Értem!És szerinted egy kipucult króm dobbal kevesebbet vagy többet menne végre?
Mert olyat is hallottam,hogy ha semmi folytás nincs benne akkor kevesebbet megy sokkal........
Nektek az alapfelszereltséggel a gyári TZR-rtek kb (olyan "92-"94 közötti típusok)mennyit megy végre?
És egy króm dob kipuculva,szal semmi folytás nincs benne az a végsebességet csökkenti vagy növeli?
Kössszzzzzzz
hogy milyen a hátsó lámpám?
én így vettem a szekeret ezzel a búrával, de gondolkoztam rajta, hogy semmibe ne mtartani csinálni egy kis ledes balhét bele
az enyém végre ne mtudom mit megy/menne...100-105-öt mentem már, olyan 7,5-8as fordulaton, de nemtudom hogy meddig menne, érdekel, de elég nekem ez is, nem végsebessége miatt vettem...
nem számoltam meg, rávan írva de nemtudom hogy mi az Isten lehet itt...foggalmam sincs, nem mintha nem lennék a motorral megelégedve, csak furcsa...kéne ennek még mennie.
Nemtudom ,hogy mi a baj azzal ,ha 7 ezres fordulaton 95öt megy a motorod, az én tzrem 100at megy 7ezres fordulaton ,és 165 a vége olyan 11500 körül ,gyáriáttétellel.
A hanga biztos jobb lessz......vagyis mélyebb egy picit
Mert olyat is hallottam,hogy ha semmi folytás nincs benne akkor kevesebbet megy sokkal........
És egy króm dob kipuculva,szal semmi folytás nincs benne az a végsebességet csökkenti vagy növeli?
Kössszzzzzzz
én így vettem a szekeret ezzel a búrával, de gondolkoztam rajta, hogy semmibe ne mtartani csinálni egy kis ledes balhét bele
az enyém végre ne mtudom mit megy/menne...100-105-öt mentem már, olyan 7,5-8as fordulaton, de nemtudom hogy meddig menne, érdekel, de elég nekem ez is, nem végsebessége miatt vettem...