Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! a 8 és 4 tekercses alaplapnál is van olyan ami nem blokkol 8500-as fordulaton?
Kőre? Anyját annak aki odabaszta Múltkor egy negyed köbméter sódert felejtett el összeszedni itt nálunk a körforgalomban egy kedves teherautósofőr... A tátrában egy szerpentínen meg az opelel nem tudtam kikerülni egy kartondoboznak látszó tárgyat, amiről kiderült miután benyomta a felnit, hogy egy blokktégla.
Hát jöttem volna haza felé, rá mentem egy kőre ami meg dobta az elejét és beszitált em tudtam irányitani akkor bele mentem az árokba az fel dobot engem motorostol akkor én le estem rola a motor az meg pördült még kb. 5x
A motort nem adom el mert van itthol még 1 ugyan ilyen olasz verzios TZR csak nincs bene hátso villa és ami a legjobb abba a tzr-be amivel meg feküdtem a villa nem sérült...
visza térve csak a balesetin voltam és csak kiseb zuzodások vanak meg a jobb kezem csuklom meg van repedve ezért a helyes irási hibákért bocsd mert bal kézel irtam..
de elég jol meg usztam szerintem..
na széles utat mindenkinek!
köszi TüZéR, remélem ugy lesz... dugószettet találtam már hozzá, de hengert nem... :S se fötengelyt.... és a legszarabb, hogy most ahogy szétszedtem darabokra, megnyilvánult, hogy hajtókarcsapágyas is
Uhh bazzeg Az intenzíven van internet is? Nem sok maradt szegény vasból
HeAt sajnos nincs alkatrészem a motorhoz,de találni is nagyon nehéz ehhez a típushoz ,úgyhogy sok szerencsét!
chevy: érdekel, csak most nem aktuális :/

hejj, jól rendbe raktad azt a TZR-t... majdnem ugy néz ki mint az enyém :DDDD
a viccet félre téve: mi a jó istent csináltál? átment rajta egy tank?

TüZéR4DL: nincs alkatrészed a motoromhoz? :) tudod ugyan olyan mint a tied... ha van valamid hozzá szólj létszi! thx.

f*szomba már, hogy ehhez a qrva olasz TZR-hez sehol sem találok semmit :(((((((
igy hogy rakjam össze? :(
Mitörtént...
Mitötént
Hy 3r!k! Mi lesz a motor sorsa megcsinálod vagy eladod alkatrésznek?
Hát igy jártam!
Akkor a váz+a cuccok hozzá sem érdekel?
sziasztok kistestvérek!
hmmm...fincsi :P de sajnos most per pillanat annyi keretem van hogy éppen az én motorom rendberakom.... ahogy egy kis tökéhez jutok, szolok mert látok ebben a motorban fantáziát ;)
Tessék itt van http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/72765/
hm mennyire motorhibás az a 250-es gép? :)
sziasztok valakinek a tzr-je nem eladó ? érdekelne !
15e Ft itt a kép a vázrol.Telorol majd csinálok ha érdekel.(vagy veddmeg a motorhibás TZR250rc-m és ajándékba adom a cuccot )
és mennyibe fájna neked ugy az egész cucc? :)
ha valakinek van alkatrésze, felszerelése egy 96-os Yamaha TZR125R (4DL Italy)-hoz, az irjon! szegény vasamnak vérzik a torka, és télvíz idején fel akarom ujitani cseppet :P ha valaki tud hozzá cuccot az irjon! thx!
Elvileg jó állapotu(a szimmeringnél könnyezik az 1-ik)váz hátsó lengökar,ülés,lábtartok,kormányok, kb-ennyivan hozzá.
és jó állapotú a teló? más alkatrészed,kütyüd nincs meg ahhoz a vázhoz? :)
Elsötelo van hozzá hátsó nincs.
csak a váz? a villa nincs meg hozzá? esetleg a hátsó teló?:P
Van olcsón TZR250vázam ha kell