Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó!
ugy hallottam h Te tudsz vertex dugót szerezni 125ösökbe.
télleg igaz ?
tudsz vmi elérhetőséget adni ? msn skype email ?
kösz hy

UHHHUUUUUUU
Ez durva....
Voltam yamahába
Megnézte gyerek nagynehezen elmondtam mi a gond
Azt ilyetszól ha elektronika a hiba akko 110 a gépbe az a szar.
Rohatt jó.
Mostakko nemtom milesz.De majd jövöhéten derül ki mi a gáz
Okés, nem is Téged hibáztatlak
Nem védem tök jogos bekaphatja csak áll a bál és nemdöntötte el indul-e idén.Nevében is 1000bocsi
Király... Azért köszi. De szólhatott volna baszki...
Somarace!Sikerült beszélnem vele ad el nyugodtan(és bocsi)mert bizonytalan az indulás supermotoban(drágaság lett idén...kicsit éhes valaki.....)
CDI? az jólenne ha lehetne venni pár ezerért télleg.Olvastam énis de utánna nézek.
Nemkaptam e-mailt
De igy nemtom,szal hogy nem műxik jóval ár alatt tudnám eladni biztos először megporbálom megcsináltatni rendzsám emg ugye nicsn szal tárgytalan is
De azért jó tudni hogy nektek bontva kellene:D:D:D::DD:
ZSÍR AZ IDŐ JO MOCCOT MINDENKINEK(én meg asszem kerózok)
Nemtudom mert ritkán találkozunk(Pakson dolgozik látástol-mikulásig)majd küldök sms-t neki,telefon nincs nála.
Enger papir nélkül nem érdekel.
Apropó, mi hir a supermotós haverodról? A gumik még itt vannak, azóta már 10-szer el tudtam volna adni őket, a lóvé meg kéne már lassan. Megigértem neki hogy tartogatom, de azért lassan vihetné már...
Üdv.Nem rendszámos a motorja ...engem meg kerekek érdekelnének bontásra megvesszük,kinek mi kell
Devius, már irtam mailt de nem válaszoltál, nem adod el esetleg igy szaron a motorodat? Lehet érdeklene alkatrésznek, feltéve h rendszámos (de asszem az, ugye?). Mondj 1 árat.
Az a powervezérlő , deviusnak a CDI unit kell.

Valahol (talán indexes DT fórumon) árulnak 2-3 ezerért házi tákolsú CDI-ket, szerintem jó lehet. Nincs abban nagy űrtechnika, sima elektromos gyúlytás, és kimegy egy négyszögjel a powervezrélő felé még.
Erre a kisdobozra gondolsz...a TZRrr árul 1et itt a hozzászolása keress vissza [4151] február 27. 13:53
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Behülyülök
Most zet magyarázza meg valaki.
SZóval a recept még mindig ugyanaz nincs szikra
Rámértem tekercs jó van ellenállás.
Alaplapból ki is jön az áram.
Gyujtótrafóhoz viszont már nem jut el.Csak 1 volt
EZt akkor csinálta mikor elégett a tekercs de most nem ez a helyzet
MOndjátok azt hogy nem az a kis fekete doboz csesződött el.
Mert hát mi lehet a gyujtótekercs és a trafó közt?
Mennyibe lesz egy olyan ha beigazolodik a gyanu?Végülis edig csak 40 et költöttem rá azt nemműxik
de sebaj
örök hála srácok
thx csak kiváncsi voltam hogy yó e ez ami benne volt mert akkor iet vexek bele
Én is onnan néztem+rákerestem TZR125+sok tipushoz ezt hozza....nekem is BR8ES vagy 9 van a 250esben
TZR125-be:

NKGból:
BR8ES
BR9ES

Nippon Denso:
W24ESR-U
W27ESR-U

Service manual szerint

Nekem NGK BR8ES van benne, nem próbáltam ki a többit még, szerintem hangya-alkatrésznyi lehet a különbség.
BR9ECM de majd még mond más is okosat.
Sziasztok srácok
lenne egy fontos kérdésem
nemtuggyátok mien gyertya kell TZR125-be?
mármint melyik alegjobb bele
mert az enyémben most egy NGK B9ES gyertya volt de ugynézki xar xóval csere......csak aztnemtom melyik lenne bele a legjobb mert lehet hogy nem is ez a gyertya kéne bele xart meg nem akarok bele rakni
Motul transoil 2T(10W30-vagy 10W-40)de van a repsolnak is.
Hali!Nekem 89-es tzr em van és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen olajat használjak a váltóba?
Megnyugtató:
Most kimentem modnom aksite megnézem ,hát igy félév után kiderül hogy csont száraz lehet hogy zeért nem tudtam feltölteni
Amugy meg rámértem és a gyujtótekercsből kijön az áram,szal nemtom mi következik ezután
Üdv.Hát ahogy a yamahát ismerem 20e körül szerintem......
Szevasztok nemtom megismertek e még:D
De hát ugye nem tudom még megosztani veletek az élményt mivel még mindig nemjó a mocc
Kedden viszem yamahába.
Szerintetek mennyibe van egy ilyen átvizsgálás ,hogy mrét ég szénné az 4edik tekercs is a mocimba?
Üdvvv
namivan srácok? sehol senki? motorozik mindenki ebbe na fasza időben? én ma kaptam elő a motort, pár új matrica, lemostam stb...mingyárt kimegyek jogsi nélkül egy körre, hátha elkapnak azt baszhatom