helló,lecseréltem az olajat a blokkba,öntöttem bele 7,5 dl,de azon a kis mércén csak akkor látom ha megdöntöm a motort..mennyi kell bele?
előre is kössz
Igyekszem vhogy felvenni neked Még nem vezettem végig mert nicns időm de nekem ott hátul van abban a csomagtartóban az aksim!küldök képet részletesen neked majd mert már ááá de jó lenne ha indulna!
Az a baj hogy igyhogy nemlátom/hallom én igycsak tippelgetek lehet tök alap hiba,a kábelt végigkövetted?Az akkud jobb oldalt elöl az oldalidom alatt van?Ha igen ottis van 1csatlakozási pont...
nekem is ez volt, kattogott, mikor inditani akartam, szétszedtem a blokkot, és kiderült azér volt mert nem birta megforgatni a lendkerék a cuccost mert össze volt égve a főtengely a hajtókarral, kalapáccsalis alig birtam megmozditani...
Nézdvégig az akkuig..Indulj el az öninditótol 1vastag kábel(piros de valszeg fekete védöházbavan rakva) megy fel nézd+1relé/csatinak kell lennie(vagy kocka vagy henger alaku)ott nézdmeg hátha levan lazulva.
pfff hát jó kérdés mert nem indul el a gépem! az ülés alatt kattog vmi ha indítani akarom, az aksit is ujra töltöttem de leszívja! 1994es évjáratú! a belseje most lett megcsinálva szal az nem lehet a gond mert mikor vmikor ha elindul akkor meg megy de az önídító nem jó vagy én nemtudom h van
Nem a dugattyú, henger környékére megy, tehát nem. Attól vérezne a torka ha belerakná tegyük fel ugyan azt a 2T fullszint olajat amit használ a benzinhez keverésnek. Itt kuplungról, meg váltó fogaskerekrő stb.l van szó. 2T és 4T között nem nagyon van különbség ezekbe.
előre is kössz
Nemtom felrakni a videot h h indul a gépem vki tudna segíteni h kell videot felrakni?
érdeklödök nem e tud valaki ilyen tükröt amia képen van jobb oldalit ?
Heat! te miet használsz