Értem köszi a valaszokat akkor furható a perselyes nem lesz vele gaz nincsen semmi bevonat rajta.
dugattyut és tömitest hol lehet venni hozzá ? tudtok valami jó boltot?
Én még nem láttam csak nagyon régi hengert, ami egy anyagból(acélból) volt.
A henger aluötvözet, és egy acél persely van benne...a gyáriban is.
Régen 2T fűnyíróknál, meg pörgős kis ürtartalmú mociknál csináltak még olyat, hogy az egész henger aluból, és a belsejét meg 1-1,5mm vastagon keménykrómozták. Ha az elkopott kuka az egész, de lasan koptak el, és nagyon jó hűtésük volt, mert nem "hőszigetelt" vastag acél persely.
Helo!
Nekem is ezt csinálta néha müködöt néha nem szval lehet hogy a kapcsolo nem érintlezik vagy lehet hogy tul nagy a feszültség és el ég mérj rá én azt mondom!
Még sose járattam be motort de sztem nem elég. A "BEDIENUNGSANLEITUNG" 1000 km-t ír bejáratásra méghozzá úgy, hogy 0-500 km max. 6000 rpm és nem mész folyamatosan ugyanazon a fordulaton hanem variálod és 500-1000 között mehetsz el 7000 rpm-ig.
Ja amúgy pontosan utánnanéztem a termosztátnak és 63-67 foktól elkezdve 80-ig kell teljesen kinyitnia.
Nekem is az első osztásig megy fel a vízhőfok. Már majdnem megrendeltem az új termosztátot amikor olvastam a service manualban hogy a TZR üzemi hőfoka néhány fokkal van csak 60 C felett.
Helo!
valakit nem érdekelne egy balesetes tzr ?
váz jo és a blokk is uj dugoval ha kell dobok fel képet
a motor tolna megyébe faddon van 50et gondoltam érte de ez irány ár ha valakit érdekel irjon!
dugattyut és tömitest hol lehet venni hozzá ? tudtok valami jó boltot?
Én még nem láttam csak nagyon régi hengert, ami egy anyagból(acélból) volt.
A henger aluötvözet, és egy acél persely van benne...a gyáriban is.
Régen 2T fűnyíróknál, meg pörgős kis ürtartalmú mociknál csináltak még olyat, hogy az egész henger aluból, és a belsejét meg 1-1,5mm vastagon keménykrómozták. Ha az elkopott kuka az egész, de lasan koptak el, és nagyon jó hűtésük volt, mert nem "hőszigetelt" vastag acél persely.
hogyan lehet felismerni a nikosilos és a sima hengert?
Nekem is ezt csinálta néha müködöt néha nem szval lehet hogy a kapcsolo nem érintlezik vagy lehet hogy tul nagy a feszültség és el ég mérj rá én azt mondom!
Ja amúgy pontosan utánnanéztem a termosztátnak és 63-67 foktól elkezdve 80-ig kell teljesen kinyitnia.
nem egészben adom szerintem ez nem sokérte.. komplet müködö blokkk összes elektronika minden majd holnap tudok fel rakni róla képet!
valakit nem érdekelne egy balesetes tzr ?
váz jo és a blokk is uj dugoval ha kell dobok fel képet
a motor tolna megyébe faddon van 50et gondoltam érte de ez irány ár ha valakit érdekel irjon!
Kupplug oldali deknit szedte valaki mar le mire kell figyelni tzr125r 93as