Nem buktam,az előző gazdája bukott valószínüleg ,és az olajtartáj megrepedt pár helyen,és nem javította meg rendesen csak ráfestett,hogy véletlenül se lássam ,hogy mennyi olaj van benne,és a ráfestett réteg festék miatt már nem folyt az olaj,neki jó volt így !.A repedéseknél megrepedt a festék és ott most szivárog az olaj,ezért kéne az olajtartáj minél elöb!
Hy all! Nincs valamelyikőtöknek egy eladó olajtartája?,egy 95ös évjáratú 4DLhez kellene,ha van vkinek az lécci jelezze minél hamarabb,mert sürgős,előre is köszi!
Gumifát mindenkinek!
hello nemrég vettem egy 94-es évjáratu tzr 125 4dl tipusu sportmotort kb egy alatt végeztünk egy kisebb felújitással(gyári fékbetétek,dunlop első-hátsó gumik,váltó-motorolaj,did japan lánc,szimeringek, fogaskerekek cseréje)kezdtem egy kicsit motorozgatni (tokaj találkozó)
de útközben leszakadt a kilometer spirálom ha valaki tudna szerezni egy spirált és egy olajtartály az szóljon
/boxer7@citromail.hu[o07
Összeraktam a masinériát, és karikáztam is vele kemény 12km-t, és mikor kellőképpen bemelegedett, és befüstöltem már vele az egész kerületet, akkor hazamentem, hogy beállítom.
Nem jött össze...
Beállítás a service manual szerint:
1 a Pilot pint tekerd be tökig majd tekerd vissza 1,5 fordulatot, indítsd be a gépet, meleg legyen a motor
2. tekerd fel az alapjáratot kb. 4000fordulatra
3. a pilotpint tekerd kifelé szép lassan, állítsdbe úgy, ohgy maximumra menjen fel a fordulat.
4. aztán nagyon lassan teked be addig míg el nem kedz esni a fordulat, és ha elkezdett esni, akkor felet vissza.
5. kész van mejénél motorozni...
Szóval... 1-es pont magvan.
2. tökig betekertem az alapjáratot, 2000felett lett kicsivel a fordulat...sebaj ezen nem akardunk meg tovább
3,4. sikerült úgy tekergetni, hogy 3000re felment a fordulat kb. örülünk.
alapjárat vissza, és mennék motorozni, ha nem lenne lomha az egész, nem dadogna teljesen 2-5ezer között, és nem ömlene belőle fehér füstfelhő...
Próbáltam az olajat visszavenni, de már a pincébe lógott a bowden, és még mindíg füstölt(dobtól függetlenül)
Valakinek valami jólbevált módszere? 5let, ohgy mi dugult el, mit hagytam ki
Szevasztok ismét:)
Egy ideig nemvoltam de ennek az oka hogy a írom a könyvet a motorrol:D:D:D:D:Ti is bennelesztek
Nah de komolyra forditva
Volt valakinek dolga egy értelmes kifejezetten elektromos szervízzel?
Dobhatnátok egy címet mert kerestem googleba hogy motorvillamosság meg mindenhogy de semmi szinte
Most kaptam meg csak szerdán a jogsit. Sajna nézegetni sem volt időm, mert melózok egész nap , még most is... 11órát melóhelyen, aztán most hajnalig a köridőmérőt babrálom, mert hnap tesztelünk euroringen. Remélem produkálja azt amit várunk tőle...
Jövőhéten veszek még rá egy pár tükröt, aztán indulhat a paripa.
Gumifát mindenkinek!
de útközben leszakadt a kilometer spirálom ha valaki tudna szerezni egy spirált és egy olajtartály az szóljon
/boxer7@citromail.hu[o07
Nem jött össze...
Beállítás a service manual szerint:
1 a Pilot pint tekerd be tökig majd tekerd vissza 1,5 fordulatot, indítsd be a gépet, meleg legyen a motor
2. tekerd fel az alapjáratot kb. 4000fordulatra
3. a pilotpint tekerd kifelé szép lassan, állítsdbe úgy, ohgy maximumra menjen fel a fordulat.
4. aztán nagyon lassan teked be addig míg el nem kedz esni a fordulat, és ha elkezdett esni, akkor felet vissza.
5. kész van mejénél motorozni...
Szóval... 1-es pont magvan.
2. tökig betekertem az alapjáratot, 2000felett lett kicsivel a fordulat...sebaj ezen nem akardunk meg tovább
3,4. sikerült úgy tekergetni, hogy 3000re felment a fordulat kb. örülünk.
alapjárat vissza, és mennék motorozni, ha nem lenne lomha az egész, nem dadogna teljesen 2-5ezer között, és nem ömlene belőle fehér füstfelhő...
Próbáltam az olajat visszavenni, de már a pincébe lógott a bowden, és még mindíg füstölt(dobtól függetlenül)
Valakinek valami jólbevált módszere? 5let, ohgy mi dugult el, mit hagytam ki
Van még pár fölös cuccom 89-es tzr125-höz
ülés - 2000 ft
kerekek komplett fékkel együtt - 7000 ft/kerék (első-hátsó)
Komplett vás hátsó lengőkarral 6000 ft
tel:06209375199
Asszem 4DL-hez van
Egy ideig nemvoltam de ennek az oka hogy a írom a könyvet a motorrol:D:D:D:D:Ti is bennelesztek
Nah de komolyra forditva
Volt valakinek dolga egy értelmes kifejezetten elektromos szervízzel?
Dobhatnátok egy címet mert kerestem googleba hogy motorvillamosság meg mindenhogy de semmi szinte
Nagyon sürgőős!
Keresek 89"-es Yamahatzr-125-ömhöz fuvókákat a karbiba!
Postai utánvéttel is!
Jövőhéten veszek még rá egy pár tükröt, aztán indulhat a paripa.
Azt hittem végre motorozni fogok, erre cseréljek motort?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=75947
Ez a motorcsonkítás már bűncselekmény.