Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam a boncterembe egy kis véleményt a TZR125-ről, hamár a második ilyen csotrogányom van, és mindkét típusához szerencsém volt. Majd valamikor megjelenik remélem...
Biztosan elmentek neki otthonrol.... még motorral is sok az.........
Ahogy te képzeled, nem most kezdtem
És abban mi a poén
Most nézem vazze! Szó szerint gondolta a "letekernék"-et?
Vazze leadsz 1pár kilot mire leérsz
Veszprém megye. De ha Hringen verseny van megyek Pest felé
Merrefelé lax?
Mert én inkább letekernék a dugóért mint posta, persze nem most
Ok, majd szólj.
Ok, köszi, szerintem ez fog érdekelni:D
Akkor gy.k. még egyszer:
dugattyú+gyűrűk+csapszeg+2db zégergyűrű komplett 19000Ft, Vertex vagy Prox gyártmány.
gyűrűk, csapszeg?
Nem rossz a Prox sem, és a Vertex sem. A Prox japán, a Vertex olasz. Ára mindkettőnek 19000.-
Van 1 német oldal ahol lehet venni kipuffdobot TZR-re! Asszem 15ezerbe volt az olcsóbb, a drágább az arrow volt, de annak nem tom az árát...
Af1 sintesi replica, biztos jó a prox? az mennyi?
DE igen, sztinte mindenhez tudok, vagy van raktáron nekem... Milyen Apriliához kellene? RS125 be 19000.- a komplett szett (Prox,Vertex)
Jah tudok még: Wiseco 27000, Vertex 26000.- De Prox is jóóó
Prox van 22900.-ért, sztem 250-esre nem igen kapsz ennyiért sehol
nagyon köszi mind2őtöknek...nemtudom mi lesz az a baj polírt próbáltam de....sajna van 1-2 mély karc és azt baszhatom. azért is gondoltam a carbonra, mert az azért elég vastagsztem(bár még nem is láttam ) hogy "elfedje" az ütött részeket. hát másnem faterrla közösbe megvesszük azt ő is megcsinálja az övére... majd kiderül, mindenestre köszi mégegyszer!
Apriliához nem tudsz?
Nincs mit, senkinek se kívánom, hogy úgy be..opja egy motorral mint én...amúgy tudtál róla, hogy nincs forgalomban, mert akkor naggggyon megérte.
Borítsd le egyetlen réteg karbonszövettel, ha májerkodni akarsz.
1 négyzetméter karbon kb 6000-6500HUF 1kg epoxigyanta 3rongy körül van.(mindenütt ezek a legkisebb kiszerelések) Neked kell egy ötödnégyzetméter karbon, és max 100gramm gyanta. A többi megmarad neked még játszani, ha akarsz még valami karbonszart a gépre...
Ha a tompitorészére(gondolom chromozott)gondolsz az karcos az szarügy esetleg polir,a többirész festhető...a matrica csak höállo ami elég huzos árban...vaterán van(volt..)kipuff...
srácok lenne egy kérdésem...az a bajon hogy a kipuffomat szétkellett szedni mert ugye ami benne tartottaa szigetelő anyagot az eltört és megkellett heggeszteni, namost van rajta 1-2 horzsolás, ütődés stb még az előző tulajtól. Most vagy egy másik csövet szerzek rá, mert ezt krómozni nem lenne jó(ugye nagyon látszana rajta az a pár dolog...), vagy esetleg lehet rátenni valami karbonmatricát vagy valami ilyesmit?
előre is kösz!
Hétvégéig beakcioztam a TZR-t (mert találtam 1 nekemkell motort ....)