Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tudok. mennyit szánnál rá?
sziasztok!
aki tud nekem eladó tzr első sárvédőt az jelezzen!
Háát sportdobot nem hiszem ,hogy fogsz találni a tüzérre,én csak az arrow rendszerről tok azis 110 pénz ujjonan és nem hiszem ,hogy túl sok tüzéren lenne,pláne eladó és abból is csak a dob!
nem nagyon
nem tud valaki sportdobot TZR-hez?
meg, pont most vettelek fel msn-re.
HeAt írtam emailt megkaptad?
igen, már felsoroltam mik! nitrokacsa@citromail.hu
3r!k !
neked is lenne eladó cuccod Tzr-hez?
bocs de én nemtalálom az email címed
e-mailem ott van az adatlapomon, oda irj, ott adok telószámot, vagy msn-t.
nekem műszerfal kellene meg olaj tartály meg talán a farok idom de az nem tuti! van vmi elérhetőséged h megdumáljuk?
képet potlom mindenről a napokban ahogy tudom. ha esetleg valakinek van alkatrésze TZR-hez, és cserélne, az is jó. ha valakinek kell valami árat megbeszélünk :)
váz, elsö telópár, hátsó teló(2db), jobbos kormánycsutka, egy-két kapcsoló, karbi(32-es dellorto, egy fuvoka el van törve benne), müszerfal, rezonátordob, farokidom(hátsó ülésnél az a két oldal), hütő, hátsó lábtartók, első-jobb lábtartó+konzol, kilóméter-spirál meghajtó(első telóval egybe), henger, hengerfej...
Letudnád írni miket tudsz eladni pls, mert az enyém most nem néz ki túl szépen aztán felszeretném újjítani
sőt még más is róla..... ha eladó
Hi!mennyi lenne a műszerfal engem érdekelne?!ha van képed az is jöhetne
köszi
amugy van alkatrészem ahhoz a fajta TZR-hez, ami neked van:

váz, elsö teló, hátsó teló, jobbos kormánycsutka, egy-két kapcsoló, karbi(32-es dellorto, egy fuvoka el van törve benne), müszerfal, rezonátordob, farokidom(hátsó ülésnél az a két oldal)...

meg még van pár asszem, be vannak dobozolva, az én vasam is szét van szedve mert tavaszra egy fasza kis gépet csinálok belöle :) majd ha kész lesz lesz róla ugyis vidi :)
nem, megvan mindkét tükör, az utcsó két ké az a karamból után készül kb fél órával, akkor még a leesett/letört darabokat nem raktam vissza :) mi pénzt kérnél a kuplung karért, és a benzincsapért? esetleg tudnál róluk képet csinálni? nekem a kuplungkarom le van törve, benzincsap meg most nincs rajta mert letört és mindig folyt, ezért leszedtem, de kéne...
4DL-es Olasz
Lenne egy ötletem amint a képen látom a mocidnak a csak a jobbos tükre van meg ügye? és azért cserébe én oda adnám a kuplzng kart és a benzin csappot ha esetleg érdekel irj..
hmm ebbe van valami...

bárhol keresek nem találok kipuff. dobot a TZR-re... valaki nem tud egy oldalt, vagy valamit, ahol találok?
pl ez?
na jó sorolj olyan motort ami birja xxd
hát nem tudom, engem nem érint, az a lényeg

hibája a TZR-nek: nem birja a karambolokat :D