Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Van valaki akinek 1991-es Yamaha tzr-e van?
Nincs mit.Ne irogas hivd fel elöbb!számoldmeg hánytekercses max kérj képet rola.
Kösz a linket Chevy
Asszem írok a gyereknek.
Amugy az kell amin van a az a 10 vagy nemtom hány kistekercs meg egy nagy.
jövőhét pénteken megyek én a kresz vizsgára.....felénk is unalmasak voltak az órák enyhén szólva
Asszem összesen 17órát kell vezetni aból ha jóltudom 7 a rutin!
Devius!alkatrész http://www.hasznaltmotorok.hu/alkatreszhirdetes/2133
Miért jársz be otthon nemtudsz aludni .....
El se vesztem...
Most csinálom a jogsit...nagyon kellett erőlködnöm, hogy el ne aludjak az első kressz órán.
Hány óra a rutin, és a forgalmi vezetés?
devius!az alaplap az mit jelent,állorész tekercsek?
Csákó
Hát ha nem nagy gond lécci kérdezz már rá,télleg gyanús ez az egész..............
Devius!Nézdmeg a használtmotorok.hu alkatrész TDR/TZR/DT beirod valamelyiket és van jópár db..
Na elökerültél fogvatartottak a robotok ...árakrol:yamahában yz-hez (90évj....)1pár telovédö müanyag majdnem 50eFt (persze nemkértem
Vazze motor.hu beirod tzr kidob 1csomot végignézed van amit bontanak....
ööö megkérdezzem neked yamaha harmatinál?
Szerintem tégen át akarnak baszni, hogy 100 rugó egy alaplap 20-30ból meg kell legyen a gyári is.
Ez amúgy melyik kütyü? nem a CDI, nem a powervezérlő. Jeladóblokkban amin a tekercsek vannak?
Na akkor van egy hetem hogy találjak egy alaplapot.
Most megin nemtom de asszem jó bele a tzr és is.Nemlátott valaki egy alaplapot véletlenül gondolom nem de azé megkérdeztem
üdvvvv
Nah ez király
Megkaptam a várvva várt hírt a YAMAHÁTÓL.
Ez állt benne
A szerelőnk kideritette hogy a gyujtás alaplap a hibás(itt már vagdaltam az ereim)
Aztán folytatódott hogy 70-100 körül van az új.Megfordult a fejemben hogy mindjárt 7 et is rendelek hátha kell nektek is egy
Na komolyra forditva a szót,most ha veszek egy alaplapot 30 körül megin ,és berakják azt megin elromlik akkor azért ki vállal felelősséget?
Mert azt megértem hogy bontott áruér nem válalnak,de azért válaljanak ha nem az áru a hibás hanem valami tönkreteszi ,nemigaz?
Nah és lenne még egy kér(d)és!

Mi a teendő abban a helyzetben, hogy ha pár napig nem használom akkor csak tolásra indul be
de viszont ha leállítom és rá 1-2 órára ismét beindítom akkor is csak 3-4. rúgásra indul be!

Előre is köszi!
Hello!

Hol találtok "91-es 125-ös TZR-hez váltókart?
Felborultam és meghajlott....
lehetőleg pest közelben vmi bontó vagy ha valakinek lenne megköszönném!
Előre is köszi!;)
Hali! Ha valakit esetleg érdekelne van pár eladó cuccom TZR125 89"-es masinához!
-Deltabox váz (papír nélkül)
-Komplett kábelezés dobozokkal,trafóval mindennel
-jobb,ball farokidom
-kipufogó
-tank
-powerszelep vezérlő
-elsőlámpatartó(burkolat nélküli TZR-hez)
-első féknyereg+fékcső
-hátsó fékdob
-hüttő
-olaj és víztartály
-oldalsztender
-első hátsó felni
Kibaszott drága, ennyiért már tuti kis rendszámos mocit lehet venni, amire meg fel lehet dobni a csajodat is
mivan srácok itt megált az élet?
Véleményem szerint nem(nekem biztos)125/50et ha vennék is max 200e-ig.......
A motor.hu beirod tzr kidob jópárat amit bontásra hirdetik.
hello! szerintetek megéri eza motor
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=59429
Hát semmi csak hátha van valakinek gyujtása ha azlesz a gond vagy járt e már így valaki.