1, a 250es ben 2 dugó van, ami dupla költség felujitaskor ,meg sok más dologban is drágább a javítása
2 többet fogyaszt a 250es ,ha a kis százhuszonöcsi megeszi a 8-10 litereket ciripeltetéskor akkor a 250es még inkább éhesebb...tekintve a két szép karburátort!
3, a 250eshez alkatrész sincs úgy ,mert nem elterjedtek és főleg japán belpiacosak
Balatonalmádiban van egy piros-fehér kockalámpás TZR. Eszedbe ne jusson!
Olyan szar állapotban van, hogy 130km autózás után ki se próbáltam mikor beindította, és meghallottam a hangját.
Sziasztok és köszönöm az értékes hozzászólást! Pontosan a hajduszoboszlói motort nézte ki magának a haverom.az már kockalámpás volt, tehát az évjárat okés. Szerintem is kamu volt az egész, mert még át sem iratta és máris el akarná adni...már itt gyanús, még jó hogy nem is mentünk el megnézni.
Annyiban segítségeteket kérném azonban ,hogy 125 utcai motor érdekelné a haveromat(japán főleg), és mindenképpen rendszámos legyen!300 kiló maximum árig érdekelné, de az is inkább alkuval lejebb
Szóval tudnátok hirdetéseket belinkelni, ajánlani motorokat?
Mi is voltunk, telekkel van gebasz itt, a ház a miénk stabilan, de a telek nincs külön felbontva, egy nagy teleknek van kiosztva 15 házra, hajógyáriszigeten volt árvíz akkor kapták itt az emberek ezeket a telkekekt(kár, pedig a szigeti buliért egy csomót elkérhettünk volna ), de magyar tvket akkor is útálom, én csak discoveryt meg national geographicot nézek, meg szégyenszemre coolt, de csak akkor ha rémrendes család megy
Szayerg!!!irj a TV ügyvédébe hátha felgyorsul a menet...XI.kerben mikor még 2-3hét volt 1átirás,ember megelégelte a szivatást és átszaladt az RTL klubhoz(kb 200méterre)átjött a forgatócsoport volt ám balhé
, azért ez viccnek is rosz, mondjuk jó lenne hidrogénkisérletekre
Nekem nem jön be, mert 4t, gyenge, stb, nem jön be és kész, de városba tényleg jó, meg első motornak.
2 többet fogyaszt a 250es ,ha a kis százhuszonöcsi megeszi a 8-10 litereket ciripeltetéskor akkor a 250es még inkább éhesebb...tekintve a két szép karburátort!
3, a 250eshez alkatrész sincs úgy ,mert nem elterjedtek és főleg japán belpiacosak
javitsatok ki ha vmit rosszul látok!
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=56378
én hirtelen ezt néztem még ami szimpatikus esetleg. Vélemény?
hja és kinek a motorját körözik?
Olyan szar állapotban van, hogy 130km autózás után ki se próbáltam mikor beindította, és meghallottam a hangját.
Annyiban segítségeteket kérném azonban ,hogy 125 utcai motor érdekelné a haveromat(japán főleg), és mindenképpen rendszámos legyen!300 kiló maximum árig érdekelné, de az is inkább alkuval lejebb
Szóval tudnátok hirdetéseket belinkelni, ajánlani motorokat?
Nekem nem jön be, mert 4t, gyenge, stb, nem jön be és kész, de városba tényleg jó, meg első motornak.