Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de sokan vannak igy,állj be a sor végére
Én megvenném ha lenne pénzem
Nagy csend van néhanapján 1telefon(email )de csak érdeklödés van.....persze alkudozni mind1ik látatlanban...
elég nehézkesen megy az eladása! Nem értem, senki nem megy pályázni
Igen mert 1havernak csak részletben lenne pénze és crosst/endurot átvenné tölem....(kivétel:a TDR250az sajátnak lenne )
látom már 25öst is "beszámítasz" a TZRért cserébe......
Köszönöm az infot! Megnézem!
Most egy kis gyapot kell a kipuffba, hogy ne legyek itt meglincselve a hegyen
Vforce3!!

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Van itt minden, csak szét kell dikhászni.
szayergnek elkezdőttött az a rohadt egyetem, és még este kicsinálja magát boxedzésen
A motort még terészetesen körözik És mikor a múltkor lekérdeztem, elötte volt 8 lekerédezési lehetőségem, utána kiírta, hogy már csak 7 van, most belépek, és már csak 6 van...sosem tanulok meg így számolni.
Már megvolt az , de tudna még többet is, sokkal, de még állitgatni kell.
Szia.Nézdmeg a motorinfoba ujságban ott sokan bontanak szét motorokat...
Szétfogod zavarni bejáratos nem
Sziasztok TZR-esek!

Nekem van egy elfeledett motorom, egy DT 125 R, és igencsak halott a blokkja, ugyanis már a 3. dugo van benne, de semmit érő, lehet mert már évekkel ezelőtt kinőttem, 3 éve nem mentem vele mert azóta már volt pár komolyabb motorom, na mind1, félre a rizsával, tehát kellene nekem egy tuti blokk bele, ugy tudom DT-TZR-TDR ugyan az a felfogatás, ha nem az se gond, csak működjön, papír nem érdekel van e vagy nincs. Ha valaki tud akkor légyszives segítsen! Persze reális áron!

Köszönöm!
Mtx megy, de még nem jó, 110nél befullad, ez érdekes dolog , és káros lehet az egészségre
Szerintem(idöjaras.hu szerint)nagy esök nem lesznek,viszont fujnifog a szél...de kitudja mondtak ezek már sokmindent legalább állandosulna valamilyen idö..
én már annak is örülnék ha már nem esne..mert felszáradni még hétvégére sem fog
Én is odavagyok ettöl a szeles változékony idötöl minden porcikám fáj hétvégére jobb idöt mond,haverok már átépitették a crossokat hétvégén pályázni akarnak
én meg kezdek meghülyülni ettől a rohadt esőtől.
Itt lapul mindenki.(én vagyok )...szayerg robotozik,rabo matricázik,vdani filozik megcsinálja az MTX-et vagy beszámoltassa 1 CBR125be somarace bütyköl.....
Na mi van itt!!?? Semmi??
danke
Ne külsö alapján nézd megkell kérdezni minéltöbb dolgot,ha szimpi telefonba elkell menni megnézni/kiprobálni....10 x évesek hibátlant nemkapsz az tutti(max drágábban)csuszott/karcos/repedt....
dekorosoknál ...itt keresgélj www.matrica.lap.hu
szóval 260 az ára! vélemény?