Írtam a boncterembe egy kis véleményt a TZR125-ről, hamár a második ilyen csotrogányom van, és mindkét típusához szerencsém volt. Majd valamikor megjelenik remélem...
nagyon köszi mind2őtöknek...nemtudom mi lesz az a baj polírt próbáltam de....sajna van 1-2 mély karc és azt baszhatom. azért is gondoltam a carbonra, mert az azért elég vastagsztem(bár még nem is láttam ) hogy "elfedje" az ütött részeket. hát másnem faterrla közösbe megvesszük azt ő is megcsinálja az övére... majd kiderül, mindenestre köszi mégegyszer!
Borítsd le egyetlen réteg karbonszövettel, ha májerkodni akarsz.
1 négyzetméter karbon kb 6000-6500HUF 1kg epoxigyanta 3rongy körül van.(mindenütt ezek a legkisebb kiszerelések) Neked kell egy ötödnégyzetméter karbon, és max 100gramm gyanta. A többi megmarad neked még játszani, ha akarsz még valami karbonszart a gépre...
Ha a tompitorészére(gondolom chromozott)gondolsz az karcos az szarügy esetleg polir,a többirész festhető...a matrica csak höállo ami elég huzos árban...vaterán van(volt..)kipuff...
srácok lenne egy kérdésem...az a bajon hogy a kipuffomat szétkellett szedni mert ugye ami benne tartottaa szigetelő anyagot az eltört és megkellett heggeszteni, namost van rajta 1-2 horzsolás, ütődés stb még az előző tulajtól. Most vagy egy másik csövet szerzek rá, mert ezt krómozni nem lenne jó(ugye nagyon látszana rajta az a pár dolog...), vagy esetleg lehet rátenni valami karbonmatricát vagy valami ilyesmit?
előre is kösz!
Mert én inkább letekernék a dugóért mint posta, persze nem most
dugattyú+gyűrűk+csapszeg+2db zégergyűrű komplett 19000Ft, Vertex vagy Prox gyártmány.
1 négyzetméter karbon kb 6000-6500HUF 1kg epoxigyanta 3rongy körül van.(mindenütt ezek a legkisebb kiszerelések) Neked kell egy ötödnégyzetméter karbon, és max 100gramm gyanta. A többi megmarad neked még játszani, ha akarsz még valami karbonszart a gépre...
előre is kösz!