Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted ugy jobb lenne
nem fog jobban menni...
ha csavaros szétcsavarozod ha nem szét kell vágni és összehegeszteni, de helyedben inkább eladnám mindkettőt és vennék egy arrow dobot...
le akarok verni egy cagiva mitot
van ket kipufom ha nem tetszik lecserelem
helyedben nem tenném, nem lesz jó hangja...
valaki tudana segiteni nekem a tzr kipuf tompitas eltavolitasaban
holnap megyek le akaliba vonattal, 1400Ft körül van az út oda, összesen ugye 2800 ft... egy mocskos, büdös vonatba, aminek az ablakán ki se lehet látni... inkább mennék én is motorral, csak még 2 ismerősömmel megyek, és nekik nincs motorjuk szóval ez az egészel van tolva, de nagyon nagyon...
sajnos ez az időpont dolog velem isígy volt, scak én 2 héttel "megúsztam"+ ameddig kiküldték...szóval csak a várakozás majdnem 1 kurva hónap volt!BUZI MIND!
Söt a TDR-nél sem...
Mondjuk én ha átfaragnám a( TZR-be más blokkot )akkor nemkellene a papirozással szarakodni ami ugye nálunk nem 1x-ü
Kispok
Néztem...jól néznek ki, de ha unatkozó milliárdos leszek, akkor nem trabant lessz a donor
Az tény átfaraghatsz mindent soha nemlesz jó a többit is nézted?(bal also gomb katt)
unatkozó milliárdos
Ha unatkozó milliárdos leszek, legyártatom majosházán
Mechatronika?hát erről se hallottam még
Mechatronikát a BME-n, de lehet jobban keresnék, ha csak Angliában takarítanék az utcán
Nemtom...lehet hogy virtuál tuning,de azt elképzelhetönek tartom hogy belefaragtak valami más blokkot. http://www.glynnkerr.com/Image...
és mit tanulsz?
Na inkább vátsunk témát...
Még ma is versenyeznek TZRel : http://www.ypmrc.co.uk/ypm/Pro...

A 750es gép létezik valahol japánoknál, vagy csak papíron?
Nem mondod hogy ez a jogsidolog kifog rajtad....
Jövőhét szerdán már mocival akartam lemenni Balatonra, csak mert diákigazolvánnyal 2680 a vonatjegy(IGEN diákigazolvány nélkül a MÁV drágább mint kocsiba a benzin már 1 főre is), és annyiból megtankolom a motort, és nem 8 óra alatt érek le megfőve, hanem 2 óra alatt kényelmsesen. De hát nem jön össze, ez egy ilyen ország ...amint megkapom a diplomámat húzok is el innen.
Te ez nekem nem uj Ezek(nem ök)mindig találnak kifogást,itt a XI.ben valamelyik napon csak itt lakóknak volt ügyintézés,mert csak .Arrol neis beszéljünk hogy minden pofára megy és lassuak mint az állat Egyszerüen az összes 1 fa..cibáló ..én gyülölök bármijen hivatalba bemenni....
Hogy a rohadás állna már megint a szartapasztó okmányirodába
Szerdán du 4ig nyitva vannak, odabiciklizek 40 fokban 6km-t, és ott szédülök le a kapu elött, hogy megint az van kiírva, hogy "rendkívüli okok miatt ZÁRVA" Én is szívesebben vagyok itthon a hőség miatt, de én ilyenkor fizetést sem kapok...
Majd átmászok a kispesti okmányirodába, ami még 5km, mert jogosítványt mindenütt csinálnak. Hállelúja nyitva van, bemegyek, és némi várakozás után közlik velem, hogy 4-5 hét múlvára adnak egy időpontot Egyenként a qrva anyját mindegyiknek