Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy,azt honnan lehet megálapitani hogy a henger belseje nicasilos-e,mert szétszedtem és nem tom hogy lehet e fúrni,de lehet elég neki egy polír is.......hmmmmm?miből lehet megálapitani?
mert a dugó megégett 2 helyen és a hengerbe is láccik,de nem vészes
dlo2 ha az enyémére kérdeztél rá
EZT KINEK IRTAD?
Hali! engem érdekelne pár alkatrész róla ha eladó még! vmilyen elérhetőséget adsz?
hello nem tudtok vmilyen webáruházat vagy boltot ahol tudnék kék szinü csavart venni az idomhoz?
hello.azt szeretném kérdezni hogy közületek vkinek volt már e bármilyen gyujtás v/elektronikai/ hibája a motorjában ?és hogyan jelentkeztek ezek a hibák mivolt a baja?elöre is köszönöm
Szevasztok! Pénzhiány miatt megválnék a TZR 125/50 -es mocimtol! Ha valakit érdekel akkor irjon a szoboszlai82@citromail.hu-ra. Ár: 130000ft.
magyar service manual
A ladához még találni magyar nyelvűt, meg a műszaki könyvtárban vannak citroenekhez, meg fiatokhoz tán.
és magyarba?olyan nincs? de megteszi ez is
kössz!
nemszabad bele 8as gyertyát rakni, anna túl alacsony a hőértéke! 9es kell bele!
hy,gépkönyvet lehet szedni netről?vlahol?ha valaki tudna írjon.......
KÖSZI
NSR gyári gyertyája BR9ES,most a Mitoba én is azt raktam,nagy különbség nincs a kettő között,de nyáron melegben tuti nem lesz jó egy 8as
megtudná vki mondani hogy most melyik gyertya a jobb a br9 vagy a br8 ?
Hali!

1. Nekem volt 125/50esem... volt, hogy megállítottak a rendőrök, volt hogy leléptem egy kis gyalogúton, de végülis sosem lett belőle baj, de én rohadtul nem éreztem magamat jól rajta egy idő után, mindíg azt kellett nézni, ohgy mikor kell meghúznom magamat, mert rendőr van... Most jogsival, forgalmival, rendszámmal(ez utóbbi kettő nekem nem volt egyszerű ) sokkal jobb érzés mocizni.
2. Ültem egy haverom macskalámpás NSR-jén, elég jó állapotú volt a gép, nem volt széthajtva. Annyi volt a különbség, hogy az NSR csak 8000felett használható, de akkor elég jól húz, viszont amikor megpróbáltam vele 3ezres fordulaton elindulni, ahogy a sajátommal(TZR125), akkor szépen ottmaradtam egyhelyben.
Azt mondják sokan, hogy suzuki RG125, a TZR125 is erősebb az NSReknél. RG-n még nem ültem, de motoroztunk együtt egy újdobozos RGvel, és gyorsabb volt nálam.

Semiképp se egyedül vedd a mocit, vigyél egy tapasztaltabb motorost aki kipróbálja, mert az árkategória amiben vásárolni akarsz, azért lehet venni jó motort, meg jól át is b@szhatnak.
Szevasztok!
Abszolút kezdő agyok és tanácsokat gyűjtök, azt mondták ez a legfőbb feladatom vásárlás előtt...
Hallottam hogy jó ez az NSr, de akkor is elfogulatlan válaszokat várok.
Biztos sokan kérdezték már de engem is érdekelne...
Milyen motort ajánlotok egy kezdőnek használtan150-180 ftig? Városi motorozás, kisebb utak megtétele céljából, extrém esetben második utas szállítása, de ez nem szempont, a kategória az 125/50 vagy 125 netán 250 ami szóba jöhet... válaszotokat előre is köszönöm... ja és sporttúra motor érdekel főként... köszke
Blokk szét fötengelyt elviszed gépmühelyeshez(persze uj hajtokarral 1üt)
hy,ha a hajtókar kotyog fel le,mint a nemrég látható videón,ha néztétek.azt hogy lehet megcsinálni?
az egyik haveromnak ugyna úgy kotyog.. nem tud hozzákezdeni...hmmm?
Szerintem a 9es
hello azt szeretném tudni hogy tzr 125 ös motoromba milyen gyertya való én br9-est raktam bele a szerelőm pedig br8-ast ?melyik a jobb
motor szerelo vagyok ha valakit erdekel gyortol par kilometere
hello vki tudna nekem segiteni?du mentem a motorommal amikor egyszercsak leállt alattam? próbáltam inditani tekeri de nem indul néha pukkadozik kipufogo ?
Na az nincs! Esetleg freemail : szoboszlai82@freemail.hu