Ha érdekel valakit, van egy komplett tzr 125 (1989-1990) 75%ban egyben a többi dobozban. Vámpapíros, azért vettem, hogy a törött, de rendszámos gépemet össze rakjam. Gyujtás elektronika műszerfal és lámpa kivételével szinte minden megvan, 1-2 dolog meg sérült... .
Hát igennn:Dmost elkapta az ivet és remélem marad is
RICINUS olajjal hogy áltok?
Olvastam most jo sokat róla.Nem nagyon ég el kis fordulatnál lerakódás lehet meg benzinbe be gyantásodhat de asszem én egysze egy kupaknyit mert legtöbb helyen ennyit irtak rakok bele legaláb egyszer had érezzem azt a tipikus 2t rally trabant szagot:D:D:D
Legfejjeb nem tötyörgök 5 ezres fordulaton kicsit odatépek neki
Két új albumot töltöttem fel "Sisakom irídium plexivel" és "Modell Makrók" címmel a http://andrew-boy.spaces.live.... oldalamra! Ja meg van fenn 1 halom kép a motorokról is SaS
Összesen hurcibálással eggyütt olyan 70 körül.És akkor ebből nem is lett megcsinálva
Nah msotmá műxik,csak cseszegettem powert kicsit rá kell hangolni de lényeg hogy kipörög végreeeee
Jáccik velem ez a motor.
Ma volt olyan hogy gondolt egyet és kipörgött rendesen.Aztán leraktam,1 óra mulva má csak 9 ezerig.De ha szép lassan huzom neki akko nagynehezen elmegy 11 ig
mien kipufogó dobiot tudnék ráalkotni a 94-es tzr-emre?
me amit megakartam venni az nemvolt yó hozzá és nincsen rajta most kipufogó dob
vicces hangja van
A rugóstag felfüggesztéseit le tudnád fényképezni, hogy nekem is ugyanolyanok-e
Lehet másmilyen a vázam, és akkor Sima Bélabával át kell heggesztetni, mert én nem rohangálok már rugóstag után az biztos.
Helótok
Érdekes amit csinál a moci
Egyszerűen nem akar 8 nál tovább pörögni de az az érdekes hogy egyik naprol a másikra
Power házát leszedtem az mozog.Ilyen hamar mi tud elállitódni má gyertyát is kicseréltem
Lehet gyujtótekercs?De tegnap még ment vele simán....
Valami ötlet?
-Kompplett motor+gyujtás 1.000ft-tól
-Deltabox váz (papír nélkül) 15.000
-Komplett kábelezés 3.000
-jobb,ball farokidom 3.000 /db
-kipufogó 10.000 (enyhén sérült)
-tank 10.000
-powerszelep vezérlő motor 10.000
-elsőlámpatartó(burkolat nélküli TZR-hez) 3.000
-első féknyereg+fékcső 8.000
-hátsó fékdob + fékpofák 5.000
-hüttő 10.000
-olaj és víztartály 2.500 /db
-oldalsztender 5.000
-első hátsó felni 10.000 /db
Adj meg egy E-mailt és megbeszéljük.
Berúgókar meg fékolajtartály kellene nekem.Esetleg egyben az egészet ha meg tudunk egyezni
Sajnos ez gyárilag idommentes.
Engem a fejidom plexi érdekelne ha megvan!Mennyit kérsz érte?
Ha érdekel valakit, van egy komplett tzr 125 (1989-1990) 75%ban egyben a többi dobozban. Vámpapíros, azért vettem, hogy a törött, de rendszámos gépemet össze rakjam. Gyujtás elektronika műszerfal és lámpa kivételével szinte minden megvan, 1-2 dolog meg sérült... .
RICINUS olajjal hogy áltok?
Olvastam most jo sokat róla.Nem nagyon ég el kis fordulatnál lerakódás lehet meg benzinbe be gyantásodhat de asszem én egysze egy kupaknyit mert legtöbb helyen ennyit irtak rakok bele legaláb egyszer had érezzem azt a tipikus 2t rally trabant szagot:D:D:D
Legfejjeb nem tötyörgök 5 ezres fordulaton kicsit odatépek neki
Két új albumot töltöttem fel "Sisakom irídium plexivel" és "Modell Makrók" címmel a http://andrew-boy.spaces.live.... oldalamra! Ja meg van fenn 1 halom kép a motorokról is SaS
Nah msotmá műxik,csak cseszegettem powert kicsit rá kell hangolni de lényeg hogy kipörög végreeeee
hanem 9 es.holnap reggel aszem első utam meglesz gyertyát venni.
Ma volt olyan hogy gondolt egyet és kipörgött rendesen.Aztán leraktam,1 óra mulva má csak 9 ezerig.De ha szép lassan huzom neki akko nagynehezen elmegy 11 ig
me amit megakartam venni az nemvolt yó hozzá és nincsen rajta most kipufogó dob
vicces hangja van
Most lehet hülyének nézel de én nemtom hol kell
Lehet másmilyen a vázam, és akkor Sima Bélabával át kell heggesztetni, mert én nem rohangálok már rugóstag után az biztos.
Érdekes amit csinál a moci
Egyszerűen nem akar 8 nál tovább pörögni de az az érdekes hogy egyik naprol a másikra
Power házát leszedtem az mozog.Ilyen hamar mi tud elállitódni má gyertyát is kicseréltem
Lehet gyujtótekercs?De tegnap még ment vele simán....
Valami ötlet?
Ha érdekel még Tzr akkor írj mert nekem lehet lenne 1eladó "94-es!És messze se lakok