Húúhh piszkosul hasonlít, szerintem ez az, de a service manualban érdekesen más pumpának van a robbantott ábrája , viszont a benne lévő fotókon meg inknább erre hasonlít, és én is ilyesmire emlékszem.
A fehér műanyagütköző viszont biztos, hogy nincs az enyémen, és a tetején lévő tárcsa is biztos, hogy teljesen kerek. De hát a fenébeis...az enyémmel tök egyforma a motor, amit bontasz elvileg, még színre is.
Szerintem a két pumpa valszeg kompatilbilis egymással, csak másképp van megolvda a felütközés.
Nekem egy misét megér, csak küldj mailben egy nem 8 jegyű számot, hogy mibe kerül ez nekem magyar forintba
Ma 18h felé lementem volna Miskolcra, de nem tudtam senkit megfűzni, hogy jöjjön velem
Tuti eladó Dt-t találtam....hazafelé Egernél bedobhattam volna a Tdr-ed (persze ha valami furgonom lenne)
Én sem járok a belvárosban. Itt kint olyan mintha vidékiek lennénk, ha be kell menni külön program színte.
+ 8- 1/2 17h-ig dolgozom, pont a bolt nyitvatartása
Sztem várjuk meg a tavaszt...
vagy ha van valakinek esetleg még jóálapotu:D
A fehér műanyagütköző viszont biztos, hogy nincs az enyémen, és a tetején lévő tárcsa is biztos, hogy teljesen kerek. De hát a fenébeis...az enyémmel tök egyforma a motor, amit bontasz elvileg, még színre is.
Szerintem a két pumpa valszeg kompatilbilis egymással, csak másképp van megolvda a felütközés.
Nekem egy misét megér, csak küldj mailben egy nem 8 jegyű számot, hogy mibe kerül ez nekem magyar forintba
Tuti eladó Dt-t találtam....hazafelé Egernél bedobhattam volna a Tdr-ed (persze ha valami furgonom lenne)
+ 8- 1/2 17h-ig dolgozom, pont a bolt nyitvatartása
Ha erről lenne szó a többit mailben megbeszéljük