Háát sportdobot nem hiszem ,hogy fogsz találni a tüzérre,én csak az arrow rendszerről tok azis 110 pénz ujjonan és nem hiszem ,hogy túl sok tüzéren lenne,pláne eladó és abból is csak a dob!
képet potlom mindenről a napokban ahogy tudom. ha esetleg valakinek van alkatrésze TZR-hez, és cserélne, az is jó. ha valakinek kell valami árat megbeszélünk :)
váz, elsö telópár, hátsó teló(2db), jobbos kormánycsutka, egy-két kapcsoló, karbi(32-es dellorto, egy fuvoka el van törve benne), müszerfal, rezonátordob, farokidom(hátsó ülésnél az a két oldal), hütő, hátsó lábtartók, első-jobb lábtartó+konzol, kilóméter-spirál meghajtó(első telóval egybe), henger, hengerfej...
amugy van alkatrészem ahhoz a fajta TZR-hez, ami neked van:
váz, elsö teló, hátsó teló, jobbos kormánycsutka, egy-két kapcsoló, karbi(32-es dellorto, egy fuvoka el van törve benne), müszerfal, rezonátordob, farokidom(hátsó ülésnél az a két oldal)...
meg még van pár asszem, be vannak dobozolva, az én vasam is szét van szedve mert tavaszra egy fasza kis gépet csinálok belöle :) majd ha kész lesz lesz róla ugyis vidi :)
nem, megvan mindkét tükör, az utcsó két ké az a karamból után készül kb fél órával, akkor még a leesett/letört darabokat nem raktam vissza :) mi pénzt kérnél a kuplung karért, és a benzincsapért? esetleg tudnál róluk képet csinálni? nekem a kuplungkarom le van törve, benzincsap meg most nincs rajta mert letört és mindig folyt, ezért leszedtem, de kéne...
Lenne egy ötletem amint a képen látom a mocidnak a csak a jobbos tükre van meg ügye? és azért cserébe én oda adnám a kuplzng kart és a benzin csappot ha esetleg érdekel irj..
aki tud nekem eladó tzr első sárvédőt az jelezzen!
neked is lenne eladó cuccod Tzr-hez?
köszi
váz, elsö teló, hátsó teló, jobbos kormánycsutka, egy-két kapcsoló, karbi(32-es dellorto, egy fuvoka el van törve benne), müszerfal, rezonátordob, farokidom(hátsó ülésnél az a két oldal)...
meg még van pár asszem, be vannak dobozolva, az én vasam is szét van szedve mert tavaszra egy fasza kis gépet csinálok belöle :) majd ha kész lesz lesz róla ugyis vidi :)
bárhol keresek nem találok kipuff. dobot a TZR-re... valaki nem tud egy oldalt, vagy valamit, ahol találok?
hibája a TZR-nek: nem birja a karambolokat :D