Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy mindenkinek!Ide is beírom a problémámat!kb.7ezres fordulat után rángat és torpan a moci nem pörög ki folyamatosan ahogy kellene!Már TZRrr-rel beszéltük ezt ő a powerre gyanakszik!Még nem szedtem szét ugyhogy nem tudom,hogy mi újság?De mitől lehet ez?Ha a két furat takarja egymást akkor,mi lehet a baj?Nem hinném,hogy karbi baja lenne mert 6-7ezerig semmi gond normálisan húz!Gyújtás ráadás után a tesztet megcsinálja de,hogy menet közbe mi a kínja nem tom!
Ötlet,tanács valami?! Help!
A blokk mind1ikhez majdnem uaz...én se találtam TDR125ét
Ja...a TZR-é az még a DT-hez jó. (Vagy fordítva kinek milyen gépe van. )
Még pénzért se láttam TDR-hez
Valaki nemtud TDR125 service manualt(TZR-é nem jó )barátom motorjához kellene.
Kanyarban spiceljen a lábfej, mert még leér a tyúkszemed Na jóóóó legyen...tekintve, hogy ez banditon nem fordul elő, elnézzük ezt a kis hibát.
(Miért vagyok ma ilyen tetü )
Küldtem mail-t!
Ha a lábfejedel taposod a lábtartót akkor kanyarokban sokkal jobban lehet kontrolálni a gépet (motorozás mesterfokon)! Igaz nem kanyar volt, na mindegy! Ne az én lábamat nézd hanem a mocit.....
És hol a lábad baszki...
Kiállítási díszcsajok szokták a cipő orrát a lábtartóra tenni, mert a magassarkúval nem tudják a sarkukat a odatenni.
Miééé? Az én vagyok, baszki....
Ki kéne nézni holnap...
A 4. képen lévő arc még sosem ült motoron?
Hungexpo-n és vasárnapig tart.
nah wazz én melóztam egéx héten totál levagyok maravda
hunvan ez a kiállitás és meddig van?
Pár kép a kiállításról:
Én a szelet is nagyon gyülölöm ha nemesik holnap vagy börze vagy crossozás (csak sokat eset és szar a pálya )
a szélre szarok, csak az eső ne essen!
Igen de esöt+szelet is (www.idojaras.hu szerint)
Jövő hétre +20 fokot jósolnak az okosok...legyen igazuk
Mert magyarországon csak kevesen dolgoznak
( Ez sajon igaz )
Magyarország más mint a többi ország, itt hétköznap délelött érnek ár az emberek...
Én nem is értem miért nincs nyitva szombat/vasárnap motoros bolt is...erröl pont tegnap dumáltunk haverommal.....(szerintem nemkevés bevételtöl esnek el )
A bót sezlonyban még vasárnap is nyitva van 9-13ig...akinek van pénze biciklire, az hétköznap dolgozik, ha drága biciklire is van pénze, akkor valószínűleg szombaton is dolgozik, ezért hozzánk kénytleen bejönni, mert csak mi vangyunk nyitva, hogy nálunk költse el a hétköznapokon összegürizett pénzét. Szombat vasárnap akkora a forgalom, mint egész héten néha...

Nemeg hétköznap egyetemen vok(elvileg ), ezért jó is nekem a hétvégi meló.

Lehet nekem is ki kéne nézni erre a motorkiállításra. Az az érzésem, hogy az elkövetkezendő hetekben minden motoros ismerősöm meg fogja kérdezni, hogy voltam-e.
Ilyen az élet, ha balesetet szenvedek már biztos vagyok benne hoggy nem én leszek a hibás, és ez ellen nem igazán tudok védekezni, max ha elöbb észreveszem és arréb megyek pár métert gyorsan, már sokszor segített
Szombaton dolgozni sztahanovista
De ez kb. 30km-en történt...
Holnap felveszem a bukót a kocsiban ha munkába indulok!
Ugyhogy csak hátha beindul az élet itt is..(máshol már balhé is van.....)amugy én annyi hülyét látok közlekedni hogy 1napig csak mesélném