Hi!
Tapasztalatom nincs még velük kapcsolatban de nem sokára én is rendelek! Ha majd megjött neked letudnád fényképezni esetleg, és elküldeni nekem a képeket róla?
Hali!
Nincs valakinek esetleg egy kis tapasztalata a Szatuna céggel kapcsolatba!Mert rendeltem tőlük Plexitet a 89-es tzr emre és aszmonták hogy jó rá bármelyik ami 93-elötti de szerintem a 92-es tzr 125 plexitje már totál más mint a 89-es-é!?men?
Nem reklámnak, de én itt tettem le autóra, meg most Ak-ra gyúrok, és nem drágák: www.csigajogsi.hu
A: 73.700 tanfolyam+vizsgadíjjak ( EÜ nélkül, de az ugye van már a B-s miatt... )
mégse 90
Van nekünk egy Yamaha tzr 125 -ös recsegőnk. Mikor hozzánk került is voltak a karbijával gondok, mivel valami ős tulok volt az elöző gazdája.
A motoron egy Dell"Orto vhsa 32 es karbicsek leledzik.
Ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy milyen fúvókák járnak bele és mennyinek kell lennie az úszószintnek azt nagyon megkköszönném. Esetleg valami leírást vagy bővebb infót hol találok a neten! Eléggé meg vagyok most lőve ezen infók nélkül. Előre is köszi a segítséget!
Én tegnap letudtam a kreszvizsgát, a Hoffer Albert? vagy Vas Gereben? utcában, sokkal normálisabbak mint anno Peztválban. Nem üvöltöztek, nem voltak bunkók, mosolyogtak, mindnekinek sok sikert kívántak, ha meglett gratuláltak...
Petzválban meg nem voltak egészen normálisak az arcok. Még az élő fába is belekötöttek, a vén buzi vizsgáztató megszólt, hogy rövidnadrágba mentem vizsgázni... "Az egyetemre is rövidnadrágba megy?" Nem majd farmer 40fokban...fújhat egy kiló tollat a nemesebbik felembe.
Szép is És füstszínübe mindenestül 9300ft volt!