Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!! Én hondás vok de remélem ez nem zavar senkit sem. Egy kérdésem lenne : tud valaki olyan megoldást hogy a 125 - ös mocim milométerlapját le akarom cserélni valami kismotoréra , hogy 50 -esnek hasson . Szóval hol lehetne ilyet beszerezni. Thx a válaszokat elöre is . PÁPÁPÁ
Ma reggel célbavettem az okmányirodát átírási szándékkal. Nem körözik, foirgalomban van, van biztosítás, van forgalmi, van törzskönyv, minden csekk befizetve. Semmi sem tehet keresztbe...
Az ajtón belépve közlik vele, hogy technikai okok miatt zárva vannak ma. Hát ez már az utólsó csepp volt
Én még életembe nem szidtam így üvöltve embernek a qrva anyját. Rohadtul elfogyott már belőlem minden emberség, és türelem ezekhez a szartapasztókhoz.
Ez csak egy segédeszköz hogy alacsony fordulaton is nyomatékosabb legyen a gép, nem ettől lesz erősebb.
Kösz szépen a választ én is erre tippeltem csak azt hittem lehet vele valahogy kicsit csalni hogy jobban menjen!
TZR125:
Leveszed a fedelet a henger bal oldalán a szelep végéről, ahová bemegy a két bowden. Ott van egy tárcsa, amit a bowdenek forgatnak. Azon a tácsán van egy kar felfelé, amin van egy asszem 4es furat, és mögötte a "falon" is van egy furat. Ráadod a gúlytást, és csinál egy powertesztet, majd megáll nyitott állapotban a szelep. Ilyenkor a két furat egymás felett kell hogy álljon. Ha nem így van, akkor tekergesd a bowdeneket úgy, hogy felette álljon.
Hali!Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan kell beállítani a powert hogy maxon menyjen a motor!
Valami képet vagy ilyesmit!

Köszi!
Várom az ösztöndíjjat Addig befizetem a biztosítást, és spórolok telóra meg jogsira...
akkor mostmár minden ok. hol tart a felújítás? Hátsó teló?
Dehogy írták át Az még egy péntek reggeli kör lessz itt a lőrinci okcsányban...
És gondolom soronkivül(persze ingyen)átirták
Úgy történt az eset. hogy:

Ma reggel 9re bementem az érdi okmányirodába, elmondtam mivan, megkérdezi a rndszámot az eligazító. mondom neki "UBG-002" Erre: "Jéééézusom, már megint ez a rendszám????!!!!!!"
Odagyűlik az okmányiroda dolgozóinak népe, és elkezdődik a kupaktanács. Kiderül, hogy ők már január 31én elfaxolták a rendőrségre a körözés visszavonását, és azóta még elfaxolták legalább 5ször, amikor baszogattam őket! Na jó, akkor adjanak nekem egy papírt a kezembe, amit most szépen manuális úton(nem faxolva) átviszek a rendőrségre, és kinyírok valakit.
Már az okmányirodában teljesen fel voltak háborodva, hogy mi megy a rendőrségen, a telefonba össze vissza beszéltek... pl.: "3 hét szabadságot vett ki az XY" hát basszák meg, érdekel az engem...
Átmentem a papírral a rendőrségre, és sikerült kierőszakolni, hogy megmozduljon a szartapasztó népség.
Biztos a robotjai lecsapták elájult és most képzelödik ...szayerg ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!
hogy létezik
Hazudsz ...nem mondod ne szivas
Már késő...
Sokat gondolkoztam, hogy mi a szart írjak, ha végre bekövetkezik ez a pillanat:
Már nem körözik (bocsi )
Szayerg!!Vidd vissza azt a zürös gyerekmotort megint elökerült ez http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Ne aggódj én is gépészmérnök hallgató vagyok, és a TO(tan oszt) nálunk is így működik. Ordítozni kell, meg vergődni! mással nem érsz el eredményt. Nekem tavaly 3 olyan tárgyam volt felvéve, amit még nem is indítottak, és mikor akartam kihuzatni, akkor csak röhögött a qrva a pult mögött, és lófaxt sem csinált. erre kihuztam az indexból jó vastag fekete tollal, erre még ő volt megsértődve, hogy kifestőnek használom az indexet...
Nem gondoltam volna hogy ekkora derbi lesz! Minden a müncheni meccsen fog eldőlni, a Bayernnek győznie kell, a Realnak elég az X! Jó meccs lesz...
hát a Madrid is jól játszott meg Mi is...nagyon nagy meccs lesz a Müncheni is az biztos, mert Ti nem lehettek nyugodtak, nekünk mególt kell rúgni...jólesz!
Mert azt is leszarják...
De holnap reggel 8-9 körül bemegyek, először az okmányirodára, a rendszámmal, meg minden papírral. Kérek egy másolatot a február 2-ai papírról, amit a rendőrségre faxoltak. Aztuán átmászok vele a rendőrségre, és dugják fel maguknak a rendszámot élével, aztán töröljék ki a seggüket a píprral, és vegyék le a körözési listáról a rendszámot.
Üdv. nehagyd magadat szivatni én megkerdezném a rendörségtöl ,ha már nem a tied a motor(mert ugye azt mondták) de megvan a rendszám miért nem értesitik/hivják be a régi tulajt
Na...új info. álammigazgatás hivatali ügyintézés nem tarthat tovább 1 hónapnál, az a határidelye.
Levelet kell írni, ajánlva feladni, és akkor lealább nyoma marad, hogy a rendőrésg baszik elintézni a dolgot. Holnap persze nem tudok bemenni, mert meló 10-6ig
A végén kibaszom a motort a kukába, mert a drága felelős tetüláda nem hajlandó átnyálazni az okmányirodától érkezett papírokat.
Megpróbálok lezsírozni a főnökkel valamit, hogy el tudjam intézni a dolgot.
Kevesebb mint 1 óra és kezdődik a rangadó!!! Popcorn, kóla bekészítve....Hala Madrid
Szerintem itt a hivatali ügyintézés(az ott dolgozok nemtörödése,beleszarása,mutogatása egymásra)lesz a gond.Kicsit(nagyon)határozottab fellépés kellene velük szemben,tudod itt is a birka magyar esete forog fent.Hagyjuk/várjuk hogy történjenek a dolgok maguktol,ez már nagyon idegtépö lenne a számomra Én kiváncsi leszek mi lesz ebböl ahogy a magyar bürokráciát ismerem semmi jó
hát én ezt már nem bírnám! mikor is vetted a mocit? - jövő hét és március!!! Én már szétbasztam volna a tulaj fejét, nem érdekelne hogy már rendezte, mert akkor van rendezve amikor a neveden van a gép.