Chevy! Szerinted milehet a helyzet amit az előzőkben írtam a kupuffal kapcsolatban?
Szerinted az a króm dob az gyári?Vagy valami ösze kókányolt valami.........
itt a link.. http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Ennyi alatt már biztos beszart volna,ha nincs dugócsere. Egy generál árának én utánajárnék a helyedben. Alkudj és,ha szar újítsd fel és 15e km-ig tuti nem lesz bajod. Az a baj fülre nem lehet megmondani,h mikor volt felújítva
Az nem sok,hanem reális. Enyémbe is 54 ezer van. Nem hiszem,hogy egy 14 éves motorban reális lenne pl a 20 ezer... Ha cserélve volt a dugó,jó olajat kapott stb szóval karban volt tartva akkor tökmind1 hány km a blokk szempontjából.
Jah!Elsőnek én is NSR-akartam,deh az a áthidaló az nagyon sazrul nézki,nem is tudom,hogy lehetett ilyet tervezni....
Csak annyiban félek egy kcisit,hogy 53 e km van benne és az elég sok.........
Szerinted lehet valami baj evvel?
Nem tudom,nem kérdeztem!Deh nekem is feltünt,hogy kicsit nagyobb és lehet,hogy nem gyári......
Jah jó kis mocinak látszik hétfőn megyek megnézni és kipróbálni!Ez a moci tetszik a legjobban úgy ebben a "korban"Mert újabra nem nagyon van pénzem....még az NSR-eket néztem deh úgy ilyen idős NSR-eknek van egy ilyen áthidaló vagy nem is tudom,hogy mi a kormányon és az nekem nagyon taszító..............
Mármint te tudod róla,h ki van berhelve? Ez elég gyári dob kinézetű,bár mintha picit nagyobb lenne,ha meg vissza akarnád állítani a gyári állapotot akkor üveggyapottal kitömöd
Nem chevy,eggyáltalán nem csak kíváncsi vagyok!
itt egy kép,szerinted itt a kupuffal mia helyzet.?Mert nekem úgy tűnik mint ha ez egy szép króm dob lenne,de ki is van berhelve....Szerinted?
Szerinted az a króm dob az gyári?Vagy valami ösze kókányolt valami.........
itt a link..
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
És ha még nem volt dugócó csere?Akkor elég nagy az esély,hogy valamikor megragad.....Nem?
Csak annyiban félek egy kcisit,hogy 53 e km van benne és az elég sok.........
Szerinted lehet valami baj evvel?
Jah jó kis mocinak látszik hétfőn megyek megnézni és kipróbálni!Ez a moci tetszik a legjobban úgy ebben a "korban"Mert újabra nem nagyon van pénzem....még az NSR-eket néztem deh úgy ilyen idős NSR-eknek van egy ilyen áthidaló vagy nem is tudom,hogy mi a kormányon és az nekem nagyon taszító..............
itt egy link!Itt nagyobba is láthatod........
itt egy kép,szerinted itt a kupuffal mia helyzet.?Mert nekem úgy tűnik mint ha ez egy szép króm dob lenne,de ki is van berhelve....Szerinted?
Vagy lényegesen kevesebbet megy végre?