sziasztok
nem tudja valaki hogy kell szétszedni a tzr-eken a kilóméteróra házát ? mert behalt a mutatóm és meg akarom nézni , hogy segíthetek e rajta , csak nem tudom hogy kell szétszedni a házát
kössz szépen előre is
Kicsit nem ide tartozik
De nem vágjtok hogy ha van pl egy 96 os motor és oda van irva hogy rendszámozható akkor mik kellenek hozzá?
Valahol olvastam itt a forumoin de már nemvágom hol.
Nemám az lezs veszek egyet aztmondja faszi h lelehet nerdszámozni azt kiderül hiányzik valami
Hát jah azlesz haljátok.Ha benyögi 110 akko szépen keresek valamit,biztos nemteccik majd neki mert ugye azon nem tud lehuzni.
Csak lenne má hét közepe ésakkor okosabblennék..
ÁÁÁ bazzeg, hagyjál már ilyenekkel. 110ezer egy kúrva CDI-ért
Mérted már szkóppal?
Hol laksz? Ha elhozod, fél órán belül kimérem neked, hogy a CDI a szar.
110ezret kérni egy gyúltásjeladóért képtelenség! Felejtsd el őket.
Majosházi bontóban 3500HUF a bontott CDI. De nincs se DT-hez, se TZR-hez, se TDR-hez. Hívd fel az összes létezbontót, hátha van vkinek, tegyél fel netre egy hirdetést, hogy CDI-t keresel.
Szerintem előbb utóbb max 10ért kapsz egyet valahol.
nem tudja valaki hogy kell szétszedni a tzr-eken a kilóméteróra házát ? mert behalt a mutatóm és meg akarom nézni , hogy segíthetek e rajta , csak nem tudom hogy kell szétszedni a házát
kössz szépen előre is
Végülis közel is van Érden.
Csak hogy hű maradjak a túrához
De nem vágjtok hogy ha van pl egy 96 os motor és oda van irva hogy rendszámozható akkor mik kellenek hozzá?
Valahol olvastam itt a forumoin de már nemvágom hol.
Nemám az lezs veszek egyet aztmondja faszi h lelehet nerdszámozni azt kiderül hiányzik valami
Ha így elkapnak egy 650 essel jogsi nélkül akkor mivan:
Még nemvok 18 és A1 em van.
Lekell szálnom és toljam haza?:D:D:D:
Csak lenne má hét közepe ésakkor okosabblennék..
Mérted már szkóppal?
Hol laksz? Ha elhozod, fél órán belül kimérem neked, hogy a CDI a szar.
110ezret kérni egy gyúltásjeladóért képtelenség! Felejtsd el őket.
Majosházi bontóban 3500HUF a bontott CDI. De nincs se DT-hez, se TZR-hez, se TDR-hez. Hívd fel az összes létezbontót, hátha van vkinek, tegyél fel netre egy hirdetést, hogy CDI-t keresel.
Szerintem előbb utóbb max 10ért kapsz egyet valahol.
lábtartó még akad......de konzol nemsok....
azééé köxi
a lényeg hogy egyben legyen és ne essen öxe
sürgös lenne
nemtom hogyfogják majd birni a tempót a crossos arcok:D