Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!NA megjött a plexi a Szatunától ,tökéletes!
Szép is És füstszínübe mindenestül 9300ft volt!
Komplett gyújtás elektronikát keresek használtan a 89-es évjáratú TZR 125-ösömre. Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon e-mailt:,, bakos@csantaver.net " címre.
Hi!
Tapasztalatom nincs még velük kapcsolatban de nem sokára én is rendelek! Ha majd megjött neked letudnád fényképezni esetleg, és elküldeni nekem a képeket róla?
Hali!
Nincs valakinek esetleg egy kis tapasztalata a Szatuna céggel kapcsolatba!Mert rendeltem tőlük Plexitet a 89-es tzr emre és aszmonták hogy jó rá bármelyik ami 93-elötti de szerintem a 92-es tzr 125 plexitje már totál más mint a 89-es-é!?men?
Hali!
Olvastam, hogy neked van vmi könyv féléd Tzr-ről nekem is eltudnád azt küldeni?
Nem reklámnak, de én itt tettem le autóra, meg most Ak-ra gyúrok, és nem drágák:
www.csigajogsi.hu
A: 73.700 tanfolyam+vizsgadíjjak ( EÜ nélkül, de az ugye van már a B-s miatt... )
mégse 90
Kb annyi volt nekem is.
Hali!Nektek mennyibe van egy "A" vizsga mert én most a közepén járok és ugynéz ki,hogy 90körül lessz a vége!
Tom, de az rutinpálya, ott csak rutinvizsga megy.
Viszont az esso kút felől a vas gereben utcában van egy KF, ahonnét indulnak a forgalmi vizsgák.
Amit én mondok az a Nagykörösi mellet van(a használtcikk piacnál )
Asszem, meg egy esso benyakút van még ott.
Nekem van tzr125 kézikönyvem. Érdekel?
Sziasztok!

Van nekünk egy Yamaha tzr 125 -ös recsegőnk. Mikor hozzánk került is voltak a karbijával gondok, mivel valami ős tulok volt az elöző gazdája.
A motoron egy Dell"Orto vhsa 32 es karbicsek leledzik.
Ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy milyen fúvókák járnak bele és mennyinek kell lennie az úszószintnek azt nagyon megkköszönném. Esetleg valami leírást vagy bővebb infót hol találok a neten! Eléggé meg vagyok most lőve ezen infók nélkül. Előre is köszi a segítséget!

Széles utat addig is!
velem normálisak voltak anno..........(+közel volt/van )
nah sikerült a rutin is...már csak a forgalom van azt annyi.
petzválba kresszeltem én is, jó nagy parasztok!
Ott a citroen szalon mögött?
Én tegnap letudtam a kreszvizsgát, a Hoffer Albert? vagy Vas Gereben? utcában, sokkal normálisabbak mint anno Peztválban. Nem üvöltöztek, nem voltak bunkók, mosolyogtak, mindnekinek sok sikert kívántak, ha meglett gratuláltak...
Petzválban meg nem voltak egészen normálisak az arcok. Még az élő fába is belekötöttek, a vén buzi vizsgáztató megszólt, hogy rövidnadrágba mentem vizsgázni... "Az egyetemre is rövidnadrágba megy?" Nem majd farmer 40fokban...fújhat egy kiló tollat a nemesebbik felembe.
na most indulok rutinvizsgára acsodás MZ-vel
Nem hiszem sztem ilyennel nem foglalkoznak!Sőt pár helyen 5 percig tart az egész, hogy a fő dolgok jók-e!Szal kikel fogni azt is!
Hali!Nemtudja valaki hogy müszakin nézik e azt hogy a fejidomba a plexit nem átláccó .Mert nekem le van fújva és most kell majd nemsokára vinnem!?
Az a rezonátor egészen máshogy van hangolva, szóval nem nagyon fog menni. Max ha 4ütemű lenne, akkor nem rontana a teljesítményen.
srácok
ha egy 125ccm-es gépre felrakok egy nagyobb gépre való kipuf dobot akkor mi történhet?
vagy felrakhatom simán és nem lex gond?
Nincs mit!Örülök,hogy segíthettem!