Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rajta egy jelzés pont addig kell.
helló,lecseréltem az olajat a blokkba,öntöttem bele 7,5 dl,de azon a kis mércén csak akkor látom ha megdöntöm a motort..mennyi kell bele?
előre is kössz
Nemvágom hogy kell feltölteni vagy hasonlok .Ha valamennyire értesz a szereléshez ugy lenne 1-2 ötletem mit/hogy nézzmeg.
CSináltam neked vidot h meghallgasd vhogy jelezz h tudnám megmutatni
helo mindenki!
Nemtom felrakni a videot h h indul a gépem vki tudna segíteni h kell videot felrakni?
sziasztok,én most vettem egy 97estzr 125öt.az eleje nagyon puha tudja valaki hogy mennyi olaj megy bele száranként?köszi előre is.
Nekem balos kellene
helosztok
érdeklödök nem e tud valaki ilyen tükröt amia képen van jobb oldalit ?
Igyekszem vhogy felvenni neked Még nem vezettem végig mert nicns időm de nekem ott hátul van abban a csomagtartóban az aksim!küldök képet részletesen neked majd mert már ááá de jó lenne ha indulna!
Az a baj hogy igyhogy nemlátom/hallom én igycsak tippelgetek lehet tök alap hiba,a kábelt végigkövetted?Az akkud jobb oldalt elöl az oldalidom alatt van?Ha igen ottis van 1csatlakozási pont...
Hát jah de vki mondja meg pls h akkor öníndító vagy mi mert már ááááá de mérges vok
Az "elektronikai" probléma
nekem is ez volt, kattogott, mikor inditani akartam, szétszedtem a blokkot, és kiderült azér volt mert nem birta megforgatni a lendkerék a cuccost mert össze volt égve a főtengely a hajtókarral, kalapáccsalis alig birtam megmozditani...
oks köszi!elötte olyan baja volt mintha a fogas kerekek elforognának aztán vmikor közben így eltalálta aztán jó volt közbe meg semmi:S
Nézdvégig az akkuig..Indulj el az öninditótol 1vastag kábel(piros de valszeg fekete védöházbavan rakva) megy fel nézd+1relé/csatinak kell lennie(vagy kocka vagy henger alaku)ott nézdmeg hátha levan lazulva.
nem:(csak akarja elindítani de semmi pedig a gyertya is jó
Ha rajtavan a akku töltö akkorsem indul?Amugy emlékeim szerint vanbenne 1relé is
pfff hát jó kérdés mert nem indul el a gépem! az ülés alatt kattog vmi ha indítani akarom, az aksit is ujra töltöttem de leszívja! 1994es évjáratú! a belseje most lett megcsinálva szal az nem lehet a gond mert mikor vmikor ha elindul akkor meg megy de az önídító nem jó vagy én nemtudom h van
Ha ilyen kell akkor tudok
elektronika érdekelne tzr-hez ha tud vki írjon pls
én is motult mert a gyári olaja
ahha,kössz!
Blokk olaj...én motult transmissiont teszek bele 10w/30 vagy 10w/40 direkt 2t-be való.(2.500Ft/l körül van)A repsolnak is van ilyen...
hát nem tom,,szerintem nem bele való de azé kössz
Heat! te miet használsz
Nem a dugattyú, henger környékére megy, tehát nem. Attól vérezne a torka ha belerakná tegyük fel ugyan azt a 2T fullszint olajat amit használ a benzinhez keverésnek. Itt kuplungról, meg váltó fogaskerekrő stb.l van szó. 2T és 4T között nem nagyon van különbség ezekbe.