Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, de hogy jött ez ide
Látod itt a példa sok okos veszi a 125ccm motorokat 2-3-4-500xxxxezerért(vagy többért )ami irreállisan sok,hiába fiatalabb motorok(és lehet hogy szarabbak is )nem érnek annyit.......

Ma melóztam a cangaboltban, és két koccanás volt a kereszteződésben ma.

a buszos szar elött pár kilóméterrel majdnem egy sötét úton sötét ruhában engem megállítani készülő baromarcút kentem el kishijján. Elötte indultam el 5 perce, még párás is volt az ablak, csak középen töröltem magamnak egy nyílást. Kiértem a főútra, és mikor kanyarodtam ki, akkor aludt ki a jobb oldali fényszóróm.(nem égett ki csak kontakhiba volt) és utána párszáz méterrel üvölt rám a tesóm, hogy ott egy ember az úton. 1 méterem múlott.

És végül még az üllői úton az európarktól 2,5 villamosmegállóval kintebb egy robogó feküdt két autó között. Rendőrőök helyszineltek...

Ma volt termés a kasznilakatosoknak az biztos...
király...este templom
Ma jöttem haza kocsival, és életemben először szó szerint, és szinte azonnal kifizetődött, hogy rendes voltam...

A 19es busz a tecsó felől elém akar kanyarodni "erősebb kutya baszik" elven, én meg úgy voltam, na bazdmeg menjél, most úgy sem sietek...
500 méterre van a nagykőrösin átmenő felüljárón egy lámpa. Megáll a bsuz a pirosnál, én meg mögötte, és állunk a pirosban.
A felüljáróról egyszercsak jön a szembe oldalon egy piros BMW, de pörög mint a cantrifuga .
Majdenm korlát, aztán végül a busz oldlában állt meg. He nem engedem magam elé, akkor én állok ott a busz helyén. Belegondoltam abba, is hogy motorral 100, hogy nem engedem magam elé a buszt, akkor aztán kuglibábú lettem volna.
én kiváncsi vagyok a motorra hogynéz ki+mikorra repül rá valaki(pont a gyengém kék )de nemmegyek el megnézni most nagyon quadot szeretnék venni(nemmostanában de veszek csak kikel árulnom 1-2motoromat..........)
Az érdi motorokkal nincs jó tapasztalat...
Én is benne vagyok, de nálam még a jogsi függvénye is. április vége, legkorábban, de inkább májusban tudok menni.
én benne vagyok!
Nem de már olvastam én is a hirdetést...........
Chevy! ez a tied lenne? YAMAHA TDR 250
Évjárat: 1988 Megye: Pest
Ára: 300 000 Ft Feladás dátuma: 2007.02.28.
Telefon: 06203973562
Yamaha TDR 250, 50 lóerős funbike, vízhűtéses kéthengeres motorral, elöl-hátul tárcsafékes, idomsérülten, friss műszakival erős blokkal eladó! A motort Érden lehet megtekinteni! A kép csak illusztráció!
srácok mit xólnátok majd eccer amikor yobb idö lessz egy közös motorozáshoz?
remélem én is kezdem a vezetést, bár most szakad az eső........nagyon zsír a kiállítás, tele jó nőkkel
énis jövőhéten kezdem a jogsit, meg holnap du megyek kiállításra...
én meg a kiállításon voltam.....
Én karbikat pucoltam 2szürövan benne mégis dzsuvahegyek voltak a karbi aljában......
Mi ez a soha nem szagolt hullabűz itt Sehol senki

Ma lent pupilláztam a mocim, és véletlenül észrevettem egy kcsi vékony fekete csövecskét szabadon tengődni. Elfelejtettem bekötni az olajszivattyú kivezetését a karburátorba! Szép baleset lett volna, ha véletlenül nem veszem észre.

Jövőhéten megyek jogsira, meg érkezik a rugóstagom elvileg.
Néz körül a www.nagyvas.hu ott eléggé olcsok az utángyártott indexek(is).
Köszönöm a választ!

Ha valakinek esetleg lenne otthon felesleges indexe (1pár) 89-es tzr-hez elöre azt szivesen megvenném,továbbá vevő vagyok még egy szintén 89-es évjáratuhoz fejidomra (kockalámpás)
Az a fehér pöcsa karbin egy levegőző...
egy kb 15 cmes cső van rádugva, és az fel van nyomva a deltaboxba oldalt( tehát felfelé áll )

Az olajtartály tetjén lévő cső pedig szintén egy levegőző, és csak le van lógatva.
nekem is van ilyen kis dobozom pluszba ha érdekel!MIlyen évjáratuhoz kellene?
hehehe ...
kösz ...
nem kell ...
A bolti ára 50ezer! 30ért a tied!
aham ...
és ez mennyi lenne ?
Ez lenne az!