Hali!Lenne egy két kérdésem.Nekem van egy 89-es TZR125-öm és teljesen felujítottam viszont most rakom össze és elhomályosult pár dolog a szétszedése óta pl:az olajtartály tetejején van egy kis csöcs amire cső megy na most az egy szellöző vagy az megy valahova máshova is?Meg a karbi oldalán van szintén egy csöcs ami nemtom hova megy(erről csináltam képet)!
gratulálok szayerg!
egyébként annak idején énis nézegettem ezt a piors vadállatot, demivel rendszám nélküli, így nem bajlódtam vele, pedig szép.
Grat neked is!
tudom azt megtaláltam csak annak is van valamien hibája
találtam még egy titánium kipufogit is tzr-re de annak meg nincsen feltüntetve ár és nem válaszoltak még a levelemre
nembay mostmég ugyis pihen kicsit
képek még nincsenek róla
majd valamikor csinálszok olyatis
nemtuggyátok holo kaphatnék kipufit a vasamhoz? mert ami most rajta van az törött és lekéne cserélnem me igy eléggé crossmotor hangja van
Pénteken próbáltam
Ezuttal még addig sem jutottam el mint korábban. A portás elküldött, hogy ma technikai okok miatt zárva vannak.
Holnap ismét megpróbálom.
"Sziasztok!Segítségeteket kérem 91 es 125 höz keresek ekét ........."
Bazdmeg, nem írta, hogy milyen motorra kell neki...lehet, hogy tényleg egy 125-ös kistraktorra keresi
Egyéb:
Észrevettétek, hogy a "Már nem körözik..." hozzászólásom óta nem lehet több emotikont(vigyorgó stb fejeket) egymás után írni csak szóközzel különben nem jelenik meg?
Ezt hagyd már abba légyszives, ez nem az a topic!
És jó volna ha meghatároznád a motorod pontos típusát, amikor segítséget kérsz, és neagyisten felteszel róla(vagy egy ugyanolyan motorról) egy képet, és benyilazod rajta, hogy mi kéne, ha nem egyértelmű.
és ez a kis doboz a blokkon van , vagy a vázon ?