Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szerintetek mitől lehet hogy olajos a blokk alja? Volt már valakinek ilyen? A vízben is volt egy kis olaj. Mit kell cselélnem? Szimeringek + tőmítések? Valakinek 5let? És ha ezek kellenének hol lehetne beszerezni a cuccokat meg termosztátot és kb. mennyibe lenne a felújítás? Jah amúgy a típus 4FL 98-as.

Más: Tudnátok nekem mondani TZR 50 alváz és motorkódokat mint 125-nél a 4FL, 4DL. A régebbiek is érdekelnének.
Köszi a válaszokat!
Sziasztok srácok, rég írtam errefele... Először is boldog új évet kívánok mindenkinek. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki volt az aki ajánlott itt dugószettet, mert visszanéztem és nem találtam rá
előre is köszi!
ha engem kérdezel, valamivel fiatalabbat vegyél, és a TZR szokásos hibáit nézd át rajta: olajpumpa, power, gyújtás...
Sziasztok!Szeretnék venni a lányomnak egy 125-ös TZR-mocit 1988-as!Mennyire jó vas?Megbizhatóság?Strapabiróság?
érdeklödni itt: nitrokacsa@citromail.hu
az alábba cuccosok eladók, egyenlöre ennyi, mert többit még nem találtam meg:

első sárvédö: 5.000 Ft
Hütö: 10.000 Ft (kicsit eldeformálodott, de pontosan felhelyezhetö, és tökéletesen müködik)
idomok: 8.000 Ft (egybe)
én is akartam tegnap motorozni, be akartam tolni, mert lemerült eléggé az aksim, és nem tudtam mert mindenhol jég volt
ma csaptam egy kört,a hóba jó volt csak ráfagytam a moccra
Hali, egy kategóriával nagyobb tesók!
Mizu?

http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/86833/
A link lemaradt...
Mit nem talál az ember...
Ezt akarták rámsózni Balatonalmádiban 120e-ért Úgy néz ki másnak sem ért annyit...
Azóta még szarabbul néz ki, de az olajpupmája viszont tetszik. Legalábbis amikor annak idelyén megnéztem füstölni nem füstölt.
Azon gondolkozok, hogy az olaj+benzin elfogyásán kívűl hogyan tudom gyorsabban megállapítani, hogy mennyire olajdús a keverék...
Mert voltaképpen ha több olajat nyom a pumpa, hát legyen. Össze kell nyomni a karbihoz vezető gumicsövet, és máris vissza van véve az olajmennyiség. Csak ez elég gány
Olajpumpát kezdjél keresgélni mert kevesen bontják(kis)darabokban a blokkot ..Én az YZ-ben gátlot csapágyazom át ugyhogy nembirok motorozni (de legalább nemfagyok szarrá )
Aktív olvasója vagyok a fórumnak!
A helyzet az, hogy télen nem motorozok, de nyáron se sokat ha nincs olajpumpám...
Tavaszig szerezni kell.

A 250-2T még nagy nekem, nem mentem annyit a 125ösökkel, hogy továbbüljek. Sok okosabb ember mondta már, hogy "Aki hayabunkóra ül egyből, az sosem tanul meg motorozni." Ezzel én is egyet értek.
Na hali Elökerültél szép és nem drága igaz élöben is látni kellene.Mostanság sok az eladó 250/2T,megöregedtek+már nem bütyiznek az emberek(és ciki is+büdös )Kihalás felé mennek ...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Bakker ez gyönyörű
majd 1szer...
rajta vagyok :)
am már mail-t írtam:)
oké
hát érdekel a sárvédő
de képet rakjál már fel róla ha tudsz
amugy nem tud valaki sportdobot, vagy fuvókákat TZR-hez? 32-es vizes dellorto karbihoz kellenének nekem különbözö fuvókák...
najó 4000-ért mailemen jelentkezz ha kell a sárvédö!
egye fene 5000 ért viheted, de csak mert semmi baja és kettö van belöle :P érdekel? nitrokacsa@citromail.hu-ra irj, és ott adok telószámot.
lehet engem is érdekelne srácok... attól függ milyen és menniybe van
szia
hát úgy kb 4000re gondoltam.