hy,nekem is volt duó cserém,járatom befel,járatnám.de a póvert nem tom eltalálni hogy jól nyisson tul hamar is nyit,szerintem+nem forog ki annyit amennyit kéne........ de dolgozok rajta..egyszer csak jó lessz......
elég régen volt már ezen s forumon egy kis életjel na végül jo lett a motorom dugo csere éas most járatom még 900 km és kihasználhatom a gépet a piros mezőben is
én nyiregyen akarom megkérdezni karsainál!te biztos tudod ki az,nem? ő biztos tud hozni..
a bírósággal szembe nyiregyen,vagy ha nem tud hozni,akko megrendelem valahonnan
hello !ugy látszik megvan miért nem indult moci alsó és felső gyűrűm eltört, és mostmár dugo csere lesz milyen dugot vegyek bele és furni kell a hengert kb mennyiért furják meg és utána hogyan kell bejáratni ha vki tud az légysi segitsen :
Helosztok!
ha valakit esetleg érdekel vanak tzr alaktrészem karbi,felni,henger dugoval,váz... ha valami kell nyugodtan érdeklödj itt e-mail-ba és msn-en is:erik92_cagiva@hotmail.com
Köszi! Amúgy nem tudsz valami 125-ös tzr-t? 0-300 között? Meg akkor már legyen rendszámos, hiába h jóba vok a rend helyi őreivel, nem csak a környéken akarok majd gurulni.
Hali!
Még új vagyok itt. A segítségeteket szeretném kérni, szerintetek 125-ös tzr-t érdemes 50-es papírokkal venni és nem tudjátok h a vizsgáztatása lehetséges-e egyáltalán? Itt van egy kép róla.
hy,mér mi is a gondod vele?hogy 130-at megy,lehet csak dugó+gyűrü csere kellene neki és kész,menne mint az állat.én az enyémen most cserélek,mert már nagyon szüksége van rá:D de ha szétszeded a henger úgyis meglátod
HY ALL!Lenne egy kérdésem hozzátok,mégpedig az ,hogy indexbúrát hol lehet kapni 4DL-hez mert az enyémről egy faszkalap lelopott egyet,és így ,hogy csak három van rajta nem az igazi,úgyhogy ha tudjátok ,hogy hol lehet venni ilyen bepattintós búrát lécci szóljatok!A legjobb az lenne ,ha tudnátok mondani egy honlapot ahonnan lehet rendelni!
INGYEN BENZINT ÉS GUMIFÁT MINDENKINEK!
hello azt szeretnémkérdezni akinek van tzr-e hogy kb 110 km/h fele nagyon rezeg a motor alig lehet az ülésen is megmaradni egy idő nagyon szar? ti tzr tek mennyit megy az enyém max 130 körül mozog szerelőt kérdeztem de ő azt mondta hogy ez csak ennyit tud ?nektek mi véleményetek ?és mennyit megy?
a bírósággal szembe nyiregyen,vagy ha nem tud hozni,akko megrendelem valahonnan
de én szerintem proxot veszek
ha valakit esetleg érdekel vanak tzr alaktrészem karbi,felni,henger dugoval,váz... ha valami kell nyugodtan érdeklödj itt e-mail-ba és msn-en is:erik92_cagiva@hotmail.com
annyi lenne a kérdésem hogy tudja e valaki hogy kell kiszedni tdr ből a tiltást mert elég bonyolult elektronikája van és szervizkönyvem pedig nincs :)
Még új vagyok itt. A segítségeteket szeretném kérni, szerintetek 125-ös tzr-t érdemes 50-es papírokkal venni és nem tudjátok h a vizsgáztatása lehetséges-e egyáltalán? Itt van egy kép róla.
INGYEN BENZINT ÉS GUMIFÁT MINDENKINEK!