Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szerencsétlenkedj motor.hu bontanak 1páran DT/TZR-t,de trafo (tzr-é)racsidepo.com 5000Ft elvileg van.Keresgélj
Huu tudok ám irni BOCSI!
Na üdv emberkék
Szal ugye hazahoztam gépet fehérvárrol 5 ropi volt.
Enyit mondtak hogy alaplap+trafó csere megoldja a gondot.OKés nem bponyolult
De nemtom még nem probáltam szerezni alaplapot idáig multkor elég könnyen ment 25 ért találtam is.Javasolták az ebay.com ot de nemsürün találtam cuccot.
Szal jöhetnek a bontok.Aztán kicserélem és végre száguldozhatok aztán eladom és jöhet a ktm lc8 és dakaron indulok nah kicsit elszalat a fantáziám

SZóval remélem egy trafó csere +alaplap,után nem az lesz hogy 50 méterig jó mig el nem égeti a tekercser...............................................
DÉV
nagyon kössz!
de sok szögből ám minden féle képpen
hát így kapásból nemtudok eladót
amint kapok egy fényképezőt(mert a telómba beázott... ), akkor lefényképezem és felteszem.
Jah jók ezek a képek is csak ugy lennék rá kiváncsi, hogy a csavaroknak a helye hol van, meg kb mekkora az egész. Mert a szatunán oldalán lehet rendelni és nemtudom pontosan, hogy melyik típus a megfelelő rá!amugy kössz a segítséget így is
vagy ha tudsz eladót az még jobb lenne
okés megpróbálom lefényképezni és feltenni. addig ha gondolod nézd mega képeimet, van ott is kép ahol látszik. valamelyest lehet ott is látni.
Rabó
nem baj ha ugyan azt küldenéd el mint ami az enyém mert nekem nincs róla kép!
És nemtudom h milyen is való rá pontosan mert az enyém törött
Hali!Keresek 1989-es TZR125-ömhöz fejidomot,plexitet ha valakinek valamelyik van az erősen érdekelne!

Köszi!
nekem is fzr fejidom van rajta meg a km óra is az...300ig van írva, csont olyan mint fateréba...
szóval ugyan azt küldeném el mint a tied
de ez elég furcsa, összetörik valami, akkor egyből FZR-ét teszik rá...nah mind1
Hi!
Köszi szépen!És a pelxiről nemtudnál képet küldeni?Vagy olyan rajzot mutatni róla ahol a méretek alapján van, mert kicsit törött nekem és újat akarok venni! Nekem azt mondák, hogy Fzr fejidom van rajt mert amikor összetörött a fejidom régen akkor azt tettek rá mert nagyon hasonlított hozzá. Én sem vettem észre, hogy az van rajt mert a lámpa más rajt kicsit kidolgozottabb amugy sztem ugyan az minden. Ha képet küldenél ide is tudod küldeni:jimykeee89@freemail.hu
Kösz!Hello!
új dolgokat passzolom hol tudnál, de ha olajtartáj jó használtam, sztem nézz meg pár motorbontót...az a baj nem tudom, hol van leginkább Yamaha cucc. Pedig nekem is 94-es a gépem....
Hali mindenkinek!
Nemtud valaki milyen előrhetéseg adni, hogy hol lehet venni 125-ös, 1994-es Tzr-hez cuccokat?
Mert kellene pár dolog pl:olajtartály, plexi, tükör stb....
Kössz mindenkinek!
Csináltam két másik képet hasonló szögből, amin jobban látszik a különbség
Mitöbb találtam neten egy képet, ami halál pontosan ugyanaz mint az én mocim, csak még mielött rányomták volna azokat a szar matricákat. Ezen is van jó 6-8 centi a kipuff, és a villa alja közt.
Talán japánt lehetne még szerezni

A 88-90 és a 90-92ig gyártott TZRek közt vagy el különbséget találtam még, vagy csak az enyémnak van még valami baja. Nem lehet kitámasztani stabilan, mert egy egérfing, és átborul a másik oldalára. Sőtt, azt is észrevettem, hogyha ráteszem a motoremelőre, akkor kipufogó ráül az emelőre, a régi mocinál meg messzebb volt tőle.
Megnéztem 1-2 képet...

Az első képen a régi tüzéren a hátsó vila, alsó hátsó pontja, és a kipufogó közt vagy vagy 6-8 centi legalább, és feljebb van a hátulja.
Az új gépen meg 3centi ha van és emiatt beleér a kipuff. A rugóstag mait bill22 adott tökéletes, és nem ül le, és ugyanakkora mint, amit rosszat kivettem.
A nagy kérdés, hogy vajon más rugótag való bele, vagy pedig még az első telóm is ül, mert egy idelye szimeringes, és sok olaj könnyezett már el belőle, és azért nem lehet kitámasztani.
Köszönöm szépen.

Magyarul nincs fent valahol?
Sziasztok

Azt szeretném megkérgezni hogy hol találok a neten leirást a 125 TZR-em hez?
nincsen
Szerintem nincs különbség.
Gázmarkolatod van esetleg TZRhez? (Az a fehér műanyag ami a gumimarkolat alatt van, és forog, a kormánycsövön.)
Végül is az érdekelne,hogy a fejidom plexije ugyan az e a 89"-nek mint a 91" esnek?
...nekem is sikerült felboritani nekem nagyon oldalra döl sztenderen,raktam alá 1vékony deszkát....persze megboritottam
Igen.
A felnik 3 küllősek lettek, és elöl nem 16"os hanem 17"es kerék van. Más lényegeset nem vettem észre.

Viszont tegnap este sikerült felborítani a garázsban
Persze mivel nem volt raja kormánysúly...a gázkar műanyagcsöve is szépen összetört, a fékkar végéről a bogyó, és az index. A tükör megúszta, mert fel se volt még szerelve
A rugóstagot akartam feljebb állítani, hogy stabilabban álljon, mert még eléggé lent volt a hátulja, és csak épp hogy ki lehetett támasztani. És állítás közben szépen felborult. Rá kellett volna tenni az emelőre...
Csak azt szeretném tudni,hogy külömbözik-e valamiben a1991-ben gyártott TZR125 meg az 1989 ben gyártott?
Nekem véletlenül akad egy a garázsban