Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyis lenne ha szereznék egy jó kis vázat :D
egy 350-es 1 hengeres négyütemü blokk lesz benne ;)
Nem rossz az a váz olyan szempontból, hogy baromisok blokk belemegy. Egy kawasaki cross-nak a blokkját már biztosan láttam, meg egy suzuki 125ös blokk is passzol bele az biztos.
a váz meg a tank az egy egyedi streetfighterhez kell :P a többi meg remélem egyezik ezért kell fénykép :)
Neki régi TZR-hez van cucca,(mint pl az enyém) Bár lehet, hogy vmi egyezik, de a váz meg a tank az pl. pont nem
bill22: engem valszeg érdekelne a cuccod, ha adsz valami elérhetőséget, ahol tudnánk egyeztetni, jó lenne!és ha képet tudsz küldeni a cuccokról azt megköszönném! nitrokacsa@citromail.hu
Szia nekem van egy eladó tzr-m rendszámos müszakis1989-es
hello!nemrég vettem egy tzr 125 94 -es évjáratut nemrég olvastam a forum elején vhol és láttam a képen egy ugyanolyan tzr nem látta senki régebben vagy hogy kié volt?
Van még Pár eladó cuccom 1989-es 125-ös tzr-hez ha esetleg valakit érdekel!

-Deltabox váz (Lengökarral)
-Jobb,ball farokidom
-Tank
-Elsölámpa tartó (Burkolat nélküli tzr-hez)
-Komplett első,hátsó fék (féktárcsa nincs)
-Első,hátsó kerék
-Olajtartály+szintjelző
-Oldalsztender
- +egy két apróságok

Az egészet odaadom 10000 ft-ér! CSak vigye el valaki mert foglalja a helyet!

tel:06209375199
Méretalapján keresd más tipusok között(a rajz ottvan a nagyvason)mérdle a tieden milyen van,szerintem pl:DT-ken is
csao!

ha valaki tud 96-os 4DL TZR125R-hez benzincsapot, esetleg hütöviz kiegyenlitő tartályt az szoljon! sos kéne köszi!
Valaki segiteni nekem hol találok a mocimra fogas kereket ? mert nagyvason olasz kiadáshoz csak első van ! :(
Az enyém lehet hogy eladó...ha érdekel esetleg, vegyél fel msn en: tomasszojer@freemail.hu
Sziasztok 125-ös tzr érdekelne engem. Van valakinek eladó , hali
köszi, mos tugy néz ki haladtam valamit, mert valamivel jobban megy, de még finomitok rajta :) csak ne lenne az a daráló hang... félek hogy nem a lánc darál valamit, hanem a blokkba van gond :(
Hy all!Ha esetleg vki tud 4DL-hez zárat a hátsó ülés alá(csomagtartóhoz) azt nagyon megköszönném!

Gumifát mindenkinek!

HeAt,próbálkozz!, én is szívtam vele egy hetet legalább mire sikerült beállítani!
TüZéR: lehet igazad van, igen, 32-es delorto saját vizhütéses karbi, de mégis hogy állitsam be? annyira nem értek hozzá az a baj. az alapjáratot egy kis csavaron tudom állitani, ami ki van vezetve a vázba. nem a gyári dob van rajta valami tákolt, de a rezó a gyári. lehet a végdob is gáz rajta? 140/70-es 17 colos van hátul, elöle 120/40-es 17 colos. hátul Pirelli MT75 Tubeless, elöl Pirelli MTR Dragon. ha valaki tudna segiteni a karbi behangolására, azt megköszönném :)
Lehet az hengertalp tömittés is..
Nem hiszem, hogy vizes lenne az én mocim, akkor fogyna belőle a hűtővíz is, mert amennyit füstől . De ha mégis vizes, akkor csak egy hengerfejpakolás és jónapot, de sztem túl sok anyagot kap, és kevés levegőt, de Qrvára nem tom beállítani.
Hy! Az én TZR-em nagyon jó erőben van , ha nincs szembeszél akkor még 6.-ban is elforog 13ezerig.A gyorsulására nincs panaszom,jól szedi a lábát ,olyan 6 sec körül van 100-on.A végsebesség függ a szembeszéltől,kicsit szeles időben olyan 165-170km/h,de mentem vele 185-öt km/h-t is!

Ahogy látom ugyanolyan a TZRed mint az enyém,nekem is volt gondom a kipörgéssel amikor megvettem,de az alapjárat pontos beállításával megszünt a hiba.Az enyém megtorpant olyan 5-6ezer között és onnan nehezen gyorsult tovább,de ha 6ezer fölé ért a fordulat onnantól jó volt, egészen 10ezerig.

A karbi pontos beállítása után már elpörgött 13ezerig!

Nemtudom,hogy a tied miért nem pörög ki,próbáld a karbit belőni , mert ezen a típuson nagy a karbi ,és csak úgy lövi be az anyagot,és ha túl sok az anyag ,vagy kevés a levegő az nagyon megfogja a vasat,csak hörög meg puffog.Ez a típus nagyon kényes a jó beállításokra!

A gyári karbi az egy 32-es Dellorto,nézd meg,hogy ilyen-e a te karbid is!

Amúgy mennyit eszik a géped,és mekkora gumik vannak a rajta?
ja, és TüZéR4DLRR, neked, leforogja rendesen minden sebességbe a 10-11 ezret? és jól gyorsul? mennyi a vége? mert nekem most nagyon gyenge szegény, sztem meg kellene gyürüzni, megt nagyon zörög... és a powerem se az igazi :( nekem 3-asig nagy nehezen leforogja a 11-et, 4-esbe viszont 7, 8 ezernél megáll... ha valaki tud hozzá alkatrész kérem szóljon, mert sehol sem találok :(
ja, és ilyen most:
csao mindenkinek.

nem is tudom ki irta, hogy fehéren füstöl a vasa... nekem is ez volt vele, valahol keveredik a benzin a hütövizzel, ezért van a fehér füst. nekem a 96-os olasz verzió van, ugyan az, mint TüZéR4DLRR-társunknak :) csak kicsit most szét van hullva... volt vele egy csunya karambolom, mentem a föuton, 60-as táblánál, 40-el, mert még hideg volt a vas, és ez volt a szerencsém... egy hülye barom állat opel astra kombival kifodrult elém 10 méterre, és befejeltem a jobb elsőjét...kicsit tropára ment a motor, a kárszakártő totálkáral értékelte, 85-ezret kaptam a biztositotol... hát ezzel kitörölhetem a seggem, mert lett közel 200 ezer forintos károm. fejidom, fejidom plexi, bal oldalidom, komplett elsö villa, 1 pár elsö index, kuplungkar, olajtartáj, hütő, müszerfal, világitás kapcsolók, stb... most igy járok vele, de valami nem kóser...ahogy megyek, hallom, hogy valami darál valamit... aláfeküdtem ma, azt hittem a lánc...de a lánc nem ér bele semmibe... attól félek, a dugó eszi a hengerfalat... sajna ez a henger pedig nikaszilos, szóval a furás kizárva...nem tudom mi lesz vele... de az biztos, ha idén nem is, tavaszra tuti kihegyezem és egy új TZR-el kezdek jövöre :) itt van pár kép hogy nézett ki, és most milyen... :)
Kössz szépen!Valszeg ez lett volna a tartáj sorsa ígyis-úgyis,de ha van vkinek ,vagy tudtok egy bontót ahol van ,az még mindig érdekelne!
Ragasztás...Kétkomponensüvel megtudod csinálni és letudod festeni müanyagra való festékkel..pl:lökháritóra való fekete....az enyém birja