Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az az igazság,hogy fogalmam sincs valójában mennyit ér viszont nekem csak a helyet foglalja majd akit érdekel mond rá egy ajánlatot.
Egy fillérem sincs , de kívácsiságból kb. mennyiért adod, ha nem titok?
Hali!Van egy eladó yamaha TZR125-89-es kiadásu vázam,papír nincs hozzá ha valakinek kell olcsón odadom!
És akkor az enyém akciósan 250e.................
Részemröl tetszik de rendszámnélkül gáz +ennyiért 250ccm veszek............
nem akarok beleszólni, de ez rendszám nélküli. Az én mocim 350 - ért rendszámos. Szerinted nem ér ennyit a különbség ?
hop szoval szerintetek megéri eza moci http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=55772
szerintetek megéri eza moci http://www.motor.hu/motor_slist.jsp?page=1&refresh=1&q=&p=&so rder=yamaha+tzr-r&x=0&y=0 ?
Ha nemvolt tekergetve vagy nemkerült kosz a rendszerbe megbizható.Ott szokott gond lenni ha leveszik a deklit,(pl:kuplungjavitásnál)és visszarakásnál nemjol áll az olajpumpának a fogaskereke és eltörik/reped ...
Hali!Nekem van egy 1989-es TZR 125-öm és a véleményetekre lennék kiváncsi hogy szerintetek ilyen korba még meglehet bízni a motornak a külön olajzásában?Nekem már egyszer besült a moci nemtudom hogy az miatt-e mert az olajat nyomja csak nmetudom hogy hoszútávon megbízható -e?
De úgy képzeld el hogy mindenki 100fölött közlekedik rajta, úgy poroznak mint az állat.
Frankó! Egy Lancer Evo-val jót lehetne csapatni rajta
ezen rendes kamionok közlekednek(berobbantott alagutat helyettesít)
Ez egy főút
A legjobb amögött menni aminek ilyen forgó izé van a hátulján, amin sok kis hosszú "nyárs" van
Traktorba bele lehet kapaszkodni, vagy csak menni mögötte , van aki még direkt segít, de van aki még rá is húzza a kormányt, meg dudál
Nem férsz el?
De már jolenne ha eltolnátok a biciglit (nemis kell nektek motor )
Azér én dijazom az autópályán/főuton a bicikliseket....
Csatlakozom! Ha ennyit képes vagy tekeni, tényleg tökös gyerek lehetsz!
Délig leérek veszprémbe, és még sötétedés elött otthon leszek(nyáron)
Ügyesvagy de a biciglis szenvedélyed elött le a kalappal...
Nem lehet?
Autópályán meg autóúton is milliószor mentem már
Nem nagy gebasz lemenni veszprémbe, bár én nem mennék, mert 7es főúton nem lehet cangázni, és csak kerülőutákon lehet menni...
Pl.: Balaton körbebiciklizás kb. 260km és simán 1 nap alatt lezúzható