Hy mindenkinek!Ide is beírom a problémámat!kb.7ezres fordulat után rángat és torpan a moci nem pörög ki folyamatosan ahogy kellene!Már TZRrr-rel beszéltük ezt ő a powerre gyanakszik!Még nem szedtem szét ugyhogy nem tudom,hogy mi újság?De mitől lehet ez?Ha a két furat takarja egymást akkor,mi lehet a baj?Nem hinném,hogy karbi baja lenne mert 6-7ezerig semmi gond normálisan húz!Gyújtás ráadás után a tesztet megcsinálja de,hogy menet közbe mi a kínja nem tom!
Ötlet,tanács valami?! Help!
Kanyarban spiceljen a lábfej, mert még leér a tyúkszemed Na jóóóó legyen...tekintve, hogy ez banditon nem fordul elő, elnézzük ezt a kis hibát.
(Miért vagyok ma ilyen tetü )
Ha a lábfejedel taposod a lábtartót akkor kanyarokban sokkal jobban lehet kontrolálni a gépet (motorozás mesterfokon)! Igaz nem kanyar volt, na mindegy! Ne az én lábamat nézd hanem a mocit.....
Én nem is értem miért nincs nyitva szombat/vasárnap motoros bolt is...erröl pont tegnap dumáltunk haverommal.....(szerintem nemkevés bevételtöl esnek el )
A bót sezlonyban még vasárnap is nyitva van 9-13ig...akinek van pénze biciklire, az hétköznap dolgozik, ha drága biciklire is van pénze, akkor valószínűleg szombaton is dolgozik, ezért hozzánk kénytleen bejönni, mert csak mi vangyunk nyitva, hogy nálunk költse el a hétköznapokon összegürizett pénzét. Szombat vasárnap akkora a forgalom, mint egész héten néha...
Nemeg hétköznap egyetemen vok(elvileg ), ezért jó is nekem a hétvégi meló.
Lehet nekem is ki kéne nézni erre a motorkiállításra. Az az érzésem, hogy az elkövetkezendő hetekben minden motoros ismerősöm meg fogja kérdezni, hogy voltam-e.
Ilyen az élet, ha balesetet szenvedek már biztos vagyok benne hoggy nem én leszek a hibás, és ez ellen nem igazán tudok védekezni, max ha elöbb észreveszem és arréb megyek pár métert gyorsan, már sokszor segített
Ötlet,tanács valami?! Help!