Szeva! Én Nyíregyházátol 25-30 km re lakok Tiszalökön, ha gondolod megnézheted a gépem. Amúgy az enyém is kb 150km/h-val repeszt, azért csak kb mert 120 nál kiakad az óra, de a felett is szépen gyorsul még egy darabig!
Hali mindenkinek, vissztértem a ruszkiktól motorost nem sokat láttam, lehet azért mert fáznak ott fent északon...csak 1-2 rohambilis csopperes próbált életben maradni a lada-volga tengerben. Az utak átlagosan majdnem olyan szarok mint Budapesten csak olyan 5-10 km-enként a főúton volt egy olyan huppli, hogy egész szép ideig élvezhettük a súlytalanság állapotát egy több mint 2 tonnás terepjáróval. A rendőrök egyenruhában alkoholizálnak az utcán, és ha külföldi vagy akkor 5-10 dollár/euuró (bármit elfogadnak) , csak mert létezel..szép világ. Senkinek nem okoz gondot, hogy a 2x4 sávos úton a legszéléről kanyarodjon jobbra, vagy középről jobbra, ezért el is lehet jutni pár km-re 1 óra alatt kocsival.
hellosztok nemrég vettem egy 94-es évjátatú tzr 125-ös motort azt akarom megkérdezni hogy nem e tudto k vkit nyíregyháza környékéről akinek megnézhetném a tzr -ét .ez az első amivel mentem igy nincsen semmi viszonyitási alapom.
HELLÓSZTOK SKACOK VEN EGY ELADÓ 93 TZR-125/50 EM KELLENE BELE 50000FT NYI ALKATRÉSZ MINDENFÉLE APRÓSÁG 160CCM ES HENGER VAN HOZZÁ SZINTE TÖK UJJ +JAPÁN DUGÓ
AZ ALKATRÉSZ ÁRAKAT BONTÓBAN KÉRDEZTEM S 45_50 E KÖRÜL LENNE HOZZÁ MINDEN!
A GUMIK MEG A FUTÓMŰ TÖKÉLETESEK
AZÉRT ADOM EL MERT NINCS LÓVÉM PEDDIG NAGYON JÓ LENNE NEKEM IS!
az irányár 110000pénz de alkudozhatunk rajt
hivjál mert jövő szombaton leadom bontóba az egészet mert sürgősen kell a pénz!
Sziasztok. Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hol tudnák idomokat beszerezni TZR-125-höz bontottan persze? Hasidom kellene nekem jobban. Meg még érdekele egy olajtartály is estleg. Ha valaki tud az szóljon vagy írjon. Köszi. Sziasztok
Persze hogy tudom, volt már 1-2 motorom(hirtelen meg se tudnám számolni) és pont ebböl gondoltam hogy váltóba hajtómű olaj kell! Persze attol neked is igazad lehet, de én hajtóműt használok, persze nem a 80W90 es viszkozitásút hanem kicsit hígabat pl most ELF tranself 75W80 as van benne! Mondjuk a 2t olajban nem voltam ilyen biztos mert nem tudtam, tudom hogy mit szeret a TZR 125.
Több okból is, a lényeg hogy a hajtóműolaj túl sűrű és nem emelne ki a kuplungod rendesen. A fogaskerekeknek jó a hajtóműolaj is, de az olajfürdős kuplungnak nem igazán... (mivel mint gondolom tudod egybe van a váltó a kuplunggal)
Sztem is az olajpumpa a faszább megoldás,HA! jól működik,én télen lehet visszakötöm,de fosok tőle,mert igazából,pontosan letesztelni nem tudom.
1:33-ba keverem én is,így 5 literhez megy másfél deci,így egyszerű kimérni,semmi egyéb tudományos magyarázat nincs
Ja, azt nem emlitettem de én csak új alkatrészekkel foglalkozok, gondolom téged használt idom érdekelne... Váltóba jó minőségű 10w-30, 10w-40, 15w-40 motorolaj.
taller@citromail.hu
AZ ALKATRÉSZ ÁRAKAT BONTÓBAN KÉRDEZTEM S 45_50 E KÖRÜL LENNE HOZZÁ MINDEN!
A GUMIK MEG A FUTÓMŰ TÖKÉLETESEK
AZÉRT ADOM EL MERT NINCS LÓVÉM PEDDIG NAGYON JÓ LENNE NEKEM IS!
az irányár 110000pénz de alkudozhatunk rajt
hivjál mert jövő szombaton leadom bontóba az egészet mert sürgősen kell a pénz!
1:33-ba keverem én is,így 5 literhez megy másfél deci,így egyszerű kimérni,semmi egyéb tudományos magyarázat nincs
Engem idom érdekelne "92-es évjárathoz, ha tudsz légyszi írj árat.
Ti milyen váltó olajat használtok pontosan?
Előre is köszi.