Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de dugólelöhelyre ugyis lekell mennem amugy márkája (prox,wiseco....)
YZ250 dugó nálam 22900.- (komplett, gyűrűk, zéger+csapszeg)
Csak a TZR nem gyári de az YZ az bontatlan(majd most kap dugot)aTDR az99%ban gyári
jaja, jók is azok. Meg legalább tudod h egyben van
Nekem csak belpiacosak vannak ugy igazi japán
Nekem az hogy szépen párhuzamosan...stb nemtetszik(többvolt rajta csak mosásnál+perecnél kopott
Japán belpiacos a géped? (a piros eloxált telószár miatt, azokon van ilyen)
Bazzeg, látom a matricaszettet rányaltad a gépre! Izlésesen, ahogy esik úgy ragad?
(amúgy olyanom is van 1500/szett )
Nemvolt vészes összesen 7820Ft fizettem(ha kell valami jelzem)...felraktam
Oks, örülök hogy megvan! Remélem tetszik, sajnálom h drága volt a posta Ezért kérdeztem h nem e kell még valami mellé
Na megvan kifizettem a többi már a postáson mulik,köszi és még1x bocsi....
Bementem a postára ott van,értesitöt nemhagytak...miért?de mivel semmi papir nemvolt nálam ezért mehetek vissza(hirtelen felindulásbol elmentem papirjaim itthon maradtak )most megyek vissza,ne haragudj tényleg nemkaptam értesitöt 1000bocsi........
Király... Én már érdeklődtem, pénteken tutira elment Ajkáról
Szia.Nemjött meg mindennap 2x nézem a postaládát nincs-e értesitö....ez a kivállo Magyar posta de fogom és bemegyek megkérdezem mi a fasz van ...
Chevy, odaért már a cucc? Utánanéztem, időgarantált csomagként lett feladva, elvileg hétfőn oda kellett volna érnie...
Még egyszer köszi hogy rám is pazaroltál 1 lekérdezést!
Ma már meg sem nézem, hogy körözik-e, mert 4 lehetőségem van, ami =2vel, mert egy lekérdezésre kettőt von le, és a havi 20 lekérdezés az eleve 15ről indult el.

Az ügyintéző a lőrinci okmányirodában elkérte a telszámom, ohgy majd hívogat, hogy mi van az üggyel. Jó lekoptató szöveg nem? március 5én jár le az eredetivzsga, ami 13 ropi!! Eddig ráért, de ha lejár, az már nekem kerül sokba...azthiszem közeljövőben oltári nagy balhét csapok.

Az érdi okmányirodában kezdek, azzal, hogy elküldték-e a rendőrségre a papírt, majd a rendőrségen fogom mekérdezni, az aktuális másnapos ügyeletestisztet, hogy borítottak-e már rá asztalt.

Ja, és amitől megint forr az agyvelőm: Az allianz biztosítótól ajánlott küldemény jött, amiért a postára kell mennem. Azt hiszem egyre jobban billeg valahol egy iróasztal, ami rám vár...
Nekem TZR250....
Kinek mien motorja v van eladó?
érdekelnének a részletek!
Nekem sincs még meg.....de ami késik......Ma 3X jött velem szembe a serif.....
mennék már énis tépném a száját, de jogsi nélkül inkább ülök a seggemen...nemér annyit most. Ezen a héten úgyni lesz zseton és kezdem a jogsit.
Sokat és 3at eszik de azt is vizböl és 200km/h-átlag temponál
Na mennyit engedsz a feléből? Mekkor is ez 600as? Diesellel megy? 3 l et eszik 100on?
Gondolhatod mikor aztsem tudja a köcsög mit akarvenni(mert nemtudja csak probálkozik)finoman elküldöm
mondjad hogy nézd meg bazzeg, utánna beszélhetünk az anyagiakról! Nekem is volt olyan hogy már azzal kezde hogy mennyit engednék? - mondtam neki hogy akkor olvasd el újra a hirdetést barátom.... Na meg a robogós beszámítgatások, attól is kész vagyok....

Fasza az idő, 100 ágra süt a nap, motoroztam is egyet. Még este kimegyek 1 kicsit....