Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah szal egy ilyen elektronika kellene
hát a kipufogó dobot le is akarom cserélni, szerintetek valami arow dob vagy ilyesmi jó rá? tehát nem bassza szét a motort mégjobban? köszi a segitséget! :)
hy HeAt a 32es karbi az tuti ,hogy gyári, az enyémen is az van,ezen a típuson azért van 32es mert ez olasz változat =4DL!
A kipufogó az elég negy probléma, szerintem szerezz mielöbb valami gyárit, kipuff nélkül ezeknek a motoroknak a működési elve semmisül meg kb.(bár füstölni nem ezért füstől, legfeljebb közvetetten.) Én azért nem vettem meg egyszer egy 2T-t mert nem a gyári dob volt rajta hanem valami KGSTfazék. Amúgy a gyertya lehet azért is beköpve mert túl üzemanyagdús keveréket kap. Arról pedig a karbi tehet.
ja, és ezt kifelejtettem: nincs esetleg bontott eladó alkatrésze valakinek ahhoz a tzr-hez, aminek a képét még elöbbi hozzászólásomban beszurtam? kéne valami kipuf. dob mert ez kivan belezve és traktor hangja van, meg olajtank is kellene, mert össze van müanyagheggesztve és tiszta gány...meg még ha lenne bármi, pld idomok vagy akármi, szoljon valaki! köszi elöre is!
nah szétszedtem, kitakaritottam a karbit, az olajpumpának elvileg semmi baja, a blokk is zsír, mellesleg legalább rudom nagyjából mi van a motorba... 32-es delorto karbi, nem tudom gyári e, szerintem nem...nektek is ekkora van benne? na most két hibaverzió van... 1: túl sok olajat kap, mert a gyergya be volt köpve (kicseréltem) és a kipufogó dobba is áll az olaj... vagy pedig valahol fars levegőt sziv a karbi vagy nem tudom, mert ahogy huzom a gázt egyre jobban fullad... amikor hideg, pöcc-röff indul, megy is bár néha alacsony alapjáraton dadog, mikor bemelegszik vége van... nem értem mi lehet és nagyon idegesit :((( jövö hét közepén tudja csak megnézni szerelő... :( majd irok ha jutottam valamire... :( még egyszer köszi srácok, hogy segitettetek!
köszi a segitséget srácok! :] megfogadom a tanácsod, nem rakok keveréket, inkább valahogy megoldom a dolgokat :) köszi még egyszer!
Hali!

Nekem ugyan régi TZRem van, de én az olajat az olajszivattyúhoz menő bowdenen tudom állítani, és egy jelüléshez kell hozzáálítani alapjárati gázon. Tölts le egy service manualt a motorodhoz és abban le lessz írva. Keveréket semmiképp ne tegyél bele, mert akkor motorofék üzemben sokkal jobban gyilkolja megát a gép. Motorféknél szinte elzárod az üzemanyagot, és olajat sem kap a gép, de ha közvetett olajozású, akkor az olajszivattyú több olajat nyom a torokba ha nagy fordulaton megy a gép, függetlenül attól, hogy mennyi üzemanygot kap. És azért se tegyél bele keveréket, mert a karbin az összes fúvóka szelep stb. a tiszta benzin viszkozitásához( "folyóképességéhez" ) lett méretezve.
Hali!, annyit tudok segíteni, hogy a km óra spirált a bal oldali első villa aljánál a kerékagyhoz tudod betekerni. az olajzást inkább hagyom másnak, ma szétkaptam az enyémet, és a pumpánál nem hiszem hogy lehet állítani(legalábbis én nem tudtam, mert mintha fix lenne) így inkább füstöljön, mint hogy megálljon a dugó...
sziasztok

segitséget szeretnék kérni töletek, most vettem egy Yamaha TZR125R-t, és van vele egy kis gond... eszi az olajat meg a benzint mint az állat, aztán nagy fordulaton megy, de ahogy alább esik a fordulat, mehörög/dadog, akadozik és leáll... azt mondják, hogy vagy a karbi van tele sok dzsuvával, ki kéne takaritani, vagy az olajpumpa... nem nagyon akartam belenyulni a motorba, de sajnos muszály lesz... ezen a tipuson lehet állitani az olajpumpát, vagy cserélni kell? és azt is mondják, hogy kössem ki az olajzást, és rakjak bele keveréket... mit csináljak? ti biztos jobban értetek hozzá :) légyszi segitsetek! és még egy kérdés: mikor megvettem a kilóméteróra spirálom csak ugy lógott a levegőbe, és most akarok venni bele újat, csak azt nem tudom, hogy az órából kimenő részt hová dugjam... segitségeteket elöre is köszi! amúgy igy néz ki a motor, kicsit le van lakva, de hát használtan vettem... :/
Kösz irtam az egyik gyereknek,sztem ha neki nemlesz ako nemtom:S
Hát ahogy nézem nem lesz könnyű találni egy ilyet
csomó bontót hivtam de sehol nincs.
mostmá ebay.com on nézelődök
Lehet hogy a lentkerék miatt(van ahol a dekliben vannak felfogatva a tekercsek ) attol is függ mennyi tekercs van benne.A motor.hu és a használtmotorokon +apronet PL! http://apronet.hu/aprohirdetes...
Hmmmmmmmmmmm
Ezt most nemvágom
Jánoshalmi bontós aszonta TZR é nemjo bele.
Borzalmasak Rosszabb mint a citrom...csak csorog a nyálam

A térdem még mindíg gyulladt , mi a szart csináljak...nem úgy néz ki mint ami javul, ha csak lógatom azonnal lüktetni kezd és feldagadni Esés után 1 napig semmi baja nem volt...
skacok van 2 olaszból behozott nagyon szép állapotú,papírozható yamaha tzr125 egy cimborámnál,egyiken arrow ső,mindkettő nagyon pöpec állapot,akit érdekel csörgesse fel.
Tamás:0630 211 3825
okés, köszi szépen, meg is nézem ma, mert véleményem szerint sokat kap....az 1 dolog hogy füstöl mert az a dolga, de ennyire?!
Ha be van állítva a gép akkor nem füstöl, csak hidegen egy kicsit.
Az olajat az olajszivattyúnál tudod állítani. Van egy kics műanyagfedél a kuplungdeknin, ami alá bemegy a gázbowden másik ága, azt leszeden, és akkor lász egy jelölést, aminek passzolni kell ha nem húzzák a gázkart.
TZR-é van és 25 rongy
De msomtá mindegy muszály valamit venni.
Tehát akkor jolesz bele ezis
Ma voltam bent a soroksári úton a Yamahánál, és jelentem óriási leárazások vannak, vettem is egy MCS csizmát elég jó áron(13) , full bőrkabátok tele protekrtorral, 50ezerről 20ra leértékelve, ha összetudok kaparani még egy kis pénzt, még egy olyanra is lehet benevezek. Szte mezek mind tavalyi cuccok, de ki térdekel?!
Szayerg, egyébként amit használsz olajat, mennyire füstöl? mert ami most nekem van nagyon, hiába meleg a motor, és a kipufogó is tiszta mint a hó.
Igen jo,ugyanaz a blokkjuk.
Nah szevasztok
kb 6 gyujtócsere után találtam egy veterán motorszerelőt,és mivel télelg nincs más ötlet h mitől ég el
vennemkell egy bontott gyujtást.
Szal nekiállok kertesgélni és reménykedek hogy a csere után má téleg jólesz.
Mennyibe fáj egy ilyen gyujtás?
Meg a szerelő aszonta hogy talán jolehet a TZR gyujtása is vagy a DT
szerintetek?
akkor olyat veszek majd mint amit javasoltál, bízok benned! az a baj, az olajokhoz nagyon nem értek, foggalmam sincs hozzájuk.
kamionról...
állítólag nem ég el rendesen...nekem most ez van benne mivel nem volt castrol a csikibegébe remélem nem lesz baja...
sehol