Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekekm mindekettőn egyben volt/van. macskaNSRen is gey külön darab.
De lehet, hogy újdobozos tüzérje van és azon külön darab.
Te azért jössz fel ide tzr hogy fikázz?mond meg nekem mi a véleményed az emberi fajról mint kívülálló.
Én meg ugyemléxem csavarozhazó az 1külön darab.....
neked meg EKE, kisköcsög...
sajnálom hogy itt kértem tanácsot vagy segítséget tévedés volt mert itt egyes emberek nagyon el vannak szálva maguktól.
nagyon májer vagy tzr. te annyira paraszt vagy hogy az oviban is kapa volt a jeled.
De az nincs külön. Az oldalidomról lógnak be a karok, és az van összefogatva egy szegeccsel asszem.
dobj fel pár képet!
Sziasztok
Tegnap végre megvettem én is a TZR-emet
nagyon húz a vas iszonyatos
Ami elöl összefogja a két oldalidomot arra gondol(henger elött)
Ekeidomra gondolhatott, de TZR125nek (ha a duplakerek/kockalámpásra gondolt) nincs külön ekeidomja, hanem a két oldalidom alkotja azt is.
Ez motor baszki, nem traktor! Ekét
Sziasztok!Segítségeteket kérem 91 es 125 höz keresek ekét aki esetleg tud kérem jelezzen.törött de javítható is érdekel. dodi 06-209156562 vagy dodimanta@freemail.hu köszi
Itt a TZR125 service manualja:
http://www.xc-bikes.atw.hu/TZR...

Az alján vannak kapcsolási rejzok az összes típushoz.
A power, ha jól értelmezem a rajzokat benne sincs a kapcsolási rajzokon mint elektromos valami.

A CDIből kijön egy kábelen egy négyszögjel, ami a fordulatszám. Az elmegy a powervezérlőhöz.
A powervezérlő kap még egy testet, és egy +12V-ot, ha rajta van a gyúltás a gépen. Majd a powerszervóból kijön egy 4es csatlakozó, és egy 1es. Mindegyik a powervezérlőhöz megy. A 4es csatiból 2 a szervó CD motorját hajtja, a másik kettő a helyzetellenörző potméter két sarka. az egyszál lógó kábel pedig a poti középső szabályzott kivezetése.

Tehát a lényeg:
A powervezérlő össze van kötve egy 4es, és egy egyes csatival a szervóhoz.
A powervezérlő kap egy testet, egy +12V-ot gyúlytáskapcsolón keresztül.
A powervezérlő össze van kötve egy vezetékkel a CDI-vel.
Nemhiszem de bármi elöfordulhat.
Jöttök a motor kiállításra Mi csütörtökön megyünk
Itt nézd http://tzr125.free.fr/ de majd a szayerg tudmég...
itt a kapcsolási rajz!
Kapcsolási rajzot majd mutatnak chevyék, ők tudják h hol található! Kell hozzá még egy power vezérlő elektronika, nekem van egy zsír új eladó ha érdekel.
sziasztok ...
kis segítség kellene ...
van egy komplett tzr blokk powerrel , ezt szeretném beépíteni egy cross vázba ...
mi kell még ahhoz hogy működjön a dolog ...???
(ilyenekre gondolok , hogy gyujtásbox, stb...)
ill. , hol találok kapcsolási rajzot ehhez a tipushoz ??
segítségeteket előre is köszönöm ...
A régi gépekből a gyorsaságikat csípem, enduróból inkább az újabbakat
Hy all mi ez a nagy punnyadás???Mindenki motorozik v mi a f.sz?
vdani666 ez neked valo ....DT250sajna nincs kép de a te izlésed http://www.apronet.com/motor/l...
Ha szét tudod szedni, akkor csak a számlapot cseréld le. Nyomtatsz egy másikat, és beragasztod vagy csak beleilleszted a másik elé, vagy kicseréled vele stb.
Itt is tegnap+ma pihennek a köcsögök