Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
itt a géped,ha jól láttam
szia! érdekelne,hogy mennyiért siekrült megvenni? amugy nagyon szép..!
a karbi megvan még és a gyujtas mi az aruk
A tied milyen modell az enyém 4he 94es mit érnek most ezek a gépek
hát nekem 11-et lepörgi,én az enyémmel 160-at metem...nem hinném hogy fojtás van benne...de majd meg mondják neked..
Sziasztok van valakinek ilyen motorja?Azért kérdezem mert az előbb mentem vele és nekem ugy tűnik hogy 8000 fordulat felett nem nagyon húz kipörög 10500 ig ott szabályoz vegre 140et lehet kicsikarni belőle folytott lehet a gép?ötlet?Meg olyan problémám lenne még hogy amig nem melegszik meg a gép kicsit csuszik a kuplung
tettem fel vidit a gtmrol
netről tudod küldeni, vagy ha kliensel küldöd abban is be tudod állítani hogy daraboljon
Bakker,bocs,de nem tudom elküldeni, megbolondult a gépem(vagy én:) nemtudom eldarabolni és 20 Mb
Nagyon rendes vagy köszi a cim kilpo@freemail.hu
Van javkönyvem hozzá, ha kitültötted volna az aadatlapodat el is küldtemvoln.
Hello sziasztok ez az én motorom most vettem de sajna nem sok mindent tudok róla.
Van ezekben folytas?4HE a modell és 94es . valakinek valami leirasa van hozzá ?köszi
Van, de a mi skoda favoritunk dobfékjébe egy audiba való passzolt éppen, amikor kitett elénk vagy 6 félét az eladó az autósboltban. Szal menj el egy boltba a régivel, és keress hasonlót, de működőt.
EZ ilyen egyedi dolog vagy általában elég tucat?szal ugyértem h nincs különbség telenitő és telenitő csavra közt..
Cseréldki a légtelenitöt ...
Nah itt egy kép
Alátét ugyemléxem nemvolt alatta és nem is a menetnél jön a cucc hanem ahol kell..érdekes eset....
itt a kép hátha segít:D
Vagy fék?
Olajpumpa? Szakadt menet, repedt bronzalátét, repedt csavarnyak, elgörbült csavarnyak. Több 5letem nincs.
Szevasztok :D
Akadt egy olyan problemó hogy légtelenitő csavart fullra visszacsavarom és ugyanúgy jön ki rajta a cucc.... Mitől lehet ez?
nem sok az érte?
mert nem tzr, hanem ysr
Sziasztok!
Van egy 1988-as TZR 125 motorom !Eladó!Ha érdekel valakit Tsz:06 70 575 7740
Érvényes müszakival tulajdonostól!200 000ft
én se láttam még eddig olyan gyerekmotort.. de nem rossz
Akkor csak nekem új, hogy TZR-ből van gyerekmotor is...
Méret miatt eladnám a ruhámat!Csak a kabátja volt használva!
L-es méretű!Ár:28 000FtAz ár alkuképes!
Tel:0630/55-10-39-6
Msn:jimykeee89@hotmail.com

E-mail:jimykeee89freemail.hu
Ha egyébb kérdése van vkinek szívesen válaszolok!