használtok ?
hali,hátcsó fékbetéteket hol lehet rendelni?milyen árba vannak kb?
vagy ha van valakinek esetleg még jóálapotu:D
TZR alkatrészek eladók, érdeklödni: nitrokacsa@citromail.hu
Jó ez nem akar ...még1 próba lekicsinytve...hátha
A kép lemaradtt az előzőről vmiért...
Húúhh piszkosul hasonlít, szerintem ez az, de a service manualban érdekesen más pumpának van a robbantott ábrája , viszont a benne lévő fotókon meg inknább erre hasonlít, és én is ilyesmire emlékszem.
A fehér műanyagütköző viszont biztos, hogy nincs az enyémen, és a tetején lévő tárcsa is biztos, hogy teljesen kerek. De hát a fenébeis...az enyémmel tök egyforma a motor, amit bontasz elvileg, még színre is.

Szerintem a két pumpa valszeg kompatilbilis egymással, csak másképp van megolvda a felütközés.

Nekem egy misét megér, csak küldj mailben egy nem 8 jegyű számot, hogy mibe kerül ez nekem magyar forintba
Lehet ...itt rágodom rajta
Nem másik... megnézed a Tdr-t?
A furgon a legkevesebb ....csak nem 99eFt lehet hogy megyek Egerbe amugy....
Ma 18h felé lementem volna Miskolcra, de nem tudtam senkit megfűzni, hogy jöjjön velem
Tuti eladó Dt-t találtam....hazafelé Egernél bedobhattam volna a Tdr-ed (persze ha valami furgonom lenne)
Én dettó így vagyok.
még szerencse ha kell valamit vennem B-őrs és T-bálint+campona felé nincs nagy dugó oda elmegyek autóval is...
Én sem járok a belvárosban. Itt kint olyan mintha vidékiek lennénk, ha be kell menni külön program színte.
+ 8- 1/2 17h-ig dolgozom, pont a bolt nyitvatartása
Nem tudok a freemail -en képet küldeni , ide rakom fel.
Ha erről lenne szó a többit mailben megbeszéljük
Mert azt nemsajnálnám szétfaragni(és kib..ot jó ) nemnagyon járok be a belvárosba,max jóidőben de csak motorral.