Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem a sajátja valami más tipusé....
Chevy! Szerinted milehet a helyzet amit az előzőkben írtam a kupuffal kapcsolatban?
Szerinted az a króm dob az gyári?Vagy valami ösze kókányolt valami.........
itt a link..
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
8--10xx évnél (pontosan nemtudom)már mind1 2évre kap...
Igen? Csak mert a kocsiknál nem így van,azért gondoltam ezt....
Nincs év korlátozás 2évre kapják
Értem! Hát remélem nem a 13 év a kor határ,hogy még a 13 éves mocik megkapják 2 évre,deh a 14 évesek már csak 1 re......
Enyém hivatalosan 13 év 2 évre van rá műszakim.
Hány évre kaphat máűszakit egy 14 éves moci? 1 vagy 2 ?
Hát lehet igazatok van.......deh azért próbálm füllel kiszúrni,hogy nincse-e valami probléma.....
Ennyi idös motornál belekell kalkulálni 1dugó cserét minimum mert csodák nincsennek,lehet hogy nemkell de számitani kell rá.
Hogy mennyibe kerül felújítani a blokkot: dugó,henger,hajtókar,csapágyak stb De,ha nem szar akkor elég bele a dugó is
Egy generál árának én utánajárnék a helyedben.----Bocs deh ezt magyarázd már el mert ezt nem értem.....Kössz
Ennyi alatt már biztos beszart volna,ha nincs dugócsere. Egy generál árának én utánajárnék a helyedben. Alkudj és,ha szar újítsd fel és 15e km-ig tuti nem lesz bajod. Az a baj fülre nem lehet megmondani,h mikor volt felújítva
Hát jah...lehet igazad van....
És ha még nem volt dugócó csere?Akkor elég nagy az esély,hogy valamikor megragad.....Nem?
*enyémbeN
Az nem sok,hanem reális. Enyémbe is 54 ezer van. Nem hiszem,hogy egy 14 éves motorban reális lenne pl a 20 ezer... Ha cserélve volt a dugó,jó olajat kapott stb szóval karban volt tartva akkor tökmind1 hány km a blokk szempontjából.
Jah!Elsőnek én is NSR-akartam,deh az a áthidaló az nagyon sazrul nézki,nem is tudom,hogy lehetett ilyet tervezni....
Csak annyiban félek egy kcisit,hogy 53 e km van benne és az elég sok.........
Szerinted lehet valami baj evvel?
Ez,ha ennyiért rendben van,akkor jó vétel. NSR-t pedig csak ajánlani tudnám,de ez tényleg szebb még a macskalámpásnál is.
Nem tudom,nem kérdeztem!Deh nekem is feltünt,hogy kicsit nagyobb és lehet,hogy nem gyári......
Jah jó kis mocinak látszik hétfőn megyek megnézni és kipróbálni!Ez a moci tetszik a legjobban úgy ebben a "korban"Mert újabra nem nagyon van pénzem....még az NSR-eket néztem deh úgy ilyen idős NSR-eknek van egy ilyen áthidaló vagy nem is tudom,hogy mi a kormányon és az nekem nagyon taszító..............
Ezt a mocit én is néztem még korábban,nagyon bizalomgerjesztő így külsőre
Mármint te tudod róla,h ki van berhelve? Ez elég gyári dob kinézetű,bár mintha picit nagyobb lenne,ha meg vissza akarnád állítani a gyári állapotot akkor üveggyapottal kitömöd
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
itt egy link!Itt nagyobba is láthatod........
Nem chevy,eggyáltalán nem csak kíváncsi vagyok!
itt egy kép,szerinted itt a kupuffal mia helyzet.?Mert nekem úgy tűnik mint ha ez egy szép króm dob lenne,de ki is van berhelve....Szerinted?
Mind2ö...láttom rávagy kattanva a végsebre nagyon.......
Értem,de mármint úgy szarabb,hogy kevesebb lesz a nyomatéka és ezeltal nem fog annyira húzni?
Vagy lényegesen kevesebbet megy végre?