Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4T hajtómű olaj 2T-be? attól nem fog vérezni a torka?
TZRbe én 4T félsyntes Castrol Actevot használtam. Tökkkéletes volt bele. Árba se annyira húzos. Az meg kicsit vicces, most meg ugyanazt rendeltem a gixxerbe. Igaz, itt más a szerepe mint a 2T-nél
valaki sugja már meg nekem milyen olajat vegyek(blokkba),le akarom cserélni..fontos lenne.. előre is köszönöm.......
milyet használtok....?
oké, a napokban összeszedem az alkatrészeket, csinálok róluk képet és felrakom öket, aztán válogatsz :)
HeAT!
Már a kezeimben tartom
Kösz szépen! de majd még lehet kell más is
De ott aztnézik hogy mennyi a vastagság eltérés különbözö helyeken mérve..
hát lehet csak tudod eredetiség vizsgán szokták názzni azt gondoltam hátha le van valahova irva :D
Olyat nemfox találni ahol a festékvastagságot(még a festék számát sem adják ki)irják.
sajna nem jó de azért köszz ;)
nincsmit, én köszi :)
HEAT
Hi!már ma megérkezett , de csak pénteken tudok értemenni mert mire haza érek bezár a posta!
Nagyon kösz!
Hali!

Itt van service manual hozzá, ha egy motorra gondolunk:

http://www.xc-bikes.atw.hu/TZR...
helosztok !
valaki nem tudná hogy esetleg hol találok gyári adatokat 91es tzr-röl ? hp,festés vastagság ilyesmik...
IMIKEE:

feladtam a csomagot, 2000 Ft + 1400 Ft (postaköltség). legkésöbb hétfőn, de sztem még a héten megérkezik!
hali, ti milyen olajat használtok a blokkba?láttam hogy valaki írta a motul-t de abból milyen kell?(10w-30)?
Oks!azért köszi
Nem adom el mert rakok belöle össze egy másik tzr-t nyárra :)
3r!k
Láttam a videod, elég rosszul néz ki Amik nem kellenek róla nem adod el?
TZR alkatrészek eladók! érdeklödni: nitrokacsa@citromail.hu

első sárvédő
hátsó kerék
első kerék
első féktárcsa
hátsó féktárcsa
első féknyereg(Brembo 2 dugattyus)
hátsó féknyereg(Brembo 1 dugattyus)
fékcsövek(fém)
váz(1992)
lengővilla(1992)
hütő
(1996)
karburátor(DellOrto 32-es külön vizhütéses)
első teleszkóp(komplett 1996)
hátsó-oldalidomok(1992)
stb.
Lehet, hogy a csap a rosz, vagy eldugult ott vmitől...
De ez inkább tipikus úszóház benzinszint problémának tűnik. Az úszó lehet, hogy egyszerűen túl korán zárja el a kis tűszelepet, emelett a tűszelep meg már nem zár jól. Állás közben lefolyik a benzin, ha úgy hagyod a motort egy hétre akkor ki is "motoroztad" az egész tankot a földre. Amikor meg fogy a benzin az úszóházból, akkor nem enged utána az úszó.

Egy NDK-s fűnyíróval jártam így, meg a régidobozosomon rosszul volt beállítva az úszó...de nem leállt, hanem ott túl magas volt a szint, és csak zabált 10 litert, meg füstölt.
holnap este 7-töl leszek, és megbeszéljük!
az lehet a karburátor hibája is, de könnyen megtudhatod, ha kicseréled a csöveket, vagy "aktivra" kötöd a tankot a karbival. kiderül melyik a rossz :)
Nekem meg az a gáz,h nagyon kevés benzint enged át(nem tudni miért), aztán 1-2km-en belüll leáll a moci
HEAT!
mikor küldöd emrt msn-en szinte nem is látlak?
na az nekem is kéne csak 96"-ra elég gány, hogy a tank nincs felcsavarozva, és azon zárom-nyitom a csapot